Dokáže se dospělá kočka protáhnout 7 cm mezerou?Je to možné?
Do seníku se mi dnes dostal cizí černý kocour....nechápu ale,jak je to možné...seník je kompletně uzavrený ze vsech stran odspodu až nahoru...průchod pro moje kočičáky dovnitř je zajištěn před kočičí dvířka na magnet,který mají kočičáci na sobě,cizí kočku to dovnitř nepustí,zůstanou zamčené...zkoušela jsem,zda stále dvířka fungují a jsou v pořadku,bez magnetu se neotevřou...
Jediné možné místo,kudy by se cizí kocour dokázal dostat dovnitř je průrva o velikosti 7 cm,která je u stropu kvůli větrání...ale nechce se mi věřit,že by tu dospělý kocour prolezl..viděla jsem ho na fotkách z fotopasti,jak si vevnitř pochutnává na jídle..to by mi ani tak nevadilo,moc toho nesnědl,tak asi neměl tak velký hlad,ale je to nekastrovaný kocour,tak aby mi nevyháněl zevnitř moje kočičáky..
Fotopast dnes zkusím namířit na celý prostor seníku,zvlášt na ty průrvy zezadu,odkud je ta jediná možnost,že by se tam dokázal dostat...
Uživatel s deaktivovaným účtem

"Už několikrát jsem si říkala, že kdyby šel další kocour hned za kocourem s magnetem, že se před ním dvířka nezavřou, jako závora na parkovišti. Pro čidlo je to ,,jedna velká kočka", ne?"
to asi jo
a ven?
že by si dali vláček opakovaně?
hledala bych další díru
těch 7 cm pod stropem moc pravděpodobných není, ale kočka je kočka.....
jsem zvědavá na rozuzlení

mě chodíval šestikilový kocour domů a ven normálně otevřenou ventilačkou.

teoreticky - kam strčí hlavu, tam projde
(pokud to není kuloid jako např. Baruška )
napsal(a):
Přeměřovat to nejdu, ale to bude mít víc, než 7cm? Ale pravda, ekvilibristika je to pořádná Bych byla posr...strachy, že se tam nějak šprajcne...i když si říkám, že to kočka musí zvládnout.

lesnížínka
napsal(a):
Přeměřovat to nejdu, ale to bude mít víc, než 7cm? Ale pravda, ekvilibristika je to pořádná Bych byla posr...strachy, že se tam nějak šprajcne...i když si říkám, že to kočka musí zvládnout.
změřila jsem to nahoře to má osm. je to teda jiné okno, mnohem větší než kudyma chodil on a až nahoře nechodil. plus tvar úplně jinačí. sedm centimetrů plošná díra v dobré výšce mi připadá pro kočku v pohodě.
plus třeba: https://www.youtube.com/watch?v=cimcqIBSc10

"Bych byla posr...strachy, že se tam nějak šprajcne...i když si říkám, že to kočka musí zvládnout."
i se šprajcnou
a zachraňují je hasiči
nebo taky nezachraňují......

napsal(a):
změřila jsem to nahoře to má osm. je to teda jiné okno, mnohem větší než kudyma chodil on a až nahoře nechodil. plus tvar úplně jinačí. sedm centimetrů plošná díra v dobré výšce mi připadá pro kočku v pohodě.
plus třeba: https://www.youtube.com/watch?v=cimcqIBSc10
Ne!! To popírá všechny fyzikální zákony.
No teda to snad není ani možný Dvířkama to možné fakt není....
Znovu jsem zkoumala fotky z fotopasti a kocour přicházel i odcházel směrem zleva..je tam ještě jedna větší průrva,asi 20 cm,ale hooodně vysoko...a je zevnitř přístřešku,kde jsou koně..tam by si myslím netroufl...každopádně tu jsem dnes raději zadělala prknem a fotopast namířila na část vlevo,kde jsou pelíšky..uvidíme ráno..
Takže...koukla jsem ráno na fotopast a černý kocour opět vevnitř...měla jsem namířenou tu fotopast na levou část seníku,kde mají kočičáci pelíšky a kde jsem měla podezření,že tam může prolézt těmi vršky..ale prd...ale u misek s jídlem byl vidět...zmeťour jeden
Takže dneska namířím fotopast na pravou část a jinak už fakt nevím..možná pak snad zkusit i namířít na ty dvířka,ale těmi to prostě není možné....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.244
canka
napsal(a):
Nejnovější info - tak vrškem kocour neleze...
Podle posledních fotek jde vidět,že vyskakuje na skříňku s jídlem zespodu a také z ní pak seskakuje....takže dneska jsem namířila fotopast směr dvířka..ale je to prostě blbost,aby se skrz ně dostal dovnitř...
Jak vidíš tak nejspíš ne. Pokud není někde díra. Což nemožný vůbec není. By ses divila co potkan dokáže vyhlodat i v betonu natož v prkýnkách

canka
napsal(a):
Nejnovější info - tak vrškem kocour neleze...
Podle posledních fotek jde vidět,že vyskakuje na skříňku s jídlem zespodu a také z ní pak seskakuje....takže dneska jsem namířila fotopast směr dvířka..ale je to prostě blbost,aby se skrz ně dostal dovnitř...
canka, ale chápeš, že musíš vytrvat a záhadu vyřešit!
to by bylo jako vytrhat poslední tři kapitoly aghaty christie, to by nešlo......
napsal(a):
canka, ale chápeš, že musíš vytrvat a záhadu vyřešit!
to by bylo jako vytrhat poslední tři kapitoly aghaty christie, to by nešlo......
To já samozřejmě vím,nevzdám se
Pokračování příběhu ....
Koukám dneska na fotopast....a kocour.opět vevnitř,stál u dvířek a koukal jimi ven,ale neprošel...takže se musel prostě nějak dovnitř,ale dvířkama dovnitř nepřišel..jde vidět,že jde jen Bertík dovnitř a pak Eďák...už mě to jako ale přestává bavit,že na to nemůžu přijít..takže jsem dneska ty 7 cm škvíry u stropu ucpala latěma...to znamená,vrchem to nedá...komplet kolem dokola jsem zkontrolovala spodek,jestli opravdu někde není vykousaná díra třeba od těch potka ů...nikde nic,je to opravdu kompletně uzavřeno...vyklidila jsem ten seník ze všech stran a úplně ze mě lilo..a fakt nic..fotopast jsem ještě jednou umístila ke dvířkům,ale blíž...
Pak už mě jen napadlo umístit fotopast ven na zadní část,kudy vím,že přichází..a podle fotek,kam jde,to posouvat...
canka
napsal(a):
To já samozřejmě vím,nevzdám se
Pokračování příběhu ....
Koukám dneska na fotopast....a kocour.opět vevnitř,stál u dvířek a koukal jimi ven,ale neprošel...takže se musel prostě nějak dovnitř,ale dvířkama dovnitř nepřišel..jde vidět,že jde jen Bertík dovnitř a pak Eďák...už mě to jako ale přestává bavit,že na to nemůžu přijít..takže jsem dneska ty 7 cm škvíry u stropu ucpala latěma...to znamená,vrchem to nedá...komplet kolem dokola jsem zkontrolovala spodek,jestli opravdu někde není vykousaná díra třeba od těch potka ů...nikde nic,je to opravdu kompletně uzavřeno...vyklidila jsem ten seník ze všech stran a úplně ze mě lilo..a fakt nic..fotopast jsem ještě jednou umístila ke dvířkům,ale blíž...
Pak už mě jen napadlo umístit fotopast ven na zadní část,kudy vím,že přichází..a podle fotek,kam jde,to posouvat...
Niki,promiň,já ti vyčinila na víčkách,žes na nás zapomněla a ty zatím tady tak poctivě odpovídáš....tak uvidíme zítra
Tak tak Bobi
Dneska už si přijdu fakt jak neschopný blbec,který nedokáže přijít na malém prostoru na to,kudy tam ten kocour leze
Každopádně ale už vím,kudy chodí ven!!! Podle fotek chodí ven právě těmi dvířky!!Naučil se to!! Jo a pro vysvětlení - dvířka fungují na magnet jen při procházení dovnitř,kdy se tou kapičkou na obojku dotknou průlezu,který secvakne závlačku a ta dvířka uvolní..při cestě ven se dvířka normálně otevřou každému...Na fotkách jde vidět,že dovnitř za noc šel dvakrát Bertík a taky dvakrát odešel a pak Eďák,ten vešel jen jednou dovnitř a pak ven..a pak jde vidět ten černý kocour,jak jen přichází zevnitř seníku ke dvířkům a jde ven..ale jak se dostal prostě dovnitř,to mi hlava nebere..fakt jsem sama na sebe a svou neschopnost na to přijít,naštvaná...ty vršky,tak tam ty latě zůstali,takže nechápu...už fakt nechápu..
