Odčervení kočky a následná únava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Klára23

25.11.2022 23:56
Klára23

XXX.XXX.72.2

Zdravím chtěla by jsem se zeptat zachránila jsem dva týdny zpět kocourka 4 měsíce. Samozrejme Veterina krevní testy, očkováni, odcerveni hned nastalo. Včera jsem ho odcervovala znovu paní veterinarka mi to doporučila, jelikož byl moc zacerveny. A dnes je cely den unavený jednou zvracel spí nechce si hrát něco dopoledne snědl granuli, ale kapsicky se ani nedotkl, zasla jsem mu do zverimexu pro vyzivovy puding taky nic a ani jen vody z tunaka. Proste nic :( vsude se píše ze ho to mohlo opravdu unavit, ještě jak je malý. Ale i tak se bojím pokud někdo víte nebo mate s timhle zkušenost budu rada za cokoli. ( samozrejme pokud se to nezlepší tak skocim za vetem)

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2022 09:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klára23 napsal(a):
Zdravím chtěla by jsem se zeptat zachránila jsem dva týdny zpět kocourka 4 měsíce. Samozrejme Veterina krevní testy, očkováni, odcerveni hned nastalo. Včera jsem ho odcervovala znovu paní veterinarka mi to doporučila, jelikož byl moc zacerveny. A dnes je cely den unavený jednou zvracel spí nechce si hrát něco dopoledne snědl granuli, ale kapsicky se ani nedotkl, zasla jsem mu do zverimexu pro vyzivovy puding taky nic a ani jen vody z tunaka. Proste nic :( vsude se píše ze ho to mohlo opravdu unavit, ještě jak je malý. Ale i tak se bojím pokud někdo víte nebo mate s timhle zkušenost budu rada za cokoli. ( samozrejme pokud se to nezlepší tak skocim za vetem)

Očkování a odčervení proběhlo najednou? Z krevních testů - jakých - se zjistilo co?

26.11.2022 09:48
canka

XXX.XXX.215.25

Při silném začervení je to pro organismus velká zátěž.Setkala jsem se i s tímže při silném začervení to organismus kotěte nezvládl..
Takže ano,může být unavený..ale.určitě bych konzultovala s vetem..

26.11.2022 12:12
Bobča

XXX.XXX.20.192

psala jsem to do vedlejšího vlákna...můj celý den ležel,strašně slintal(byl taky malý)...ale dostal jen jednu pipetu..
poslechla bych Canku....a není to brzo po sobě??

Přidejte reakci

Přidat smajlík