Krmení dospělého kocoura a kotěte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2022 01:46
Kristy9595

XXX.XXX.23.110

Dobrý den,
Chtěla by jsem poprosit o rady lidí kteří mají s tímto zkušenosti. Mám doma 2 roky starého kocoura který je kastrovaný a má granulky a kapsičky pro dospělé kastrované kočky. Teď jsme si vzali koťátko, které má samozřejmě granulky atak pro koťátka. Ať se snažím jakkoliv nevím jak to udělat aby malá nejedla jeho granulky a on zase její. Moje otázka zní jak tohle řešíte? Děkuji předem za odpovědi.

2.8.2022 04:36
rapotacka11

XXX.XXX.225.225

Nijak.

Čerstvé, syrové maso taky netřídím.
Co si dá, to si dá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2022 07:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kristy9595 napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla by jsem poprosit o rady lidí kteří mají s tímto zkušenosti. Mám doma 2 roky starého kocoura který je kastrovaný a má granulky a kapsičky pro dospělé kastrované kočky. Teď jsme si vzali koťátko, které má samozřejmě granulky atak pro koťátka. Ať se snažím jakkoliv nevím jak to udělat aby malá nejedla jeho granulky a on zase její. Moje otázka zní jak tohle řešíte? Děkuji předem za odpovědi.

Viz rapotačka. Nijak. Dávejte maso.

2.8.2022 09:47
Bobča

XXX.XXX.20.192

já to řešila tak...hlídala jsem 3 koťata a 4 dospělé kočky (a kocoury)..vyhodila jsem velké ven,nakrmila malé..až snědli svoje kapsičky,tak jsem dala velkým...ale to,že malí chodili i na dospělé jsem nějak neřešila...granule jsem taky nemohla nijak rozdělit...jen,když spali malí s matkou(na noc jsem je zavírala do verandy),tak jsem nasypala i kotěcí...protože když je snědla třeba i matka,tak jim je přefiltrovala v mléce-ještě kojila...Jí jsem teda podstrojovala nejvíc i přes den-samotné-aby jí to kocouři nesnědli,aby měla pro malé mléko...
Já bych kotě-pokud kapsička-dala zvlášť a pohlídala bych ho,až se nají...

a to maso zkuste,co vám tady radí děvčata

2.8.2022 23:49
Kristy9595

XXX.XXX.23.110

Bobča napsal(a):
já to řešila tak...hlídala jsem 3 koťata a 4 dospělé kočky (a kocoury)..vyhodila jsem velké ven,nakrmila malé..až snědli svoje kapsičky,tak jsem dala velkým...ale to,že malí chodili i na dospělé jsem nějak neřešila...granule jsem taky nemohla nijak rozdělit...jen,když spali malí s matkou(na noc jsem je zavírala do verandy),tak jsem nasypala i kotěcí...protože když je snědla třeba i matka,tak jim je přefiltrovala v mléce-ještě kojila...Jí jsem teda podstrojovala nejvíc i přes den-samotné-aby jí to kocouři nesnědli,aby měla pro malé mléko...
Já bych kotě-pokud kapsička-dala zvlášť a pohlídala bych ho,až se nají...

a to maso zkuste,co vám tady radí děvčata

Děkuji moc, opravdu děkuji za radu vyzkouším dělat takhle určitě to bude v pořádku všechno a půjde to :)

3.8.2022 01:27
Kristy9595

XXX.XXX.23.110

rapotacka11 napsal(a):
Nijak.

Čerstvé, syrové maso taky netřídím.
Co si dá, to si dá.

Děkuji vám moc za odpověď 😊 budu krmit více syrovym masem. 😊

3.8.2022 09:37
Bobča

XXX.XXX.20.192

Kristy9595 napsal(a):
Děkuji moc, opravdu děkuji za radu vyzkouším dělat takhle určitě to bude v pořádku všechno a půjde to :)

určitě ..chce to jen čas pohlídat toho malého u jeho jídla-pokud kapsička..a maso bude společné..

Přidejte reakci

Přidat smajlík