Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Terynda

26.3.2012 08:16
Terynda

XXX.XXX.218.40

Dobrý den.Ráda bych se optala kolik a kde stojí kastrace kočky.
Mám dvě kočičky a ráda bych je nechala kastrovat.Jsem z Liberce a když jsem se dozvěděla,že cena kastrace je od 1600Kč,tak se mi udělalo nevolnosmajlík
S pooperační kontrolou tedy výjde kolem 2000Kč,no nevim teda.Kočičky mám ráda moc,ale nejsem v situaci,abych mohla platit takové dardy veterináři

26.3.2012 13:35
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

- zavolejte vetovi u vás v okolí - na venkově , obvolejte jich víc , přeptejte se na cenu
- nebo veta v útulku
- jde to levněji

26.3.2012 13:46
staraploutev

XXX.XXX.132.25

No.. u nás na Praze 4 chce vet za kastraci 1200.- (patří mezi ty levnější). Známá tvrdí, že když bych s kočkou vyjela kus za Prahu, tak bych dala za kastraci něco přes 500.- a ještě budu pochválená za to jak jsem zodpovědný chovatel... páč ne všude je zvykem se o kočky vůbec nějak po zdravotní stránce starat. Doporučuju tedy obvolat veterináře v okolí, srovnat jejich ceny a pak si je hlavně důkladně prolustrovat mezi známými a případně se na ně poptat po kočkařských fórech... Kastrace kočky není banální zákrok a může se nepěkně zvrtnout... ale moje zkušenost je, že i veterinář, který nemá vybavení jak z NASA může odvést výbornou práci.

26.3.2012 14:15
terynda

XXX.XXX.218.40

Děkuji za rady,pokusím se obvolat tedy veterináře v okolí a budu doufat,že se najde levnější.
Kočičky mám v bytě,tak bych ráda předešla mrouskání,sice mi tedy mladší již začla mrouskat-je jí 5 měsíců,ale snad to nevadí,když jí dám pak vykastrovat.

27.3.2012 09:29
terynda

XXX.XXX.218.40

Tak jsem si tady v Liberci sehnala veta co dělá kastraci za 900Kč a říkal,že když dám kočky dvě ke kastraci,takže mi dá ještě slevu a nějak se domluvíme-takže bezva:-)

18.4.2012 18:45
didi

XXX.XXX.203.19

My jsme platili 1380 Kč - v centru Prahy. Injekční narkóza.

19.4.2012 07:17
terynda

XXX.XXX.236.30

tak v úterý jsem Milinku nechala kastrovat,stálo to 900Kč a včera 200Kč za kontrolu a injekci,ve středu opět kontrola za 200Kč a pak někdy vyndání stehů.
Je chudáček vychrtlá a stále ještě opatrná,ale už se to pomaličku lepší.

13.5.2012 16:44
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

3.100,- hned
+ 900,- do konce týdne

- byl to bohužel zánět dělohy - akutní
- cena mě doslova omráčila

- no , ale mají svou filozofii - nebudou se odměn'ovat jako pomocní dělníci . . . . .
- kočku pomocného dělníka by ASI neošetřili , ten by na to neměl . . . .
- nejedná se o žádnou šampionku - je to nalezenec - obyčejná mourinka . . .

( už jsem to pomalu rozdejchala )

13.5.2012 18:01
terynda

XXX.XXX.236.30

tý jo,tak to je mazec:-(
chápu,že veterináři musí vydělávat,ale některé částky jsou fakt šílené.
Můj kocourek má teď průjem a nevím co s ním,myslím si,že infekční to nebude,protože je jinak úplně v poho a s kočičkou mají společné wc a ta průjem nemá.Veterinář mi řekl,že je to na antibiotika a že se musí podat minimálně dvakrát,jednou to stojí 350Kč
Takže jsem opravdu nadšená,že musím vytáhnout tolik peněz smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.5.2012 21:48

terynda napsal(a):
tý jo,tak to je mazec:-(
chápu,že veterináři musí vydělávat,ale některé částky jsou fakt šílené.
Můj kocourek má teď průjem a nevím co s ním,myslím si,že infekční to nebude,protože je jinak úplně v poho a s kočičkou mají společné wc a ta průjem nemá.Veterinář mi řekl,že je to na antibiotika a že se musí podat minimálně dvakrát,jednou to stojí 350Kč
Takže jsem opravdu nadšená,že musím vytáhnout tolik peněz smajlík

Když budete potřebovat instalatéra nebo opraváře praček, bude vás to stát mnohem víc...

Marta2

23.5.2012 15:43
Marta2

XXX.XXX.90.2

"350 kč tolik"???? a kolik dáváte za kadeřníka, instalatéra nebo za opraváře aut??? A zde se nejedná o kus plechu nebo potěšení z hezkého pocitu nového účesu, ale o živého tvora který je vaším společníkem, a jednou za čas může mít prostě zdravotní potíže a vy máte problém mu pomoci, resp. je pro vás hodně 2x350kč? Pokud nechcete brát zodpovědnost za společníky, kteří vás bezmezně milují a je jim jedno zda jste ošklivý či hezký, zda máte dobrou nebo špatnou náladu, vždy k vám chovají stejnou nepokryteckou lásku, tak si žádná zvířata nepořizujte! Pokud by vás bolelo břicho tak jistě běžíte hned k doktorovi nebo si vezmete prášek, zvířata jsou také živí tvorové!

