Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nikolahavlikova97

21.7.2022 17:49
nikolahavlikova97

XXX.XXX.254.217

Zdravím všechny kočičáře ☺️
Mám otázku. Včera jsme si vzali do péče skoro tříměsíční kočičku. Dnes jsem si všimla že má kočička něco v uších. Nevím, zda je to svrab,či špína. Kočičku mám poprvé,takže to pro mě je nová věc, se kterou nemám zkušenosti. Přeji všem hezký zbytek dne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.7.2022 18:04

nikolahavlikova97 napsal(a):
Zdravím všechny kočičáře ☺️
Mám otázku. Včera jsme si vzali do péče skoro tříměsíční kočičku. Dnes jsem si všimla že má kočička něco v uších. Nevím, zda je to svrab,či špína. Kočičku mám poprvé,takže to pro mě je nová věc, se kterou nemám zkušenosti. Přeji všem hezký zbytek dne.

Viz vlákno Svrab u kočky. Nečetla jste? Vypadá to jako špína. Ale já bych na vašem místě navštívila veta. Jaksi už z principu.

nikolahavlikova97

21.7.2022 18:08
nikolahavlikova97

XXX.XXX.254.217

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Viz vlákno Svrab u kočky. Nečetla jste? Vypadá to jako špína. Ale já bych na vašem místě navštívila veta. Jaksi už z principu.

Moc děkuji za vaší radu a odpověď. Jen příště nemusíte být tak toxická:-)

21.7.2022 18:54

Toxická? Já tomu říkám nepozorná. U vás. Druhé vlákno pod vaším dotazem.

nikolahavlikova97

21.7.2022 20:12
nikolahavlikova97

XXX.XXX.254.217

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Toxická? Já tomu říkám nepozorná. U vás. Druhé vlákno pod vaším dotazem.

Ano, toxická. I člověk se může přehlédnout. Bohužel jsem si toho vlákna nevšimla. Vy budete určitě strašně neomylný člověk,co se nikdy nepřehlédl,nespletl apod. Netušila jsem, že pokud tu je nějaké "vlákno" na svrab,nemůžu "vlákno" přidat své. Omlouvám se za to další "vlákno", které tu vůbec asi nemá být. Pokud jste administrátor této webové stránky, nebude pro vás problém příspěvek odstranit. Také jste ani na mou otázku nemusela odpovídat pokud vám to tak hrozně moc vadilo.

21.7.2022 20:24

Ano, toxická. I člověk se může přehlédnout. Bohužel jsem si toho vlákna nevšimla. Vy budete určitě strašně neomylný člověk,co se nikdy nepřehlédl,nespletl apod. Netušila jsem, že pokud tu je nějaké "vlákno" na svrab,nemůžu "vlákno" přidat své. Omlouvám se za to další "vlákno", které tu vůbec asi nemá být. Pokud jste administrátor této webové stránky, nebude pro vás problém příspěvek odstranit. Také jste ani na mou otázku nemusela odpovídat pokud vám to tak hrozně moc vadilo.

Ne, nejsem admini a nejsem neomylná a ne, nevadilo. A můžete samozřejmě přidat své vlákno. Jenom trochu nechápu - mám problém s kočičkou. Najdu si ifaunu, sekci kočky a i já, počítačový analfabet, si přečtu vlákna na první straně. A prostě mě bací do oka, že už se na totéž ptá někdo jiný. A odpověděla jsem vám slušně a věcně, nebo ne?

21.7.2022 22:54
lesnížínka

XXX.XXX.43.68

Vy ste zase moc chytlavá, ne? Vždyť vám Kometa normálně odpověděla a odkázala na vlákno, kde se to řeší. Nechápu, s čím máte problém?

Přidejte reakci

Přidat smajlík