mainská mývalí koťátka s PP k rezervaci

Prodám Mainskou mývalí kočku - Celý vrh V bude hledat své nové majitele. Je...
19000 KčEvka1997
XXX.XXX.28.139
Zdravím, mám dotaz. Mám 2 kočky, 1. Jsme pořídili cca roční mainskou mývalí a druhou asi po roce kotě sibiřskou. Holky si na sebe zvykly moc hezky a měly se moc rády (v soužití cca 2 roky). Najednou se ale něco stalo, nebyli jsme doma, takže netušíme co, ale máme z bytu válečnou zónu. Začly se mlátit, tudíž jsme je museli izolovat a po prohlídce veterinářem, kde bylo potvrzeno, že jsou v pořádku na sebe stále syčí a vrčí. Neměl někdo podobný problém po případě radu, jak je znovu skamarádit.
Máme byt plný šanty, obojky s kozlíkem a cbd kapky na cestě, ale každá rada, či zkušenost pomůže. Děkuji.
Stalo se mi, že mainský kocour se začal útočit a vrčet na sibiřskýho, když jsme ho ( sibiřskýho) ostříhali kvůli dredům.
Zkuste něco vypozorovat : která začíná, jak ty bitky vypadají atd..
A zavzpomínat, jestli se v bytě něco nezměnilo, , nepřibylo, nezbylo, co se dělo venku..
Jestli nosí obojky, mohly se při hře nějak zaháknout..
Přidala bych záchodek a připevnila na zeď, pod strop ,nějaké police, kde můžou mít soukromí a klid, prostě bych jim zvětšila životní prostor.
A jsou holky kastrované?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jestli je to jako u psů, tak mohla sibiřanka prostě na dvou letech dospět, a vznikl důvod k bitkám v podobě pokusů o vystrnadějí konkurence z teritoria. Kočky jsou nakonec venku individualistky. Jen nápad, v kočkách se nevyznám. (Samozřejmě dospívají daleko dříve, ale třeba na chatě, kde jich je mnoho, se kocouři začnou prosazovat právě až tak na těch dvou letech, kdy naberou hmotu.)