Beruška- starší dáma skončila v útulku

je 10 let stará kočičí dáma, která celý svůj život žila v bytových podmínká...
CaramelKarl
XXX.XXX.40.112
Ahoj,
Mám skoro dvou leteho kocoura.
Je to uzasnak. Je kastrovana (před rokem) a od ty doby jsem ho začala pouštět ven. Na noc teda chodi domu, přes den, když chce přijde se vyspat a najíst.
Už asi tři dny se chová divné. Nechce se moc mazlit, každou noc spal semnou, teď těch par dni ne. Což o to, chapu, ze potřebuje prostor… ale teď prijeli známy, tak aby nebyl tak pojašený, vzala jsem ho s sebou do ložnice, kde vždy Semnou spal a zavřela.
On začal vysilovat, litat, mnoukal, pořad se mýt… je fakt, ze tu těch par dni nebyl vůbec, ale co se mu tu najednou nelíbí, proč je tu tak nervózní a nechce tu být?
CaramelKarl
XXX.XXX.40.112
Ještě jsem chtěla dodat, ze to není jediný divny chování, co teď má.
Víc mňouká. Když ho vezmu do ruky, vždy si to užíval, teď je jako by ho na nožem brali… úplně se začal chovat jinak. A chtěla jsem dnes k veterináři, ale má dovolenou.
Uživatel s deaktivovaným účtem
"On začal vysilovat, litat, mnoukal, pořad se mýt… je fakt, ze tu těch par dni nebyl vůbec, ale co se mu tu najednou nelíbí, proč je tu tak nervózní a nechce tu být?"
nechce tu být, protože chce být jinde
možná někde narazil na mrouskající se kočku
tak je z toho paf
CaramelKarl
XXX.XXX.40.112
napsal(a):
"On začal vysilovat, litat, mnoukal, pořad se mýt… je fakt, ze tu těch par dni nebyl vůbec, ale co se mu tu najednou nelíbí, proč je tu tak nervózní a nechce tu být?"
nechce tu být, protože chce být jinde
možná někde narazil na mrouskající se kočku
tak je z toho paf
Děkuji za odpoved, i když je kastrovana? A samozřejmě ho nenutim. Jen mi přišlo divny to chování. Kočky mají ten smysl navíc, tak mě napadlo, jestli tam není nějaký skryty zlo, co my nevidíme, on jo ( nějaká havěť, či něco jinyho)
A nebo jestli třeba to nemá něco společného, ze jsem těhotná v osmém měsíci a třeba cítí, ze brzo budu rodit a nechce u toho být (berte s rezervou 😁)
CaramelKarl
napsal(a):
Děkuji za odpoved, i když je kastrovana? A samozřejmě ho nenutim. Jen mi přišlo divny to chování. Kočky mají ten smysl navíc, tak mě napadlo, jestli tam není nějaký skryty zlo, co my nevidíme, on jo ( nějaká havěť, či něco jinyho)
A nebo jestli třeba to nemá něco společného, ze jsem těhotná v osmém měsíci a třeba cítí, ze brzo budu rodit a nechce u toho být (berte s rezervou 😁)
No, teoreticky ho může Vaše těhotenství trochu děsit, možná jste si toho sama nevšimla, ale určitě se s pokročilým těhotenstvím chováte trochu jinak a kocour cítí, že se něco děje (a bude dít ) a zpracovává to pomalu...
A nebo se mu venku něco přihodilo, vyděsilo, pes, jiná kočka (kocour), člověk... a teď je obezřetný.
já bych se přikláněla k "hmn"
je sice kastrovaný,ale kočky cítí..a to zavření pro něho byl stres..Můj kocour taky kastrovaný,pořád chodil jednu dobu a vyřvával..jsem se ho ptala,co mu je a on zase mňáu... a tak jsme si pěkně "pokecali"(sranda)...ale ten můj chtěl ven,a já ho nemohla pouštět..u vás je to jiné,ven chodí...
prostě dokud jí a jinak je zdravý... .no uvidíte,co vám řekne veterinář...ale i to,že cítí miminko???nevím..možná vám tu ještě něco písnou...
CaramelKarl
XXX.XXX.40.112
rapotacka11
napsal(a):
Kočky mají ten smysl navíc,
tak mě napadlo, jestli tam není nějaký skryty zlo, co my nevidíme
Rozhodně!
Máte tam ducha.
Přesně mě to napdlo 😁
Ale myšleno třeba nějaký breberky nebo tak…
Bobča
napsal(a):
já bych se přikláněla k "hmn"
je sice kastrovaný,ale kočky cítí..a to zavření pro něho byl stres..Můj kocour taky kastrovaný,pořád chodil jednu dobu a vyřvával..jsem se ho ptala,co mu je a on zase mňáu... a tak jsme si pěkně "pokecali"(sranda)...ale ten můj chtěl ven,a já ho nemohla pouštět..u vás je to jiné,ven chodí...
prostě dokud jí a jinak je zdravý... .no uvidíte,co vám řekne veterinář...ale i to,že cítí miminko???nevím..možná vám tu ještě něco písnou...
Cítí hormony těhotné ženy. Ale myslím, že kvůli tomu nevyvádí.