Zdravím kočka 🐱 nám už třetím dnem pomnoukava a kňoura. Jí normálně je tedy asi 10dni po porodu kdy koťata zřejmě porodila u sousedů nebo někde jinde. Nepřinesla je. Od té doby asi 4 dny po porodu kňoura mňouká prohledává místa jako by je hledala a je více mazlivá...je možné že pro to je taková jiná? Taky dost pospava... Nějaké rady?
Ona skoro nikam poslední dobou nechodí právě jinak bych za ní šel.. pospava a když je vzhůru tak kňoura mňouká je mazlivější tak s ni jdu na louku ona vždy takhle za mnou chodí jako na procházku.. párkrát tedy chodí k sousedovi ale tam se já nedostanu.. jezdí tam max za měsíc.. ale asi o ně přišla. Je tedy možné že proto se takhle chová?
je tedy asi 10dni po porodu kdy koťata zřejmě porodila u sousedů nebo někde jinde. Nepřinesla je. Od té doby asi 4 dny po porodu mňouká..
asi...zřejmě...
a má ocucané cecíky?..jestli vůbec koťata pila..jestli ne,jsou pryč....dejte jí vykastrovat..
Takhle se může chovat,že teskní i po koťatech..Ještě jedna možnost,že soused odjel a zavřel někde přístup k nim...a ona je hledá..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sněžný_Evžen
napsal(a):
Ano na kastraci pujde už máme termín.
To je nejlepší řešení.

Sněžný_Evžen
napsal(a):
Ona skoro nikam poslední dobou nechodí právě jinak bych za ní šel.. pospava a když je vzhůru tak kňoura mňouká je mazlivější tak s ni jdu na louku ona vždy takhle za mnou chodí jako na procházku.. párkrát tedy chodí k sousedovi ale tam se já nedostanu.. jezdí tam max za měsíc.. ale asi o ně přišla. Je tedy možné že proto se takhle chová?
Ano, je možné, že o ně přišla a je znovu v říji.

fikovnice
napsal(a):
4 dny po porodu je možná říje? Nezpochybňuji to, ale velmi mě to udivuje...
Zadavatel(ka) píše 10 dní po porodu. Pak i ty 4. Trochu zmateně. Těch 10 dní by to být mohlo. Příroda nechce ztrácet čas. Proto lví samci (ale nejen ti) v nové smečce zabijí všechna lvíčata, aby lvice přišly do říje a on se s nimi spářil.
napsal(a):
Zadavatel(ka) píše 10 dní po porodu. Pak i ty 4. Trochu zmateně. Těch 10 dní by to být mohlo. Příroda nechce ztrácet čas. Proto lví samci (ale nejen ti) v nové smečce zabijí všechna lvíčata, aby lvice přišly do říje a on se s nimi spářil.
No, ona psala, že kňourat nebo divně se chovat začala už 4 dny po porodu... Ale máte pravdu, že je to trochu zmatené...