23.5.2012 17:42
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Marta2 napsal(a):
"350 kč tolik"???? a kolik dáváte za kadeřníka, instalatéra nebo za opraváře aut??? A zde se nejedná o kus plechu nebo potěšení z hezkého pocitu nového účesu, ale o živého tvora který je vaším společníkem, a jednou za čas může mít prostě zdravotní potíže a vy máte problém mu pomoci, resp. je pro vás hodně 2x350kč? Pokud nechcete brát zodpovědnost za společníky, kteří vás bezmezně milují a je jim jedno zda jste ošklivý či hezký, zda máte dobrou nebo špatnou náladu, vždy k vám chovají stejnou nepokryteckou lásku, tak si žádná zvířata nepořizujte! Pokud by vás bolelo břicho tak jistě běžíte hned k doktorovi nebo si vezmete prášek, zvířata jsou také živí tvorové!

Jsou ještě slušní veterináři . Jsou to ti starší . /samozřejmě ne všichni/
Stárnou , pomalu končí . A ti noví ? Zlatokopové ! (ne všichni)
Bratrovi odcházela fena .
Byl v té době bez práce .
Nám všem bylo jasné , že fena je na konci , jen těm "snaživejm" odborníkům néé.
4 dny ji léčili = 4.000,- (zbytečné prodlužování trápení)
- pátý den ji uspali = 1.000 ,- (fuj ! - ještě dnes je mi zle , když si na to vzpomenu )

23.5.2012 19:19
terynda

XXX.XXX.236.30

Marta2 napsal(a):

Bohužel,je to pro mne hodně.Své kočičky mám moc ráda a snažim se jim dopřávat nejkvalitnější krmivo a myslím si,že se mají u nás královsky.To,že nemám na drahé veterináře a nechce se mi jim prostě platit není důvod,proč bych si nemohla pořídit zvířátka.Samozdřejmě,že je zemřít nenechám a v případě nutnosti frčíme na veterinu.
Mimochodem,já rozhodně ke kadeřnici nechodim-neutrácim za sebe a rozhodně nejsem člověk,který by hned s něčím běžel k doktorce a prášky beru jen při bolestech,které nejsou únosné:-) Takže to je na mne už vidět,že trpím,takže kdybych viděla,že kocourek,nebo má kočička trpí,tak bych rozhodně k vetovi letěla (samozdřejmě bych se modlila,abych nemusela platit šílenou částku)

23.5.2012 19:29
terynda

XXX.XXX.236.30

ještě teda dodám,že kocourek měl průjem z granulí-Hills ,nedávám mu je a má bezva bobek:-)
A to ,když jsem vetovi řekla,že má srajdu asi z granulí,tak jako neslyší a bude mi vyprávět,jak potřebuje kocour takové vyšetření a rozbor hovínka a veterinární dietu a antibiotika atd.
A to jsem byla u dvou vetů,jeden by cpal antibiotika a druhý drahá vyšetření a diety. smajlík

23.5.2012 19:58
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Znám . . . .
- kocour se dusí a on by ho i cévkoval . . . . .dělal by s ním psí kusy , aby si to mohl naúčtovat . . . .
(dusil se - něco vdechl )
Potřebujeme je , ale jsou mezi nimi i pěkní zmetci .
Jsem bez psa . Velmi mi chybí , ale netroufám si - mám strach , že neutáhnu veterinu . . . .

23.5.2012 20:19
terynda

XXX.XXX.236.30

rapotacka11 napsal(a):
Znám . . . .
- kocour se dusí a on by ho i cévkoval . . . . .dělal by s ním psí kusy , aby si to mohl naúčtovat . . . .
(dusil se - něco vdechl )
Potřebujeme je , ale jsou mezi nimi i pěkní zmetci .
Jsem bez psa . Velmi mi chybí , ale netroufám si - mám strach , že neutáhnu veterinu . . . .

jojo,je to tak smajlík

26.7.2012 18:08
eluschi

XXX.XXX.152.17

Já bydlím kousek od přerova a máme tady perfektní poměrně mladou veterinářku na drobnou zvěř která jezdí v nutných případech i do okolních vesnic. Za kastraci psů i koček jsme platili 500kč a to i s vyšetřením a vytaháním stehů.
Jednou se nám dokonce stalo že se nám pes zranil když jsme šli na večerní venčení a rozsekl si packu a valila mu z toho krev (tepené krvcení) bylo chvíli po půlnoci a zavolali jsme naší veterinářce a ta nám nadala že jsme hned nepřijely!!! Takže si chce najít kvalitního ale levného veta a to je lepší než 20 drahých......

Pekel

6.10.2012 09:30
Pekel

XXX.XXX.240.87

smajlík Prosím Vás potřebuji nechat kastrovat mojí kočku(4roky) a Váš příspěvek se mi moc líbyl a i cena je hezká!
Pošlete mi prosím na mé číslo 731 019 563 ,nebo pošlete odpověd sem na IFAUNA tel.č.na tu veterinární stanici,děkuji:-)
S pozdravem a přející krásný den P.K.smajlík

28.10.2012 19:19
llucinkaa2

XXX.XXX.229.27

Ježiš to jsou ceny smajlík
Já jsem platila za kastraci 4kg kočky 600kč se vším všudy(bez komplikací) a to mám vetku v centru Brna:-)

29.10.2012 07:04
bathory

XXX.XXX.218.115

Terynda napsal(a):
Mám dvě kočičky a ráda bych je nechala kastrovat.Jsem z Liberce a když jsem se dozvěděla,že cena kastrace je od 1600Kč,tak se mi udělalo nevolnosmajlík
S pooperační kontrolou tedy výjde kolem 2000Kč,no nevim teda.Kočičky mám ráda moc,ale nejsem v situaci,abych mohla platit takové dardy veterináři

Mi řekli dle váhy kočky, kolem těch 600-900 Kč. Ale jsem na vesnici v Moravskoslezském kraji

29.10.2012 11:11
staraploutev

XXX.XXX.74.20

..jo chce se to poptat po venkovském okolí.

I když mám dojem, že kastrace kolem pěti šesti set je spíš akorát za cenu materiálu (a za cenu levnější a nešetrnější narkózy) a od veterinářů to bude spíš příspěvek obecnému dobru než něco co by jim přispělo k obživě.

Latona

9.12.2012 07:53
Latona

XXX.XXX.131.45

Dobrý den,jsem z Plzně kde se pohybují částky za kastraci kočičky kolem 2000,-.Takže kastrovat jezdím 20 km za Plzeň do Přeštic,kde mi pan doktor vykastruje kočičku za 600,- / v ceně je i ATB,límec a pooperační péče/.Kocourek u něj stojí 300,-.Narkoza je tedy injekční,ale u zdravé kočičky se není čeho obávat.Vezla jsem k němu za ta léta už hodně kočiček - od kolegů z práce,svých kočiček i nalezenců a nikdy nebyl žádný problém.

28.12.2012 18:58
andre

XXX.XXX.109.221

Vážený pane nebo kdo se to rozčiloval...
Já jsem nepsal tento článek, nežiji v čechách ale ceny jsou v Portugalsku podobné a křičím stejně. Musíte se zamyslet nad tím, kdo a proč má tu danou kočku nebo psa. My máme momentálně 5 koček. Všechny nejen nalezené, jak se to v diskuzi nazývá, ale všechny v smrtelném stavu nalezené. Nejsme blbci a netaháme domů každou kočku z ulice. Jenže když jedna byla v motoru a ten jí nezabil ale skoro zabil, auto se rozjelo a ona v krvi vypadla na ulici , druhá s krvácejícím ukouslím ocasem umírala doslova a tak bylo za 8 let 14 hystoriji. Jedna již zemřela a stály operace a operace a medikamenty 2500 EUR. Ostatní jsou rozdaní po vyléčení a to lidem, kteří prostě chtějí pomoci a také nemají žádnou snahu si pořizovat pro radost kočku. Když někdo ve městě vyhodí na ulici kočku, není to stejné jako kočka narozená na ulici. Neumí mnohdy najít ani zdroj potravy. To se ale řeší prostě. Krmením. Jenže když je před smrtí, neumím jako někdo jiný, otočit hlavu. A to je ten rozdíl. (Pro fakt že mohu krmit krlíka na maso, nemyslím, že mohu nechat umírat na ulici jiné zvíře v bolesti). A když jich máte 5 a vlastně dělte to co asi by měli dělat organizace na to určené, ale ty to nedělají a nebo dělají a stojí to také peníze všech. Tak není spravedlivé, že zaplatíte za veterináře stejně tolik jako osoba, která si z rozmaru pořídila perskou kočku. Protože když spočítm krmení tak mně pro těch 5 koček stojí jako kdybych živil jednoho člověka. NEříkám, že za stejnou čstku bude jeden člověk žít, ale zvýším-li rozpočet na jídlo o jednoho člověka, není to stejné jako kolik stojí jídlo jednoho člověka. OK- ale veterinář - konzultace peníze nemalé, antibiotika, operace ...dělají v souhrnu nájem malého bytu. Ano netahal jsem je domů abych je nenakrmil. Ale čekal bych ne dotace , ne pomoc a nkladovou cenu pro lidi kteří mají nalezence pro případ pomoci mu. Kočku, kterou nikdo nechce. Mme jednu, kter je blázen. Od narození. Z blízka nevidí. Bouchá hlavou do věcí, vidí dveře když je daleko a když k nim doběhne nevidí je přesně. Tohle je vůbec kuriozita. Veterinář ns poprosil vzít si tuhle kočku : se slovy když si ji nevezme mi, nikdo ji nechce a on jí nemůže mít v ordinaci. Tam jí prostě někdo schvlně nechal.(v čekárně) Super . A dnes po mi letech, jsem na stejné klinice zaplatil 40 eur za analýzu krve této kočky a jeden lék. Myslíte že tohle je také humální? Že to má srovnání s kadeřníkem. Tam mohu jít i ne. Nemám peníze půjdu za měsíc. Ale kočku musím operovat ihned. Stejně tak je to i s lidmi kteří vzali domů nalezence. Nejsou to je lidé kteří mají těch 15 eur jen tak na legraci. Chtěli pomoci a kdo pomůže jim? Proč se nedávají registrovaným nalezencům minimlně krmiva, léky, narkózy a podobně za nákupní ceny? Ať se nad tím zamyslí ten dobrák co psal dává vám lásku a vy jí nedáte 350 Kč? Já mám takto ještě s kamarádem 8 psů! Alespoň prostor nám dala stará paní za to že je za domem a psi jí chrání před zloději. Ale ostatní vše plně platíme. Stejné případy. A kdo si vezme psa bez nohy? HA asi nikdo. A co mm udělat? Zastřelit ho? nechat vykrvácet na ulici? Raďte vy 350 kč za lásku!
André

3.1.2013 17:42
staraploutev

XXX.XXX.74.20

to Andre: chapu, ze pri zminkach o usetreni penez za kaderniky a auta se vam otvira kudla v kapse, tohle je pro spoustu lidi opravdu vysmech, to me nadzvedlo taky ...ale sluzby lekare za cenu materialu? To je cista scifi, z ceho by takovy veterinar mel zit? Penize k zivotu potrebuje kazdy. Uprimne receno si myslim, ze tahle prace je docela tvrdy chleba, takze cest vyjimkam (a imho jich neni tak malo), ktere si obcas mohou dovolit udelat neco tak prasteneho, jako nemyslet na prachy.. Nedavno jsem dostala od veterinarky skoro cele baleni docela draheho leku co nedobral jiny pacient ..jen tak lezerne prohlasila, ze "je tam jeste neco po dne" :) jestli se takhle starate o nalezence, zkuste se poptat na jineho veterinare v nejakem utulku pro zvirata u vas v okoli ..vim ze v CR maji nektere utulky u svych "smluvnich" veterinaru mnozstevni slevy a tak.

