Kotě si saje kůži jako kdyby sálo mléko

Kanadský sphynx
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Fousek1928

8.10.2022 08:30
Fousek1928

XXX.XXX.225.189

Zdravím, nikde jsem toto téma ani odpověď na mou otázku nenašla. Tak zakládám toto téma nové.
Jde o to, že máme doma kotě na konci měsíce 5 měsíců. Máme ji doma chvíli, takže s maminkou byla dost dlouho a koťat bylo celkem 3. Nicméně kočka začne vrnět lehne si a začne si sát kůži. Začne ji sát, jakoby sálá mateřské mléko od kočky a při tom vytahovat a zatahovat drápky. Což samozřejmě chápu, že kočky tímto stimulují tok mléka matky. Ale mě jde o to, proč tohle vůbec kočka dělá, že se sama cucá. A jestli se s tím dá něco udělat. Opravdu to není příjemné mít rozpichane ruce nebo bok, nohy.
Děkuji za radu

8.10.2022 08:40
Bobča

XXX.XXX.20.192

Fousek1928 napsal(a):
Zdravím, nikde jsem toto téma ani odpověď na mou otázku nenašla. Tak zakládám toto téma nové.
Jde o to, že máme doma kotě na konci měsíce 5 měsíců. Máme ji doma chvíli, takže s maminkou byla dost dlouho a koťat bylo celkem 3. Nicméně kočka začne vrnět lehne si a začne si sát kůži. Začne ji sát, jakoby sálá mateřské mléko od kočky a při tom vytahovat a zatahovat drápky. Což samozřejmě chápu, že kočky tímto stimulují tok mléka matky. Ale mě jde o to, proč tohle vůbec kočka dělá, že se sama cucá. A jestli se s tím dá něco udělat. Opravdu to není příjemné mít rozpichane ruce nebo bok, nohy.
Děkuji za radu

moment...píšete,že "si sama začne sát kůži"...a pak,že máte rozpíchanou kůži vy?....Sebe bych asi nenechala drápat(jeden kocour od kamarádky to vždycky u mě zkoušel na rameni nabo i přímo na prsou(samozřejmě přes tričko!! když jsem ho chovala) ..no okamžitě musel přestat......Druhý se taky sál..myslím,že nebyl dost dlouho u kočky..kamarádka měla i nalezence..

I když Max byl jen 6 týdnů u kočky,a nedělal to nikdy-mléčný krok ano,to dělal,když se choval,ale drápky schované.. ...takže nevím...

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2022 09:27

Fousek1928 napsal(a):
Děkuji za radu

Viz Bobča. Kotě saje samo sebe a VY máte rozpíchané ruce, nohy a bok?

Fousek1928

8.10.2022 11:07
Fousek1928

XXX.XXX.225.189

Ano kotě si lehne buď na mne nebo vedle mě a začne si samo sát kůži a u toho dělat ten mléčný krok. Takže pak drápy zarývá do mě. Když ji to "odepřu" stejně to začne dělat znovu. A když se posunu dále, natáhne nohy blíže ke mě nebo se posune blíž.

8.10.2022 11:21

ostříhat drápky pomáhá :D

8.10.2022 13:07

Fousek1928 napsal(a):
Ano kotě si lehne buď na mne nebo vedle mě a začne si samo sát kůži a u toho dělat ten mléčný krok. Takže pak drápy zarývá do mě. Když ji to "odepřu" stejně to začne dělat znovu. A když se posunu dále, natáhne nohy blíže ke mě nebo se posune blíž.

A kotě odundat? Když vám to vadí. Mám kocoura, dávno dospělého, několikátého a dělám to tak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík