Zakrslý králík

Prodám Zakrslého berana (ZB) - Zakrslý beran perlový s tetováním a rodokmen...
V textu
Hezky den,
pred cca mesicem jsme meli navstevu a kamaradka prisla se samickou, kralik si ji moc nevsimal..spis vubec, ale od ty doby se chova dost zvlastne.porad hrabev rohu klece, cely den i noc, nosi si otypku sena v puse a z te stavi. dneska rano mel v rohu klece krome sena uz i chlupy.
prijde mi to dost zvlastni, protoze tohle bych cekala spis od samicky. co si o tom myslite?
dekuju ta odpovedi a preju hezky zbytek dne!
hnizdo tam bylo jenom vcera, vzdycky to byla spis takova cesticka, nez hnizdo..tak to vypada, ze to bude vazne samicka, ja to taky prd poznam, pri koupi i na veterine, kdyz jsem si kralicka porizovala mi rikali, ze je to samecek, tak jsem to nikdy vic nezkoumala, ale tohle mi prislo od samecka zvlastni😊
O tom, že beranovitá plemena králíků patří k populárnímu genofondu domácích králíků v České republice, není pochyb. Díky svěšeným uším působí tito krá...
Pokračujte ve čteníK napsání těchto řádků mě přivedla debata s některými chovateli zakrslých králíků, kteří jsou členy klubu chovatelů králíků standartních plemen, ted.....
Pokračujte ve čteníJedno zakrslé plemeno jsem si nechal záměrně až na konec tohoto miniseriálu o zakrslých plemenech králíků. Je jím zakrslý beran, plemeno, které se výr...
Pokračujte ve čtení