17.9.2013 09:19
sáruš

XXX.XXX.144.30

llucinkaa2 napsal(a):
Já jsem platila za kastraci 4kg kočky 600kč se vším všudy(bez komplikací) a to mám vetku v centru Brna:-)

Dobrý den, a můžu se zeptat, kde v Brně (příp. poslat kontakt)... právě řeším, kam vzít kočičku vykastrovat a cena 1.500,- Kč mě celkem vyděsila. Díky smajlík

2.10.2013 06:02
plisak

XXX.XXX.236.4

kočku vám povím ve čtvrtek či pátek - jdeme, ale kocoura jsem platila si před měsícem rovné 300 Kč

6.10.2013 09:25
plisak

XXX.XXX.236.4

za kočku ve čtvrtek 600 Kč

15.10.2013 21:29
nuninka

XXX.XXX.180.126

Dobrý den,pisněte mi prosím kde v Brně na veterině stojí kastrace kočičky 600kč,je to super cena ,...děkuji.smajlík

15.10.2013 21:32
nuninka

XXX.XXX.180.126

llucinkaa2 napsal(a):

Dobrý den,pisněte mi prosím kde v Brně na veterině dělají kastraci kočičky za 600kč???děkuji je to super cena.Také mám kočičku s váhou 4kg.smajlík

19.10.2013 12:20
cyberspace

XXX.XXX.122.180

Dobrý den,můžete mi prosím,prosím poradit,kde bych veterináře našla,jsem také z Liberce a sháním také jako vy levnějšího..,děkuji

19.10.2013 12:30
cyberspace

XXX.XXX.122.180

Nechápu názory některé-výše uvedené...jsou prostě lidi,kteří prostě a kor v dnešní době nejsou milionáři...vše se jen zdražuje..pro někoho jsou 2 tisíce NIC a pro někoho je to velká částka...co je na tom nepochopitelný??já tedy osobně raději půjdu k levnějšímu veterináři než k nějakému zlatokopovi..a myslím,že nejsem jediná..

19.10.2013 12:32
nuninka

XXX.XXX.180.126

cyberspace napsal(a):
Dobrý den,můžete mi prosím,prosím poradit,kde bych veterináře našla,jsem také z Liberce a sháním také jako vy levnějšího..,děkuji

Zdravím,já bohužel nejsem z Liberce,ale z Brna.smajlík

19.10.2013 12:36
nuninka

XXX.XXX.180.126

cyberspace napsal(a):
Nechápu názory některé-výše uvedené...jsou prostě lidi,kteří prostě a kor v dnešní době nejsou milionáři...vše se jen zdražuje..pro někoho jsou 2 tisíce NIC a pro někoho je to velká částka...co je na tom nepochopitelný??já tedy osobně raději půjdu k levnějšímu veterináři než k nějakému zlatokopovi..a myslím,že nejsem jediná..

Naprosto souhlasím s názorem,veterináři už neví co si za katraci a ostatní výkony říct za cenu,tak také hledám nějakou levnější veterinu.smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

19.10.2013 12:39
cyberspace

XXX.XXX.122.180

Omlouvám se,dotaz byl pro Teryndu..

19.10.2013 12:41
cyberspace

XXX.XXX.122.180

terynda napsal(a):
Tak jsem si tady v Liberci sehnala veta co dělá kastraci za 900Kč a říkal,že když dám kočky dvě ke kastraci,takže mi dá ještě slevu a nějak se domluvíme-takže bezva:-)

19.10.2013 12:52
cyberspace

XXX.XXX.122.180

Lidi by tady měli psát kontakty na ty levnější doktory....bylo by to jednodušší..nechápu jak ta ženská s tim kadeřníkem...to je na pěst...já si třeba nevzpomínám,kdy jsem u kadeřníka byla naposledy,ale je to řada let-bohužel a nejsem jistě jediná..

19.10.2013 13:04
nuninka

XXX.XXX.180.126

cyberspace napsal(a):
Lidi by tady měli psát kontakty na ty levnější doktory....bylo by to jednodušší..nechápu jak ta ženská s tim kadeřníkem...to je na pěst...já si třeba nevzpomínám,kdy jsem u kadeřníka byla naposledy,ale je to řada let-bohužel a nejsem jistě jediná..

To je pravda není nic jednoduší než dát na veterináře kontakt né jen psát cenu za kastraci..smajlík.Já jsem od jedné paní dostal tel.číslo na veterinu v Brně Kralovo pole,Úplně příjemný,hodný a šikovný pan doktor Pantůček - sídlí na rohu Vodova 19 a Vackova 65, tel. 549248358. KASTRACE 800kč..smajlíksmajlík

19.10.2013 21:27
plisak

XXX.XXX.236.4

nuninka napsal(a):
Dobrý den,pisněte mi prosím kde v Brně na veterině stojí kastrace kočičky 600kč,je to super cena ,...děkuji.smajlík

já kastrovala v Kunštátě u velmi příjemné veterinářky, budete-li mít zájem, pošlu vám telefon nebo zavolejte na obec, tam vám ho dají na netu jsem ji nenašla.

