Prosím vás mám králika a prestal mi jest granule (tie zelene sulce) neviem prečo sú to granule od chovateľky ktorá s nimi tiež krmila takže neviem v com je problém.
Inak všetko je okrem tých zelených.
Uživatel s deaktivovaným účtem

osobně nejsem příznivcem podobných směsí, zvlášť pokud je má králík k dispozici celý den. Připadá mi, že vybírá jen zrní a mohl by mít problémy, protože bude mít ve střevech málo vlákniny a moc škrobu. Osobně bych mu naplnila jesle senem a granule mu dala tak na 15-20min, co nesežere seberte. Dál mu můžete dát k dispozici nějaké ovocné větve na okus.
Já krmím králíčka jen senem a ráno a večer má nakrájenou směs ovoce a zeleniny, jednu hrst. Když nestíhám, hodím mu maličkou hrstičku ovsa. A králík je veselý, nemá žádné problémy, váží mi kilo a oslňuje na výstavách
V granulích je kde co všechno, kolikrát to ani není pro králíka zdravé a nebo po tom rychle přibírá. U nás tak maximálně granulované seno pro koně, když dojde normální
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nezlobte se, ale co si tak myslíte, že jsou ty žluté vločky? Ty ovesné tak nevadí. Nicméně, je to váš králík, dávejte mu co myslíte.