Dobrý den, žádám o pomoc.
Mám tetovanou teddy samici a chtěla bych, aby mi ji někdo posoudil. Bohužel nevím jak na to. V ZO už jsem, řekli mi, že mi tetovanou samici posoudí ale bohužel nevím co mám dělat.
Kde najdu aktuální výstavy? Kde nebo komu mám napsat a jak se na výstavu přihlásit? Co je k tomu potřeba?
Moc děkuji za veškeré info, které mi poskytnete! :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

To by měli taky vědět v ZO:D
Kalendář výstav je na stránkách svazu, ale nevím, jestli je tam už 2019. Na některé výstavy se lze přihlásit online, na jiné je online přihláška, na jiné jsou papírové přihlášky distribuované přes ZO.
Pořadatelé výstav většinou inzerují své akce pro členy ČSCH v chovatelském měsíčníku Chovatel, tu rubriku s výstavami najdete taky online v pdf. a to na webu svazu, viz. odkaz. Už stačí si jen pootvírat pdfka.
http://cschdz.eu/chovatel/radkova-inzerce13.aspx
Já si najdu na stránkách ČSCH a většina těch výstav je pak tady v inzercích a nebo mají vlastní stránky. Posílám přihlášku mailem pořadateli. Popřípadě se dá někde najít nějaký kontakt na člověka, co se motá kolem daného výstaviště a ten už vás nasměruje.
Ale samozřejmě přes ZO by to mělo funkovat nejlíp. Jen u nás je taková blbá domluva