Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2022 16:57
MarkovaN

XXX.XXX.116.229

Ahoj, potrebuji poradit. Vcera jsem si privezla 2-mesicni kotatko. Nechce chodit na zachudek, jen se mi rano vycuralo do postele. Uz minimalne 24h nebylo kakat. A od te doby co se mi vycuralo do postele nebylo ani curat. Je najezene i napite, uz je seznameny a neboji se. Muze to byt ze stresu a zmeny prostredi? Poradte mi prosiim!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.9.2022 19:13

MarkovaN napsal(a):
Ahoj, potrebuji poradit. Vcera jsem si privezla 2-mesicni kotatko. Nechce chodit na zachudek, jen se mi rano vycuralo do postele. Uz minimalne 24h nebylo kakat. A od te doby co se mi vycuralo do postele nebylo ani curat. Je najezene i napite, uz je seznameny a neboji se. Muze to byt ze stresu a zmeny prostredi? Poradte mi prosiim!!!

Vy píšete i vedle, že jo? Samozřejmě, že je ve stresu, protože 1) 2měsíční kotě má být ještě u matky a 2) jste blbě seznamovali. Ale to už víte.

3.9.2022 19:50

jak vypadá ten záchod, co je v něm za stelivo, kolik záchodů doma máte a vidělo kotě ten záchod?

3.9.2022 19:59
MarkovaN

XXX.XXX.116.229

Ano videlo, je to otevreny zachod a ma tam hrudkujici stelivo.

3.9.2022 20:07
MarkovaN

XXX.XXX.116.229

Mame 2, ale obcas ma k dispozici jen 1

3.9.2022 20:10

a nechodí nebo nechodil na ten záchod i druhý kocour?

3.9.2022 20:16

MarkovaN napsal(a):
Mame 2, ale obcas ma k dispozici jen 1

Má být o jeden víc než je koček, tudíž u vás 3.

3.9.2022 20:21

"2měsíční kotě má být ještě u matky"
noo
nejedna matka kočka zabřezne když koťatům ještě ani žádné 2m nejsou a nejedna matka kočka se k nim už začne chovat tak, že si balí ranečky a jdou do světa

to jako příroda.....

3.9.2022 20:45
MarkovaN

XXX.XXX.116.229

Ano ja vim, mame v planu pořídit. Mozna je jeste brzo na radost. Ale na zachudek jsem nasypala trochu santy a hned chvili po tom se tam sel vycurat, takze si myslim ze je to krok správným směrem.👍

3.9.2022 20:46
MarkovaN

XXX.XXX.116.229

Na jeden ano. Mozna je jeste brzo na radost. Ale na zachudek jsem nasypala trochu santy a hned chvili po tom se tam sel vycurat, takze si myslim ze je to krok správným směrem.👍

3.9.2022 21:44
fikovnice

XXX.XXX.133.109

MarkovaN napsal(a):
Na jeden ano. Mozna je jeste brzo na radost. Ale na zachudek jsem nasypala trochu santy a hned chvili po tom se tam sel vycurat, takze si myslim ze je to krok správným směrem.👍

Ano, snad ano. Ale chce to zkoušet. Různé typy záchodků, jejich různá umístění, různé typy steliv, atd. Jak píše "Kometa", záchodů má být o jeden více než je koček. Ale např. já mám tři kočky a mít v bytě 4 kočičí záchodky by znamenalo při velikosti bytu to, že by dominantou byly právě kočičí WC . Takže mám 3 a u nás je to v pohodě....i když občas Elsa šikanuje prostředního, když chce jít na záchod. Když jsem u toho, tak samozřejmě ihned zasahuji. Mimo WC mi nechodí žádný ze 3 členů kočičího osazenstva.

3.9.2022 23:00
MarkovaN

XXX.XXX.116.229

Uz byl i na velke, takze snad uz to bude dobre. 👍👍👍

3.9.2022 23:02
MarkovaN

XXX.XXX.116.229

Znam jednu slecnu, ktera ma kocicek 8, ale zachudky asi 4. Pracuje z domova a je doma skoro porad, talze zachudky pravidelne cisti. Nevim kam bychom dali tolik zachudku takze snad 2 -3 budou stacit. Dekuji za rady👍

4.9.2022 08:05

MarkovaN napsal(a):
Znam jednu slecnu, ktera ma kocicek 8, ale zachudky asi 4. Pracuje z domova a je doma skoro porad, talze zachudky pravidelne cisti. Nevim kam bychom dali tolik zachudku takze snad 2 -3 budou stacit. Dekuji za rady👍

No, to je ale ono. Můžete mít záchůdků méně, když je dokážete (téměř) okamžitě vyčistit. Jinak si zaděláte na problém.

4.9.2022 08:53
lesnížínka

XXX.XXX.7.118

U nás je to úplně jinak, kočky chodí ven. V zimě samozřejmě míň. Záchůdek máme jeden na dvě kočky, ale je to jen provizorium, jinak to jdou hodit někam ven. V zimě, když spí oba v pracovně, tak ráno najdu v záchůdku načůrané i bobky od obou koček, protože jim prostě nic jiného nezbyde Nebudou si to dělat v malé místnosti pod nos. Ale myslím, že podruhé už by tam ani jeden z nich nešel(ani by to tam nevlezlo ) Vyčistím a další noc jdou klidně zase oba po sobě(kočka a kocour, kastráti)

4.9.2022 09:18

lesnížínka napsal(a):
U nás je to úplně jinak, kočky chodí ven. V zimě samozřejmě míň. Záchůdek máme jeden na dvě kočky, ale je to jen provizorium, jinak to jdou hodit někam ven. V zimě, když spí oba v pracovně, tak ráno najdu v záchůdku načůrané i bobky od obou koček, protože jim prostě nic jiného nezbyde Nebudou si to dělat v malé místnosti pod nos. Ale myslím, že podruhé už by tam ani jeden z nich nešel(ani by to tam nevlezlo ) Vyčistím a další noc jdou klidně zase oba po sobě(kočka a kocour, kastráti)

Jenže zadavatelka má dle popisu kočky, teda kocoury domácí. A to je opravdu něco jiného.

4.9.2022 09:34

mým kocourům kastrátům to také nevadí, roky byli 4, myslím i 5 že se jich sešlo, teď jen dva
ani kočkám
ale nově příchozí kotě se může bát
než se rozkouká, třeba
nebo taky nerozkouká
v každém případě je třeba tomu dát čas
a minimálně ta 2 wc

4.9.2022 13:06

.. mám tři bytove kočky a jedno WC.....kočky vždy v pohodě, a i kdyz jsou měsíc na chalupě a mohou kdekoli na pozemku, stejně vzorně nosi všechno domů všechny tři opět na to jedno wc ... kamarádka opět tři kocky a jednu toaletu a opět léta letouci v pohodě, i když její kočky jsou plašani a maji různé problémy. ...

5.9.2022 21:36
fikovnice

XXX.XXX.132.175

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
.. mám tři bytove kočky a jedno WC.....kočky vždy v pohodě, a i kdyz jsou měsíc na chalupě a mohou kdekoli na pozemku, stejně vzorně nosi všechno domů všechny tři opět na to jedno wc ... kamarádka opět tři kocky a jednu toaletu a opět léta letouci v pohodě, i když její kočky jsou plašani a maji různé problémy. ...

U mě je to zase tak, že moje kočky víceméně stejně preferují jeden konkrétní záchod. A jeden si pro sebe občas nárokuje a osobuje Elsa a tam nechce pouštět kluky!!! Ale jak jsem psala, když jsem u náznaku jejího šikanózního chování vůči prostřednímu kocourovi, VŽDY zasahuji!

5.9.2022 22:16
lesnížínka

XXX.XXX.7.208

fikovnice napsal(a):
U mě je to zase tak, že moje kočky víceméně stejně preferují jeden konkrétní záchod. A jeden si pro sebe občas nárokuje a osobuje Elsa a tam nechce pouštět kluky!!! Ale jak jsem psala, když jsem u náznaku jejího šikanózního chování vůči prostřednímu kocourovi, VŽDY zasahuji!

Hele, tak Else ze dveří WC uloupni ten emotikon holky a dej jí tam jen WC, tzn. pro všechny

6.9.2022 04:15
fikovnice

XXX.XXX.132.175

lesnížínka napsal(a):
Hele, tak Else ze dveří WC uloupni ten emotikon holky a dej jí tam jen WC, tzn. pro všechny

Ona je fakt ale potvora a typická ženská!
Vždyť ona mi permanentně krade náušnice z poličky. Kluky šperky vůbec nezajímají. A ona - po očku na mě čučí a jako by "nenápadně" tou svojí obří prackou už si sune náušnice k sobě. Když se jí podaří je shodit na zem, tak hned šup za nimi a s velkým zájmem je obhlíží, příp. si s nimi hraje!

6.9.2022 10:16
lesnížínka

XXX.XXX.40.204

fikovnice napsal(a):

Ona je fakt ale potvora a typická ženská!
Vždyť ona mi permanentně krade náušnice z poličky. Kluky šperky vůbec nezajímají. A ona - po očku na mě čučí a jako by "nenápadně" tou svojí obří prackou už si sune náušnice k sobě. Když se jí podaří je shodit na zem, tak hned šup za nimi a s velkým zájmem je obhlíží, příp. si s nimi hraje!

to je víc holka než já já náušnice nenosím I bych někdy rána, ale velice ošklivě mi po nich hnisali uši, někdy už v 16letech a od té doby jsem je neměla, dírky už mi zarostly.

6.9.2022 22:06
fikovnice

XXX.XXX.132.1

lesnížínka napsal(a):
to je víc holka než já já náušnice nenosím I bych někdy rána, ale velice ošklivě mi po nich hnisali uši, někdy už v 16letech a od té doby jsem je neměla, dírky už mi zarostly.

Já to taky zažila. Ale buď chirurg. ocel nebo zlato to nedělá, teda mně to nedělá.

6.9.2022 22:19
lesnížínka

XXX.XXX.40.204

fikovnice napsal(a):
Já to taky zažila. Ale buď chirurg. ocel nebo zlato to nedělá, teda mně to nedělá.

Chirurgická tehdy nebyla, zlato nepomohlo, už jsem tam nemohla pak strčit vůbec nic

Přidejte reakci

Přidat smajlík