Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2022 15:41

Kikina98 napsal(a):
Muže to byt svrab?

Může a nemusí. Od toho jsou veterináři a kultivace.

20.7.2022 16:40
Kikina98

XXX.XXX.237.39

Přesně takovéhoto typu odpovědi jsem se chtěla vyhnout.
Svrab znám pouze jakou “kavovou sedlinu”. Než pojedu na veterinu, napadlo mě, že by mi tu mohl nekdo poradit

20.7.2022 16:51

Kikina98 napsal(a):
Svrab znám pouze jakou “kavovou sedlinu”. Než pojedu na veterinu, napadlo mě, že by mi tu mohl nekdo poradit

jinou odpověď není možné poskytnout.

20.7.2022 17:22

Kikina98 napsal(a):

Poradili jsme.

21.7.2022 13:56
lesnížínka

XXX.XXX.43.68

Nemusíte s kočkou na veterinu, pokud vysvětlíte problém, klidně můžete dát ty uchošťoury, ať na to mrknou pod mikroskopem. Chodila jsem na několik veterin, stačilo říct: kočka má svrab, dostala jsem Strongold a vyřešeno.

21.7.2022 14:32

lesnížínka napsal(a):
Nemusíte s kočkou na veterinu, pokud vysvětlíte problém, klidně můžete dát ty uchošťoury, ať na to mrknou pod mikroskopem. Chodila jsem na několik veterin, stačilo říct: kočka má svrab, dostala jsem Strongold a vyřešeno.

I tak lze. Ale bez té veteriny to prostě nejde. Leda, že by měla zadavatelka doma mikroskop. A i tak by musela pro příslušný lék.

21.7.2022 15:59
lesnížínka

XXX.XXX.43.68

Nemusí, stronghold je pipeta i na blechy a klíšťata, jen pro mě z neznámého důvodu je jen na předpis. Myslím, že vždycky nebývala? Asi z toho feťáci umí něco vytáhnout?

21.7.2022 16:32

lesnížínka napsal(a):
Nemusí, stronghold je pipeta i na blechy a klíšťata, jen pro mě z neznámého důvodu je jen na předpis. Myslím, že vždycky nebývala? Asi z toho feťáci umí něco vytáhnout?

Musí. Protože doma nezjistí, že se opravdu jedná o svrab. Může to také být bakteriální nebo kvasinková infekce. A ty se léčí jinak (a taky překvapivě u veterináře). Antiparazitika, ATB a hormony byla vždycky na předpis. Z mého pohledu naštěstí. Myslím, že feťáci ze Strongholdu toho moc nevytáhnou. I když při současné hysterii s covidem a ivermectinem... Ale určitě se na tom nesjedou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík