Dobrý den, chtěla bych se poptat co a jak..
Nemám s králíčkem zas až takové zkušenosti..je to mé první zvíře, myslím.. Že jsem to nastudovala dost dobře, ale nepočítala jsem s tím, že se začne bát. Naší půl roční Dianku máme od chovatelky (ne ze zverimexu)
Má co potřebuje, domácí seno, prvotřídní granulky.. Vyrobili jsme jí i "prolejzačku" Mimo klec, aby si mohla vyskočit a mít rozhled. Vždy byla šikovná. máme jí v chodbě a před klecí má bílou podložku 1x1m a ví, že dál nemůže, chodí čůrat a kakat na záchod do klece.
Je to asi 2měsíce co začaly horka a Dianka začala mít průjmy, zajely jsme k pani doktorce, vzala si ji na RENTGEN nevíme co tam vzadu s ni dělala, ale když nám ji přinesla Dianka skočila 2 metry do vzduchu a svezla se po zdi dolů a spadla na zem, tak jsme ji to řekli, tak ještě koukla jestli nemá něco zlomeného, naštěstí neměla. Ale od té doby je odtažitá, nenechá se chytit, vrčí, kouše a pořád je zalezlá.. Nevíme co s ní.
Máte s tímto zkušenosti?
Uživatel s deaktivovaným účtem

králík je zvláštní zvíře.jako malá jsem měla králíka, který vrčel a škrábal a na hlazení vůbec nebyl. v chovatelským kroužku byla zase příšera, která mi jednou normálně visela zubama na ruce. a teď mám králíka, který je sice neuvěřitelný mazlík, když si sám přijde, ale zvedání nenávidí.
prostě je to králík, no. můžete si získat jeho důvěru třeba tak, že budete sedět třeba s knížkou vedle klece, a hlavně jí do ničeho nenutit. může to být agresivní protivka pořád, protože prostě některé samice bývají.