Bengálská kočička s PP

Prodám Bengálskou kočku - Chovatelská stanice Wincat registrovaná u organiz...
25000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Zdravím,
jak už jsem zde v diskuzních vláknech zmiňovala bojuji s tímto parazitem už několik měsíců.
Upřímně musím říct, že Veraflox zabral - tedy u staršího kocoura (už mi nezvrací - jsou to 3 týdny bez zvracení - jsem velmi naštvaná na veterináře, které tato příčina ani nenapadla /jelikož s kocourem jsem po veterinářích běhala od dubna.)
Bohužel to následně pak chytil malý a to už byly typické příznaky - tj. průjem. Který nešel zastavit.(stále jsem byla odkazována na dietní chybu) Teprve po Vánocích jsem dostala výsledek PCR testu, který toho parazita potvrdil. Malému také podle mého názoru Veraflox zabral (už to nemá ten typický puch), ale stále není pevná stolice. Vždycky už je stolice skoro pevná, a pak následně zase sešup dolů k průjmu.
Dle knihy p. Claudia Rohner - Bengalen (švýcarská veterinářka, které se specializuje na chov bengálů) - tento parazit nejde plně vyléčit u koťat do 9 měsíců, teprve poté se stolice srovná.
Granule už bez probiotik ani nedostávají přesto u malého stále to není v pořádku. Jsou to 3 týdny, co jsem ukončila léčbu - tak už by snad měla být obnovena střevní mikroflóra?
Děkuji za odpovědi
Uživatel s deaktivovaným účtem
možná mu ještě něco nesedí ze strany krmiva. může být intolerantní nebo citlivý nebo tam třeba pořád lítá ta giardie.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.24.200
Když čtu ten název. Trichomoatd
Je to jak trichomonády u hadů? Jestli jo hady z toho dostane entizol během pár dnů.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Když čtu ten název. Trichomoatd
Je to jak trichomonády u hadů? Jestli jo hady z toho dostane entizol během pár dnů.
ne, kočičí tritrichomonas se entizolu většinou vesele vysměje.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.24.200
napsal(a):
ne, kočičí tritrichomonas se entizolu většinou vesele vysměje.
Nevím jen mne to napadlo. Děkuji za vysvětlení.