Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2018 18:40
Jaroslav3366

XXX.XXX.37.146

dobrý den mám samici a ta má tři týdny staré mlďata a nechce je kojit. Je jich šest což je nejvíc co mi za ty tři roky porodila. Nevím čím to je.

21.5.2018 07:40
xchipsy

XXX.XXX.142.1

A podle čeho soudíte, že je nechce kojit? To, že to nevidíte, ještě neznamená, že to nedělá.
Jinak ve třech týdnech už mláďata začínají ochutnávat pevnou stravu, takže jim dejte kvalitní seno a do misky ovesné vločky.

Neregistrovaný uživatel

21.5.2018 10:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

xchipsy napsal(a):
A podle čeho soudíte, že je nechce kojit? To, že to nevidíte, ještě neznamená, že to nedělá.
Jinak ve třech týdnech už mláďata začínají ochutnávat pevnou stravu, takže jim dejte kvalitní seno a do misky ovesné vločky.

Nezriedka už ochutnávajú vodu, ked vidia, že maminka olizuje napájačku... bežne dávam nastrúhanú mrkvu, jablko

28.5.2018 08:55
22verunka

XXX.XXX.168.42

pripojim se s dotazem. samice 9 mladych prvni dny se starala vyborne. jedno uhynulo 2 den po porodu bylo vytazene mimi hnizdo tak jsem opatrne odstranila. v sobotu byla stara necely tyden bud 5 nebo 6 dni. vsimla jsem si ze se hnizdo hodne hybe mladi se hrabali ven vylezali z hnizda a piskali. tak jsem tam jukla.3 mrtve zbytek hubeny bez saciho reflexu.. sehnala jsem si prikrm a ze zacnu prikrmovat bohuzel vsechny do rana mrtva az na jedno. bylo studene ale hybalo se. vzala jsem ho tedy domu, dala na teplou uterku a talir ohraty z mikrovlky. trochu sem na nej foukala fenem. a nabidla mu z flasticky kocici mleko. ihned zacalo cucat. bylo ale porad takove studene. povedlo se mi ho zahrat. a ted bojujeme. co dve -tri hodiny cuca z flasticky. mame za sebou jeden den a noc. vstavam k nemu. masiruju brisko. je to bojovnik (nice) ale mam dotaz nikdy jsem takto mlade nechovala. vsichni me zrazuji ze to neda. pocitam i s touto variantou ale vzdat se nechci. odchoval jste nekdo takto stare mlade? drzim ho v tepla na flasce s vodou prece jen jak je samo tak se nezahreje. je zivotne po kazdem napiti se mi pekne vycura ale bobikovat jsem ho jeste nevidela ;(.

28.5.2018 23:00
awake

XXX.XXX.115.242

Jaroslav3366 napsal(a):
dobrý den mám samici a ta má tři týdny staré mlďata a nechce je kojit. Je jich šest což je nejvíc co mi za ty tři roky porodila. Nevím čím to je.

Kdyby je nekojila, tak už by mláďata nežila

Přidejte reakci

Přidat smajlík