Znovu jsem zvenku tlačila na ta dvířka..prostě ani prd,nejde to protlačit bez toho magnetu..obešla jsem seník zvenku,zevnitř..kolem dokola..a nic prostě..mého chlapa napadlo,že na přední časti seníku je místo okna taková síť(kvůli větrání),tak že by mohl vylézt po ní a pak škvírou dovnitř..pravda,tam jsem to nezakryla,ale tomu fakt nevěřím...
Dneska jsem dala fotopast přímo naproti dvířkům zblízka,tak uvidíme,co zachytí...jsem fakt v koncích
canka
napsal(a):
Tak tak Bobi
Dneska už si přijdu fakt jak neschopný blbec,který nedokáže přijít na malém prostoru na to,kudy tam ten kocour leze
Každopádně ale už vím,kudy chodí ven!!! Podle fotek chodí ven právě těmi dvířky!!Naučil se to!! Jo a pro vysvětlení - dvířka fungují na magnet jen při procházení dovnitř,kdy se tou kapičkou na obojku dotknou průlezu,který secvakne závlačku a ta dvířka uvolní..při cestě ven se dvířka normálně otevřou každému...Na fotkách jde vidět,že dovnitř za noc šel dvakrát Bertík a taky dvakrát odešel a pak Eďák,ten vešel jen jednou dovnitř a pak ven..a pak jde vidět ten černý kocour,jak jen přichází zevnitř seníku ke dvířkům a jde ven..ale jak se dostal prostě dovnitř,to mi hlava nebere..fakt jsem sama na sebe a svou neschopnost na to přijít,naštvaná...ty vršky,tak tam ty latě zůstali,takže nechápu...už fakt nechápu..
Znovu jsem zvenku tlačila na ta dvířka..prostě ani prd,nejde to protlačit bez toho magnetu..obešla jsem seník zvenku,zevnitř..kolem dokola..a nic prostě..mého chlapa napadlo,že na přední časti seníku je místo okna taková síť(kvůli větrání),tak že by mohl vylézt po ní a pak škvírou dovnitř..pravda,tam jsem to nezakryla,ale tomu fakt nevěřím...
Dneska jsem dala fotopast přímo naproti dvířkům zblízka,tak uvidíme,co zachytí...jsem fakt v koncích
Týýý brďo, to je fakt detektííífka! Musíš to odhalit, neb teď už to vrtá v hlavě i mně!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.226
lesnížínka
napsal(a):
Caprfíld! (David Copperfield) Kde je vlastně tomu chlapovi konec, víte někdo??
Má manželku a dítě. Nějakej menší ostrov kde žije a vystupune furt ale jen menší živé vystupy po usa. To je info tak 3 roky zpět. Dítě teda si nejsem jistá ale zbytek jo.
Takže stále žádné rozuzlení..vršky jsem včera komplet uzavřela fakt každou škvíru...a dole fakt mevím..koukněte na fotky,takhle vypadá spodek celého seníku..není zde prostě možnost...není kudy prolézt..přesto opět dnes večer na fotkách si černy kocour pochutnává na jídle
Fotky dvířek mi to jen potvrdili..proléza jimi ven,dovnitř ale ne...
Měla jsem dneska sebou i kamarádku a poprosila jí,aby mi našla místo,kudy by kocour mohl chodit..ale taky ho nenašla..fakt už nevím