20.10.2013 17:20
momi

XXX.XXX.92.130

Terynda napsal(a):

My jsme platili za kastraci kočky 550,-Kč, ale bez pooperační péče. Všude se ceny liší, ale v Praze jsou ceny nejvyšší :)

3.12.2013 15:55
sary26

XXX.XXX.31.115

dOBRÝ DEN TAKY MĚ TO ZAJÍMÁ,PTALA JSEM SE NÝNĚJŠÍHO VETA CO MÁM kADĚRA UHERSKÝ BROD A KASTRACE VÝJDE KOČKY NA 1200,-,POKUD ZNÁTE PROSÍM NĚKDO JINÉHO LEVNĚJŠÍHO VETA VE ZLÍNSKÉM KRAJI DEJTE VĚDĚT DĚKUJI A KDY JE NEJVHODNĚJŠÍ KASTROVAT MÁM 5 MĚSÍČNÍ KOTĚ,ZDA V ROCE NEBO PŘED ROKEM.

23.4.2014 08:58
zuzanka666

XXX.XXX.72.38

Je to trošku mimo mísu, jde o morčátko, ale něco podobného se nám stalo teď na velikonoční pondělí...Morčátku se značně přitížilo, jenže všechny kliniky byly zavřené…chtěli jsme naší berušce pomoct, tak jsem hledala, jak se dá na internetu a našla paní doktorku, co jezdí rovnou za pacienty domů. Byla u nás asi 5 minut, morčátku nebylo pomoci a tak jí uspala   A samozřejmě si o to řekla 1400,-…za výjezd a svátek, ale nechápu, proč si nechávají platit za uspání zvířátka  smajlík o peníze teď nejde, naší Danynku už to nevrátí smajlík

23.4.2014 14:15

zuzanka666 napsal(a):
Je to trošku mimo mísu, jde o morčátko, ale něco podobného se nám stalo teď na velikonoční pondělí...Morčátku se značně přitížilo, jenže všechny kliniky byly zavřené…chtěli jsme naší berušce pomoct, tak jsem hledala, jak se dá na internetu a našla paní doktorku, co jezdí rovnou za pacienty domů. Byla u nás asi 5 minut, morčátku nebylo pomoci a tak jí uspala   A samozřejmě si o to řekla 1400,-…za výjezd a svátek, ale nechápu, proč si nechávají platit za uspání zvířátka  smajlík o peníze teď nejde, naší Danynku už to nevrátí smajlík

Proč si veterinář nemá nechat zaplatit za uspání zvířete? Ono ty anestetika ani benzín do auta veterinář nikde nefasuje, nehledě na jeho čas, který s vámi strávil, jak jste řekla, ve svátek.

23.4.2014 14:28
zuzanka666

XXX.XXX.72.38

Takhle to nemyslím, samozřejmě jsme s cestovními náklady a s tím, že je svátek počítali, ale jde mi především o to, že je to takové paradoxní, když platíte za smrt svého zvířátka smajlík aby se uzdravila, tak bych zaplatila cokoliv smajlík

12.5.2014 23:20
loraena

XXX.XXX.12.185

Přidám něco do diskuze, Karlovarský kraj doporučuji http://www.veterinadvory.cz/kontakt/

Platili jsme tam 600,- za kastraci kočičky (cca 2kg, bylo jí 7 měsíců). Za hodinu bylo hotovo, dostala vstřebávací stehy, takže jsem jen za týden dala telefonicky veterináři vědět, že je vše v pořádku. Perfektní práce, bříško je zašité na jedničku, téměř to není vidět.

Pro pražáky můžu doporučit animal clinic http://veterinarni-ordinace-praha.cz/

S kočkou jsme tam sice nebyli, ale je to perfektní klinika vybavená naprosto na cokoliv a jakékoliv zvíře. Člověk si tam připlatí, ale má jistotu, že zvíře pujde k odborníkovi (na klinice se střídají 4 veterináři) a dostane péči jako by to byl člověk. Perfektní péče o zvířata, každé zvíře tam má svojí kartu, takže netřeba si doma někde uchovávat záznamy ze zákroků. Jistě existují i levnější veterináři, ale když si to člověk může dovolit, tak se to určitě vyplatí

7.7.2014 16:24
jituunka

XXX.XXX.198.207

terynda napsal(a):

Dobrý den a prozradíte mi kde? Sháním teď nějakého veterináře a cena všude 1500-2000 smajlík

7.7.2014 16:25
jituunka

XXX.XXX.198.207

terynda napsal(a):

Dobrý den a prozradíte mi kde? Sháním teď nějakého veterináře a cena všude 1500-2000 smajlík Jsem také z Liberce

21.7.2014 08:53
alzbetakocka

XXX.XXX.51.246

Dobrý den,
doporučuji se poptat co nejvíce veterinářů ve Vašem okolí. Já jsem z Prahy a zde se pohybují ceny v rozmezí 1000 - 3000 Kč. Dle mých zkušeností záleží na tom, jaký typ anestezie si vyberete. Jeden je pro kočičky více zátěžový a ten stojí méně. Také bych Vám doporučila se zeptat veterináře, jestli by Vám nedal slevu, když přijdete s 2 kočkami. Také zvažte všechny pro a proti kastrace, pokud nemáte vyloženě konkrétní důvod proč kočičky kastrovat, nevidím v tom žádnou nutnost.

21.7.2014 14:32

Konkrétní důvod kočky kastrovat?

Děláte si srandu?

Není snad zamezení stálého rozmnožování koček dostatečný důvod pro kastraci? Kočka může mít koťata 2x, 3x do roka, kdo si vezme miliony koček? Nebo je snad likvidace novorozenců normální, protože kastrace je "proti přírodě"?

