Mainská mývalí kočička s PP

Prodám Mainskou mývalí kočku - Kočička jménem Uršula bude již brzo, tedy od...
18000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Iwet1200
napsal(a):
Zdravim Prosim jaké syrové maso v jaké formě mohu dávat kocourovi 8 měsíců ?
Mlete maso prý není vhodné co jsem slyšela 🤷♀️🤔 Poradíte?
A kde nejlépe kupovat maso
Děkuji
Dávám nakrájené hovězí nebo vepřové srdce. Kupuji normálně v řeznictví. Je to levné a plné taurinu.+ přidávám i kuřecí játra nebo skelety a konzervy. Případně přihodím syrové vepřové nebo rybu, když vařím pro sebe.
No proto chci vědět více názoru jestli to musí být kousky a nebo i mlete
Také pry mohu kureci hlavy nožky krky jak to vidíte vy? Může hnedka čerstvé a nebo to musí také přejít mrazem?
Jde o to že kapsičky a konzervy mi moc nechce jist a ze jsem toho uz vyzkoušela vždycky trochu a zbytek nechá to bych mu musela dávat pokaždé jinou značku asi aby to sezral cele🤦♀️
Jinak granule má nasypane pořád veme si kdy chce.
To je Pech opravdu stím krmenim🤦♀️😔
Iwet1200
napsal(a):
Také pry mohu kureci hlavy nožky krky jak to vidíte vy? Může hnedka čerstvé a nebo to musí také přejít mrazem?
Jde o to že kapsičky a konzervy mi moc nechce jist a ze jsem toho uz vyzkoušela vždycky trochu a zbytek nechá to bych mu musela dávat pokaždé jinou značku asi aby to sezral cele🤦♀️
Já drůbeží dávám jen domácí, to jim pak hodil klidně celá křídla. Já dávám klidně čerstvé, do mrazáku dávám protože vždy nakoupím xkg masa, semelu, naporcuju. Co jsem tak zjistovala, aby to mrazení mělo nějaký efekt, muselo by to být hluboce zmrazené a to domácí mrazáky neumí
Uživatel s deaktivovaným účtem
Iwet1200
napsal(a):
Múžete mlít, můžete dávat syrové. Mrazím z důvodu viz Rezzy. Že připravuji porce dopředu.
Rezzzy
napsal(a):
Já mám 4 nenažrance, kdybych musela maso krájet, upadla by mi ruka, takže melu, kýtu, plecko, pečeni, srdce, ...
To chápu.
Proč ne mleté maso? Jen se ptám, netuším. Aby je to nutilo kousat, žvýkat, tedy kvůli zubům a dásním? To mi přijde jasné, taky krájím, už to není mimino Není myšleno: ne mleté, protože v obchodech koupíte ne, že mleté, ale mělněné s přidanou chemií, zbytečně? Dávám všechny druhy mas, ryby nejí, záměrně nic nepřemrazuju.
napsal(a):
Múžete mlít, můžete dávat syrové. Mrazím z důvodu viz Rezzy. Že připravuji porce dopředu.
..já zrovna tak.....
lesnížínka
napsal(a):
Proč ne mleté maso? Jen se ptám, netuším. Aby je to nutilo kousat, žvýkat, tedy kvůli zubům a dásním? To mi přijde jasné, taky krájím, už to není mimino Není myšleno: ne mleté, protože v obchodech koupíte ne, že mleté, ale mělněné s přidanou chemií, zbytečně? Dávám všechny druhy mas, ryby nejí, záměrně nic nepřemrazuju.
..ja dávám mleté, protože se mi lépe dělají porce do mrazáku pro všechny....ale ani s kouskama masa nemají problém....
Takže tedka nevím zkusila jsem kuřecí krky hovězí kousky nakrájenou jatru pouze olizal a nechce to Proč? Mám jít k veterináři?
V misce má jatru a hovězí maso viz foto
Mojí příbuzné kocouři by se syrového masa nedotkli ani jeden.
Můj, jak krájím na prkýnku cokoli, tak se mě pokouší zabít svým překážením (já s nožem v ruce padající přes kočku) a ječí jak protrženej.
Známá jim musí servírovat kapsičky takové a makové a hlavně se musejí střídat a vždy je nadšená, když objeví něco, co zrovna budou měsíc žrát. Já můžu dát Kocourovi konzervu pro psy a rozkouše i misku.
Jenže můj Kocour je jen na granulích a něco jiného má pouze jako zpestření třeba jednou do týdne. Zatímco ti její mají neustálý přísun různých laskomin a šunčiček a paštiček....
Jediné, co jsem ty její viděla žrát s dychtivostí v oku, jsou německé kočičí tyčinky (něco jako na obr.). Ale toho se asi nesmí krmit moc, nevím, známá dává přísně jednu denně, a protože je jinak rozmazluje, kde může, tak má pro to asi důvod.
Iwet1200
napsal(a):
Vepřová játra a to jen výjimečně se může dávat prý no tak jsem zkusila ale nechce
Hovězí zadní taky nic
Prostě ne ne ne 😡
ani konzervy ani maso já nevím jestli mne zkouší nebo co chce
Fakt nevím co mám dělat nechat ho pouze na granulich jako
..a zkusila jste to hovězí mleté, nechávám si umýt knížku a žerou všechny tři, třetí kočka se ze začátku ofrfňovala, ale po čase se přidala také....
vepřové jazyky, srdce, svalovina, uši ztužené žaludky, játra, ledvinky....
hovězí jazyk, srdce, svalovina, játra....
drůbeží (kuře, kachna, krůta) srdíčka, žaludky, svalovina, krky a jakékoliv části těla, játra
syrové
vařené
kousky, někdy mleté
asi nikdo nikdy nejedl vše, většinou se specializují na malý okruh
není jedno od koho
není jedno, vedle čeho to maso v obchodě leželo, ani jak dlouho tam leželo
Mně teda Kocour narostl spokojeně na granulích. Fakt nic jiného nedostává. Obyč nalezenec venkovní kočka, nějaká vesnická micka, pohybuje se váhově mezi 6-7 kg. Teď se mi ho podařilo zhubnout, tak snad pod 6,5 :-)
Iwet1200
napsal(a):
Takže tedka nevím zkusila jsem kuřecí krky hovězí kousky nakrájenou jatru pouze olizal a nechce to Proč? Mám jít k veterináři?
V misce má jatru a hovězí maso viz foto
Odkud jste? Tu játru se říká u nás.
Možná jsou ty kousky moc velké. Nebo se kočičáci ještě neosmělili. Ale jsou kočky, které se syrového masa nedotknou. Jejich škoda.
Iwet1200
napsal(a):
Od Karviné 😀🙈
Tím se to vysvětluje. Já jsem přímo z Karviné, ale už před více než 30 lety jsem zběhla do ČB.