canka
napsal(a):
Takže stále žádné rozuzlení..vršky jsem včera komplet uzavřela fakt každou škvíru...a dole fakt mevím..koukněte na fotky,takhle vypadá spodek celého seníku..není zde prostě možnost...není kudy prolézt..přesto opět dnes večer na fotkách si černy kocour pochutnává na jídle
Fotky dvířek mi to jen potvrdili..proléza jimi ven,dovnitř ale ne...
Měla jsem dneska sebou i kamarádku a poprosila jí,aby mi našla místo,kudy by kocour mohl chodit..ale taky ho nenašla..fakt už nevím
Já teda díru vidím...

náhodou to má dobře vymyšlený, hladovej může protéci jakoukoliv mezerou a najedený může dvířkama ven.

Co dát fotopast na strop? Zabírala by směrem dolů celou plochu podlahy?
Nejsou někde na hranách prken odrané chlupy?
Ir.ma: Opravdu tam není díra,možná to tak vypadá,takže jsem vyfotila víc zblízka..je tam fošna a je to pevně uzavřené bez možnosti prolézt....
Bodlinka: Mě by ani tolik nevadilo,že se nabaští,tak má prostě hlad...JENŽE on vypapká klukům jen to nejlepší - všechny bonbonky,kapsičky,vypije smetanu...a nechá jen granule,takže zase takový hlad nemá..to by vyjedl všechny misky..pravda,mám tam 3 misky granulí,to by asi nedal...ale stejně...opravdu se Bodlinko může protáhnout nějakou pidiškvírou?
Repta-a-repta: To jsem právě taky zkoumala..ty chlupy mě napadly..ale prostě nic...musí chodit ale někudy odspodu...
Fotopast dokáže zabírat celkem velkou plochu(používám ji na snímání vstupu na celý pozemek),bohužel seník je malý,takže mi vždycky snímá jen kousek...na strop by to bylo super,ale to by střecha musela být výš..dneska jsem to zkoušela a zabíralo to jen prostředek seníku
Bobi dneska jsem jí namířala na prostor u balíku sena...a každopádně pokud na to do konce týdne nepřijdu,vyklidím v sobotu komplet celý seník včetně těch dvou balíků sena,za které nevidím a to by bylo,abych na to už opravdu nepřišla

canka
napsal(a):
Ir.ma: Opravdu tam není díra,možná to tak vypadá,takže jsem vyfotila víc zblízka..je tam fošna a je to pevně uzavřené bez možnosti prolézt....
Bodlinka: Mě by ani tolik nevadilo,že se nabaští,tak má prostě hlad...JENŽE on vypapká klukům jen to nejlepší - všechny bonbonky,kapsičky,vypije smetanu...a nechá jen granule,takže zase takový hlad nemá..to by vyjedl všechny misky..pravda,mám tam 3 misky granulí,to by asi nedal...ale stejně...opravdu se Bodlinko může protáhnout nějakou pidiškvírou?
Repta-a-repta: To jsem právě taky zkoumala..ty chlupy mě napadly..ale prostě nic...musí chodit ale někudy odspodu...
Fotopast dokáže zabírat celkem velkou plochu(používám ji na snímání vstupu na celý pozemek),bohužel seník je malý,takže mi vždycky snímá jen kousek...na strop by to bylo super,ale to by střecha musela být výš..dneska jsem to zkoušela a zabíralo to jen prostředek seníku
Bobi dneska jsem jí namířala na prostor u balíku sena...a každopádně pokud na to do konce týdne nepřijdu,vyklidím v sobotu komplet celý seník včetně těch dvou balíků sena,za které nevidím a to by bylo,abych na to už opravdu nepřišla
Furt vidím díru 🤔
napsal(a):
Furt vidím díru 🤔
ir.mo...jenže to by tam tu slámu musel dát zase zpátky...je tam pořád stejná-taky jsem na to hleděla..tama by se protáhl hravě..
a Jani..to je fotka té samé škvíry zblízka-zespodu...a myslím je to beton to naspodu,že?tam mi to přijde až dost...no uvidíme musí se to rozuzlit

To je detektivka 🤔😃
Nešlo by podél stěn nasypat zevnitř třeba mouku? Byly by vidět stopy...

Rozuzlení se tedy asi blíží....Chudák kocour, ten bude zklamaný, až zjistí, že je boudička s krmením zavřená....
Bobča
napsal(a):
ir.mo...jenže to by tam tu slámu musel dát zase zpátky...je tam pořád stejná-taky jsem na to hleděla..tama by se protáhl hravě..
a Jani..to je fotka té samé škvíry zblízka-zespodu...a myslím je to beton to naspodu,že?tam mi to přijde až dost...no uvidíme musí se to rozuzlit
Aha, tak to jsem si nevšimla, že jde o tu samou díru... Ale fakt jsem viděla třeba u mě pod vraty kocoura téměř zplacatět :-), aby se pod nimi protáhl. Oni to fakt umí. Určující je velikost hlavy a i tam mám podezření, že snad mají pohyblivé lebeční švy a dokážou zmenšit hlavu jak při porodu!
MÁM TO!!!!!!!!Našla jsem tu zpropadenou díru
Ráno jsem koukla na fotopast,snímala skoro celou levou stranu seníku,která navazuje na přístřešek..a na fotkách šel právě z toho levého rohu..v práci jsem nad tím celou dobu dumala a dopadlo to samozřejmě tak,že jsem chytla nervy a že jsem teď v tom vedru(momentálně krásných 34°C ) vyházela celý balík sena ven včetně bordelu a tu díru našla!Huráááá
Díru jsem zadělala fošnou a zaklínila tu fošnu ještě cihlou..nemá šanci se touhle dírou dostat dovnitř...
Takže dneska zase namířím fotopast na skřínku s jídlem a jestli se na té fotce objeví,tak si to půjdu hodit
No nic,jdu házet balík zase dovnitř
napsal(a):
Rozuzlení se tedy asi blíží....Chudák kocour, ten bude zklamaný, až zjistí, že je boudička s krmením zavřená....
Pokud se dovnitř už opravdu nedostane a já tím pádem budu šťastná,že klukům nežere jejich baštu,budu tak hodná,že mu za plotem budu nechávat misku s granulema

canka
napsal(a):
Pokud se dovnitř už opravdu nedostane a já tím pádem budu šťastná,že klukům nežere jejich baštu,budu tak hodná,že mu za plotem budu nechávat misku s granulema
jo, to jsem chtěla napsat, že teď mu budeš muset postavit u té díry boudičku, abys ho měla kde krmit
napsal(a):
jo, to jsem chtěla napsat, že teď mu budeš muset postavit u té díry boudičku, abys ho měla kde krmit
Já taky, budeš mu asi muset nechávat granulky někde opodál. Taky Mackovi nechávám, u domku nebo tady u cestičky pod keřema..30m od baráku. Ráno, jak jsem vyběhnula pro Worku, chudák Macek vypálil od misky pod stolerm, kde nechávám zase granule pro ježky. Myslím, že mu tam stejně nic nezbylo muž hlásil, že večer tam byli ježci dva Ukazoval mi, že se před ním schovali u garáže za květináče. Metr od květináčů ležel Viktor a upřeně tam čučel. Co tam ten Viktěna čumí? No má tam v šachu ty ježky, oni tam ještě pořád jsou Ale nějaký kocour je jim ukradený, misku vyžírají půl metru od ležícího Worky, když chodívali psům na kosti, jedli je prakticky všichni společně, na Worku jsou zvyklí úplně Nevím samozřejmě, jestli to není pátá ježčí generace ale to, že ten bílý pes je hodný, asi dostávají do vínku
Bobča
napsal(a):
Niki,a není to nakonec ta samá díra,cos fotila zvenčí??a že tam byl balík,tak to vypadalo,že ta sláma se moc nepohla-když se protáhl dovnitř...
ir.mo,hm?co myslíte? vám ta díra taky byla podezřelá
Mně taky byla ta díra se slámou podezřelá. Ale jestli je to ona, netuším.
Výborná zpráva!!Kocour se dovnitř nedostal Podle fotek tam byli jen kluci a taky bylo hned vidět,že zbylo mnohem víc krmení
Ta díra je jak správně říká Lesnížínka pod střechou,takže z jiné strany...tam,kde jsem to nejmíň čekala..bylo to právě tak dokonale skrytý tím balíkem sena,že dokud jsem to nevyházela to seno ven,nešlo to najít...
No ještě dneska jsem radši fotopast zapla,abych se ujistila,že to tak fakt je a nedostane se tam..no a jak jí zapínám,tak najednou slyším takové hluboké mňoukání...pan černý kocour se blížil,ha! Viděla jsem ho za plotem,hned jak mě zmerčil,zmizel do lesíku,ale furt tam mňoukal,takže neodešel..tak uvidíme...

canka
napsal(a):
Mě šlehne..kocour byl zase vevnitř Já už fakt nevííím....
Ne!! Že by teleportace?

Čím vším se dokáže protáhnout kočka:
https://twitter.com/Rainmaker1973/status/1555622695512973312
Omlouvám se,že jsem chvíli nereagovala..ale prostě vzhledem k okolnostem jsem fotopast delší dobu neřešila..
Takže kocour dovnitř leze stále..podle fotopasti jsem zjistila,že je to předním pravým rohem..dnes jsme novými fošnami zadělali spodek z vnitřní strany stáje,kde byla jediná možnost prolézt tenkou škvírou...a je to opravdu udělané tak,že tam neproklouzne ani myška...jsem zvědavá na výsledek..
Takže detektivka pokračuje dál Kocour se stále nějak dostává dovnitř,já už ale opravdu nevím jak..
Nějakou dobu byl klid a teď podle fotopasti byl 2x za sebou vevnitř..já už nevím..spodky i vršky jsou zadělané,dvířka jsem znovu zkoušela a prostě se bez magnetu neotevřou..podle fotek kocour chodí mezi devátou a desátou večer..nají se a pak se tam neukáže celý den...asi je kouzelník,protože to prostě není možné,jak se dostává dovnitř

canka
napsal(a):
Takže detektivka pokračuje dál Kocour se stále nějak dostává dovnitř,já už ale opravdu nevím jak..
Nějakou dobu byl klid a teď podle fotopasti byl 2x za sebou vevnitř..já už nevím..spodky i vršky jsou zadělané,dvířka jsem znovu zkoušela a prostě se bez magnetu neotevřou..podle fotek kocour chodí mezi devátou a desátou večer..nají se a pak se tam neukáže celý den...asi je kouzelník,protože to prostě není možné,jak se dostává dovnitř
Očividně to možné je. Ne, zvířata umí překvapit.
napsal(a):
Tak dlouho poleze ventilačkou až se do ní skřípne, uvízne vlastní vahou a chcípne. Od roho jsou do ventilaček boční a horní zábrany - mřížka
https://www.google.com/search?q=ko čka+ventilačka&newwindow=1&client=opera&hs=ATc&sxsrf=ALiCzsa1VttBSZLrR1bmCarG2vOCECOlPg:1663344088097&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj4k4rM15n6AhVnMOwKHfiODSMQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1459&bih=981&dpr=1
buchtikj
napsal(a):
Tak dlouho poleze ventilačkou až se do ní skřípne, uvízne vlastní vahou a chcípne. Od roho jsou do ventilaček boční a horní zábrany - mřížka
https://www.google.com/search?q=kočka+ventilačka&newwindow=1&client=opera&hs=ATc&sxsrf=ALiCzsa1VttBSZLrR1bmCarG2vOCECOlPg:1663344088097&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj4k4rM15n6AhVnMOwKHfiODSMQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1459&bih=981&dpr=1
Já jsem o těchto případech taky četla, jen si to nějak neumím představit. To by ta kočka snad musela být beznohá ne? Možná taková ta tlustá americká bečka. Ale normální kočka snad pod sebe dokáže strčit nohu a vyskočit z toho.
lesnížínka
napsal(a):
Já jsem o těchto případech taky četla, jen si to nějak neumím představit. To by ta kočka snad musela být beznohá ne? Možná taková ta tlustá americká bečka. Ale normální kočka snad pod sebe dokáže strčit nohu a vyskočit z toho.