No a bytová kočka, která nemá přístup ke kocourům a nemůže zabřeznout, nejsou snad všechna rizika opakovaného přemrouskávání a permanentní říje dostatečným důvodem kočky kastrovat?

21.7.2014 14:41
jituunka

XXX.XXX.198.207

Dobrý den, velice děkuji, ale to už jsem dávno udělala, tak lína zase nejsem abych si jen sedla k pc a hledala smajlík Nikde jsem bohužel nesehnala cenu kastrace levneji než 1500 a proto jsem se dotazovala teryndy která píše že je z liberce kde sehnala kastraci za 900. Proto ta otázka na ni. smajlík Jinak kastrovat kočičku budu a chci, už jen z důvodu, že mám doma i kocourka a nemám tak veliký byt na to abych si neuškrtila (bráno s humorem) až to na ni zase příjde smajlík a taky doufám že se kočička mírně sklidní tak jako to udělal kocourek. Jinak děkuji za komentář smajlík

23.7.2014 23:16
alzbetakocka

XXX.XXX.51.246

Dobrý den,

já jsem ze Středočeského kraje, bohužel neznám žádné veterináře ve Vašem městě, ale určitě najdete spoustu veterinářů na internetu. Doporučuji poptat se co nejvíce z nich, protože ceny se u každého liší. Stačí obvolat. Také bych kočičku kastrovala až po roce, ideálně potom, co měla první koťátka. V 5 měsících je stále ještě téměř koťátko, takto výraznou hormonální změnu bych v tomto věku nepodnikala... Pokud byste chtěla rovnou znát názor veterináře, můžete zdarma kontaktovat vetrináře Puriny One v onlině poradně, najdete jí zde: http://www.purina-one.cz/poradna/

23.7.2014 23:18
alzbetakocka

XXX.XXX.51.246

Dobrý den,

pořádně se poptejte známých a zapátrejte na internetu. Sama jsem byla překvapená, jak se ceny u jednotlivých veterinářů liší.

24.7.2014 00:16

Alžběto. teď jste tomu nasadila korunu. Kastrovat ideálně až po koťatech? No jestli veterinář v poradně puriny radí takhle blbě, tak to díky, ptát se ho na nic nikdy nebudu.

Ty koťata si jako vezme kdo? Zabíjet je budete vy?

24.7.2014 08:31
jituunka

XXX.XXX.198.207

Dobrý den, jak sem psala to už jsem udělala! tady jsem jen zahlédla že někdo sehnal pod 1000 korun tak jsem chtela vedet kde smajlík Dnes jsem kočičku odvezla a bude me to stát 1200 smajlík ted je mi smutno snad bude dobra....
koťata nechci nebylo by s kym je mít muj kocour je vykastrovaný jsou to ciste domací kocky nemaj kde potkávat dalsí "partnery" a taky vím jaký je probém kotata udat, tu svou jsem si vzala od kamradky z dobre vule aby se s ni nic nestalo! stejne tak i kocourka! pokud to nejsou šlechtěný druhy, coz by nebyli, a vzhledem k tomu ze resim cenu kastrace, urcite bych nemela na to nechat rodit kotata nebo se o ne starat a urcite bych nikdy nemela srdce jim cokoliv udelat kdybych je nemela komu dat a vzhledem k tomu ze uz tam mám malý byt na dve kočky mít jich 8 by asi nebylo OKsmajlík me veterinar rekl ze je nejlepsi kastrovat po tom co uz "hárala" Takze já mám problém vyřešený smajlík už není třeba rad smajlík děkuji všem zůčastněným smajlík

24.7.2014 08:34
jituunka

XXX.XXX.198.207

A ještě nikde jsem neřekla že jí je 5 mesícu má 9 a uz hárala takže uz dávno kotata mít mohla smajlík 5timesicni kotatko bych nikdy nerezala

25.7.2014 16:06
lavacca

XXX.XXX.1.3

jituunka napsal(a):
A ještě nikde jsem neřekla že jí je 5 mesícu má 9 a uz hárala takže uz dávno kotata mít mohla smajlík 5timesicni kotatko bych nikdy nerezala

Ano, ideální je kastrovat po 1.říji - dostavení se říje vlastně znamená, že je kočka již hormonálně vyspělá.

Jinak venkovní kočky zabřeznou již od 5-6 měsíců. Ač jsou samy ještě koťata.

26.7.2014 23:17
yvonne

XXX.XXX.180.26

Na jaře jsem nechávala kastrovat pouliční kočičku, která občas zastavila na pár dní u nás. To bylo od okolí furt "je to ještě kotě" (byla asi podzimní), "je ještě mladááá"... No sousedův kocour kolem dost efektivně brouzdal, tak jsem ji po domluvě s veterinářem odnesla k němu a ejhle - již měla zaděláno na pět koťátek!!! Pět dalších koček na ulici! (Případně na našem dvoře smajlík ) Můžu říct, že jsem byla štěstím bez sebe, že jsem dala na svůj pocit, protože opravdu nevím, co bysme s nima dělali. Topit bych je nešla a udat pět koťat...no zkuste to. Koček je všude...
Faktem je, že bohužel tato kočička (kterou jsem důkldně odčervovala, očkovala a nechala kastrovat, když zrovna přišla k nám) skončila asi za měsíc pod koly auta, protože byla od kotěte toulavá a ani po kastraci se u nás nedržela dlouho. Takže když tu někdo hlásá o nehynoucí lásce, tak je dost mimo. Ceny veterinářů umí být opravdu dechberoucí a když člověk chce pomoct zvířatům, které nikomu nepatří - a zároveň i v podstatě lidem, protože množící se nemocné kočky... Ceny musí být takové, aby se dalo vejít do rozpočtu. Taky většina z nás nemá jen a pouze jednu kočku, která by tu veterinární péči potřebovala jednou do roka. Mně to poslední dobou spíš příde, že bych mohla vydělávat výhradně na veterináře - a to nemáme bůhvíjaký hospodářství, ani extra drahého veterináře.

27.7.2014 10:15

yvonne napsal(a):
Na jaře jsem nechávala kastrovat pouliční kočičku, která občas zastavila na pár dní u nás. To bylo od okolí furt "je to ještě kotě" (byla asi podzimní), "je ještě mladááá"... No sousedův kocour kolem dost efektivně brouzdal, tak jsem ji po domluvě s veterinářem odnesla k němu a ejhle - již měla zaděláno na pět koťátek!!! Pět dalších koček na ulici! (Případně na našem dvoře smajlík ) Můžu říct, že jsem byla štěstím bez sebe, že jsem dala na svůj pocit, protože opravdu nevím, co bysme s nima dělali. Topit bych je nešla a udat pět koťat...no zkuste to. Koček je všude...
Faktem je, že bohužel tato kočička (kterou jsem důkldně odčervovala, očkovala a nechala kastrovat, když zrovna přišla k nám) skončila asi za měsíc pod koly auta, protože byla od kotěte toulavá a ani po kastraci se u nás nedržela dlouho. Takže když tu někdo hlásá o nehynoucí lásce, tak je dost mimo. Ceny veterinářů umí být opravdu dechberoucí a když člověk chce pomoct zvířatům, které nikomu nepatří - a zároveň i v podstatě lidem, protože množící se nemocné kočky... Ceny musí být takové, aby se dalo vejít do rozpočtu. Taky většina z nás nemá jen a pouze jednu kočku, která by tu veterinární péči potřebovala jednou do roka. Mně to poslední dobou spíš příde, že bych mohla vydělávat výhradně na veterináře - a to nemáme bůhvíjaký hospodářství, ani extra drahého veterináře.

Njn, jenže náklady na veterinární praxi jsou obrovské a ten veterinář nemůže dělat zadarmo. Láska ke zvířatům nájem nezaplatí a jídlo do lednice nelíhne.

27.7.2014 14:13
yvonne

XXX.XXX.180.26

To samozřejmě beru, ale když dojdete k veterináři - slečna se na zvíře podívá z dvou metrů, na dvě sekundy si poslechne srdíčko a vám naskočí stovka na účtě za ošetření...přitom tam jdete kvůli něčemu úplně jinýmu a o tohle jste se vůbec neprosili... Minule jsem zase platila asi 500násobek ceny za vitamínový přípravek. (Rozlívaný, dívala jsem se potom na cenu celé pixle...) Takže si fakt nemyslím, že by si oni veterináři nevydělali. Ovšem tohle všechno beru - i u svých zvířat sice skučím, ale beru to. - Navíc jak jsem říkala, u nás to není až taková hrůza...
No když chcete pomoct nějakýmu z ulice, tak si pak připadáte... Opravdu se hrozím chvíle, kdy najdu zraněný zvíře - co s ním?! Je mi jasný, že obec to řešit nebude, to ji mám hodit do čekárny a rychle utéct, abych neplatila tisíce za operace? Tohle kastrování/očkování/ošetření veřejných zvířat a jejich případné uspání, nebo operace by mělo být nějak ošetřeno. Aby člověk věděl, co má dělat, když na to příde. Nakonec bysme mohli být i klidnější když si budou děcka hrát na písku venku...
Možná taky kdyby byly dopředu vyvěšené někde ceníky, tak by to dost pomohlo - takhle to jednomu většinou dost vyrazí dech. Já už se tedy poučena z dřívějška ptám dopředu, abych se s tím aspoň srovnala smajlík

27.7.2014 16:53
rapotacka11

XXX.XXX.32.121

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Njn, jenže náklady na veterinární praxi jsou obrovské a ten veterinář nemůže dělat zadarmo. Láska ke zvířatům nájem nezaplatí a jídlo do lednice nelíhne.

Díky za vysvětlení, to blbec zákazník netuší.
Během krátké doby provozovnu koupili, pár km za městem staví barec(ne domeček). . . .

27.7.2014 16:55
yvonne

XXX.XXX.180.26

rapotacka11 napsal(a):
Díky za vysvětlení, to blbec zákazník netuší.
Během krátké doby provozovnu koupili, pár km za městem staví barec(ne domeček). . . .

Možná i proto jsou ti "vesničtí" trochu levnější - v drtivé většině mají ordinaci ve vlastním domě...

Pučanges

29.3.2015 13:20
Pučanges

XXX.XXX.11.71

Vy co tady brečíte kvůli pár stovkam za lékaře jděte do prdele! sami chodíte s kde čím a kočce to nedopřejete a hledáte stodolní léčitele a řezníky za pár korun, chodte si k nim sami! Určitě ste ti, co kupujou i granule jen ARO a ještě v akci a sami si žerete maso kreténi! Jděte do PRDELE! Jsem normální dělník a kupuju vše jen Hills, stojí kilo 200, ale kolik těch kilo ta kočka za měsíc sní? Deset? Já toho sežeru měsíčně za několikrát víc !Sami si žerete maso a číče serete sračky z mouky a popela!Debilové, žerte si to sami !... Za den vyhulíte krabku za stovku a zvířeti serete sračky za pár korun ! A Vy ostatní, než si vezmete domů zvíře, tak si rozmyslete jestli na to vůbec máte a chcete za ně občas pustit tu korunu nějakou, není to že pustíte zvíře a hotovo, žádná starost a no stres ! Něco to stojí a chudák zvíře si samo nic vzít nemůže, je závislé na tom co jí dáte! Tak přemejšlejte trochu a raděj se zeptejte u nějakýho slušnýho veterináře co kolik stojí a hlavně jídlo jestli je nějakej rozdíl mezi ARO a Hills! Zdar...

