Daruji britskou modrou kočičku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2008 12:51
vera112

XXX.XXX.183.39

Daruji kočičku 3 roky starou,chovaná pouze v bytě.Je kastrovaná.Bohužel si kočičku nemohu nechat,proto prosím všechny kdo mají dobré srdce a dovedli by se postarat o kočičku at se mi ozvou lukacekova@centrum.cz Mojí samozřejmostí je že dostane svoje hračky,škrabadlo,fontánku,záchudek.Prosím jen do dobrých rukou moc mi na ní záleží.

27.10.2008 08:07
hanulinka95

XXX.XXX.138.19

vera112 napsal(a):
Daruji kočičku 3 roky starou,chovaná pouze v bytě.Je kastrovaná.Bohužel si kočičku nemohu nechat,proto prosím všechny kdo mají dobré srdce a dovedli by se postarat o kočičku at se mi ozvou lukacekova@centrum.cz Mojí samozřejmostí je že dostane svoje hračky,škrabadlo,fontánku,záchudek.Prosím jen do dobrých rukou moc mi na ní záleží.

ahoj ja bych mozna mela zajem mam doma jednoho takoveho kocourka ale mam i jine kocky jeste jednoho kocourka a jednu kocicku. ja bych o ni mela mozna zajem ale povez mi jak se chova k ostatním kockam ja se snaseji? a jestli chodila treba ven prez den ? A od kat jsi ? jak by se k nam dostala:? dikyy za odpoved mas m oc hezkou kocicku a ja bych se ji mozna ujala jeste se musim poradit s rodici ale ja myslim ze to dovoli . a jak se vubec jmenuje? aahoj a doufam ze se ozves

jopi

18.7.2019 14:09
jopi

XXX.XXX.223.10

Dobrý den, mám zájem o vaši kočičku, máme doma kocoura a kočku a psa , mají k sebě krásný vztah, bydlíme na statku kde by se mněla moc dobře a 100% by nyla milována, mohla by chodit i ven když bude chtít, v noci máme kočky naučené , spí doma, někdy leží všichni s náma v posteli, jen se chci zeptat odkud jste ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2019 14:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jsem si skoro jistá, že po 11 letech je kočka udaná.

21.7.2019 03:09
fikovnice

XXX.XXX.135.155

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsem si skoro jistá, že po 11 letech je kočka udaná.

...spíše mrtvá...

Přidejte reakci

Přidat smajlík