těžko...ona sjede dolů do toho nejužšího,skřípne ji to....Raduš,zrovna ty,když máš u všeho takové scénáře že by ses nebála?..představ si to ..je skříplá,třeba za zadní nohy,nebo hlavu...Takhle se skříplo kotě od dcery do zábradlí točitých schodů(byly blízko sebe šprušle..jediné 2!!...)jinak byly dál od sebe..
A nemůžu si vzpomnět,kdo mi to říkal s tím oknem...Já teda nikdy nenechávala ventilku,protože jsem to právě slyšela..Jó,Zdenka..ten první šedý kocourek-chtěl jít ven...to musí být hrozné-přijít domů a.....
Huráááá já už tu záhadu vyřešilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Protože dneska ráno mě ta situace už fakt našvala,kdy černý kočičák sežral kompletně všechno jídlo mému kocourovi a ten na mě ráno chudák hladově řval,tak jsem se odpoledne pustila do vyklízení seníku opět..no a jediný místo,do kterýho se mi nechtělo,byl roh seníku,kde za balíkem sena,který v seníku stojí už 2.rokem,byl vyskládaný bordel..různé harampádí a zbytky dřeva z různých staveb..fakt jsem myslela,že tam neproklouzne ani myška..jenže když jsem to všechno vyndala,tak jsem konečně viděla,kudy ten zmetek chodil...viděla jsem vyhrabanou díru přesné v rohu seníku,kudy kdysi dovnitř lezli ježkové do seníku zimovat...a já tam tu díru kvůli nim nechávala...a úplně na to zapomněla Takže teď už má chlapec opravdu po prd.eli a není možné,aby se dostal dovnitř,protože jsem to komplet zadělala(holt musí ježci zůstat pod balíkama venku).
Mám z toho obrovskou radost a doufám,že teď už můžu klidně spát
No už jsou to opravdu docela nervy...byli jsme tam dneska i s mým chlapem,protože mi řekl,že to prostě není normální a že se na to podívá sám..no samozřejmě nic nenašel Protože to včerejší místo jsem zadělala.opravdu dokonale,to bylo celé zakryté,i jsme to dneska kontrolovali....takže zítra zkusíme fakt ještě obehnat takovou mřížkou všechny vršky,aby nebyla ani skulinka,ale aby tam šel dostatek vzduchu....a to bude asi poslední napad,protože už prostě nevíme..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.186
canka
napsal(a):
No už jsou to opravdu docela nervy...byli jsme tam dneska i s mým chlapem,protože mi řekl,že to prostě není normální a že se na to podívá sám..no samozřejmě nic nenašel Protože to včerejší místo jsem zadělala.opravdu dokonale,to bylo celé zakryté,i jsme to dneska kontrolovali....takže zítra zkusíme fakt ještě obehnat takovou mřížkou všechny vršky,aby nebyla ani skulinka,ale aby tam šel dostatek vzduchu....a to bude asi poslední napad,protože už prostě nevíme..
A co si tam nekde schovane pocihat kus od? Nebo kamery dat tak aby jednou byl videt vnitrek a na druhe cela jedna stena (docasne to zmakne i jakykoli smartphone) a stridat tak dlouho dokud to proste nebude videt.
canka
napsal(a):
ahá..tak to může tím vrchem-né?..je to dřevěné,tak se po tom dřevě vyšplhá nahoru ..pletivo by ho mohlo zastavit ..
tak detektivka má pokračování
Tak a dneškem detektivka prostě končí,už jsem rozhodla Všechny vršky zadělané palubkama...na mřížku jsme se vyprdli,aby ho to nelákalo vůbec tam ani vyskočit...teď už je opravdu nemožné se dostat dovnitř..
A jestli se tam dostane,tak budu vraždit