29.3.2015 14:57
lavacca

XXX.XXX.164.49

Pučanges napsal(a):
Vy co tady brečíte kvůli pár stovkam za lékaře jděte do prdele! sami chodíte s kde čím a kočce to nedopřejete a hledáte stodolní léčitele a řezníky za pár korun, chodte si k nim sami! Určitě ste ti, co kupujou i granule jen ARO a ještě v akci a sami si žerete maso kreténi! Jděte do PRDELE! Jsem normální dělník a kupuju vše jen Hills, stojí kilo 200, ale kolik těch kilo ta kočka za měsíc sní? Deset? Já toho sežeru měsíčně za několikrát víc !Sami si žerete maso a číče serete sračky z mouky a popela!Debilové, žerte si to sami !... Za den vyhulíte krabku za stovku a zvířeti serete sračky za pár korun ! A Vy ostatní, než si vezmete domů zvíře, tak si rozmyslete jestli na to vůbec máte a chcete za ně občas pustit tu korunu nějakou, není to že pustíte zvíře a hotovo, žádná starost a no stres ! Něco to stojí a chudák zvíře si samo nic vzít nemůže, je závislé na tom co jí dáte! Tak přemejšlejte trochu a raděj se zeptejte u nějakýho slušnýho veterináře co kolik stojí a hlavně jídlo jestli je nějakej rozdíl mezi ARO a Hills! Zdar...

No, když už jsme u té kvality, tak Hill´s už taky není, co to bývalo... to bych spíš šla do Applaws, Orijenu, apod.

30.3.2015 01:05
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Pučanges napsal(a):

To jako píšete zcela při smyslech? Kolikrát jste použil v tom Vašem příspěvku vulgární slovo? Ani nemám chuť to počítat. Reagujete na tři čtvrtě roku starou diskusi, a i tak mám pocit, že většina z těch, kdo chodí tady na tu kočičí diskusi, by pro svá zvířata udělala maximum. Pokud se tady občas objeví srovnání cen vetů (plus srovnání jejich schopností, ochoty, chování, atd.), tak si myslím, že taková výměna informací je celkem k užitku.
Nazdar!

30.3.2015 07:48

Jak kde, v Sokolově u největšího debila, který si i za otevření tlamičky a že do ní koukne, *bere 250Kč, stojí kastrace 1200Kč i s límcem.Ve Varech 800Kč kočka, u mladého hodného a hlavně doktora co má rád kočky..Kocour mě stál 600Kč a to mu i když jsem mu nic neříkala udělala takovou plastiku kuliček aby vypadal jako chlap a zadarmosmajlíkProtože se mu Samíček strašně líbísmajlík

3.4.2015 11:08
macomb

XXX.XXX.200.100

My jsme platili za kastraci našich čičin po 400, -

27.8.2015 15:34
Kelisova

XXX.XXX.197.2

U pana doktora Ceveneho je cena kastrace kocky 900 kc. Kocour 600.

27.8.2015 19:45
joanne.s

XXX.XXX.32.17

Ono zalezi i na hmotnosti zviret, kvuli anestezi. Ja platila za kastraci kocoura v roce 580 kc, ac tabulkova cena kastrace kocoura byla o kus nizsi.

29.8.2015 01:54
fikovnice

XXX.XXX.240.1

macomb napsal(a):
My jsme platili za kastraci našich čičin po 400, -

Jestli máte na mysli kočky - samice, tak to jste z levného kraje!

29.8.2015 13:09
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Jestli máte na mysli kočky - samice, tak to jste z levného kraje!

To ano. U nás kocour vychází kolem 500, -, kočka 900, - - dle váhy, apod.

Medvedicesamice

5.10.2015 15:29
Medvedicesamice

XXX.XXX.92.130

U nas na Morave 800 - 900...

24.9.2017 16:44
kopretina112233

XXX.XXX.90.226

Dnes jsem byla na kastraci u dr, hruškové v dubé, cena 1000 kc, doporučuju, je to i taháním stehu a antibiotiky.

1.7.2018 19:51
pan Krbec

XXX.XXX.208.205

...jenom drobná reakce a hlavně rada pro všechny "milovníky zvířat", kteří se křižují, že by měli za ošetření svých mazlíků platit "hříšné peníze" : NEPOŘIZUJTE SI JE!...jelikož zvíře si neplatí zdravotní pojištění (ale myšlenka by to byla zajímavá - já osobně bych za své miláčky, přestože jsem invalida a mým jediným příjmem je inv.důchod, pojištění rád platil), je veterinář nucen zákrok či léčbu účtovat, aby svoji profesi mohl vůbec vykonávat...Vám všem, kteří chodíte k lékaři, nic doktor (alespoň ve většině případů) neúčtuje, neboť to dostane od pojišťovny...ale co chudák zvíře - má sejít ze světa jen proto, že páník či panička jsou zděšeni, že by za jejich léčení měli platit?...pro takové mám vzkaz : STYĎTE SE!

27.7.2019 06:49
Majki Margo

XXX.XXX.151.59

Mila Elushi, chtela bych vas poprosit o kontakt na pani veterinarku ke ktere vy chodite. Jsme z Prerova a radi bychom meli nekoho za rozumne penize. Dekuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík