Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2019 22:44
Ira

XXX.XXX.12.132

Dobrý den, prosím o radu,samici jsem připustila 18.1. a těšila se na malé ušáky,ale nic ,od té doby je hrozně zlá , agresivní , honí se po kotci se samcem , až chlupy lítají,samce kouše , chová se jako březí , kňučí , vrčí a utíká před samcem až pak skočí do jeslí,tam se zašprajcne a ani jí nemůžu vyndat,odejdu od kotce a hned vyleze a to se opakuje, prosím co s tou hérečkou, mám ji poslat do trouby?

8.3.2019 06:13
mlckova

XXX.XXX.157.153

Uz tu jedno vlákno o připouštení bylo kouknete

9.3.2019 02:30
horal

XXX.XXX.13.30

Mám dotaz. To máte samici pořád se samcem, že se s nim pere a jestli ne, tak kolik krát jste měla samici u samce od toho ledna?

13.3.2019 11:31
Ira

XXX.XXX.223.5

Tak jsem koukala na rady jiných , ohledně připouštění agresivních samic,tak to fakt funguje, stačí samici hladit a drbat za uchem a ona sice kňourala,ale byla v klidu ,samce nekousala,ani se nehonili ,ale samec koukal co tam je za otrapu,moje ruka na zádech samice,nechala se připustit 3x,díky za rady

13.3.2019 12:05
mlckova

XXX.XXX.157.153

Hlavně aby byla zbouchlá

13.3.2019 14:03
Ira

XXX.XXX.223.5

Samec vždycky sebou flaknul a zachroptěl,tak uvidíme , nechám jí tak 10dni a zkusím znova

13.3.2019 16:01
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Ira napsal(a):
Samec vždycky sebou flaknul a zachroptěl,tak uvidíme , nechám jí tak 10dni a zkusím znova

Prosim vas,proc ji chcete připouštět znovu,kdyz samec 3x spadnul,tedy samici oplodnil..??? Proc te samici chcete ublizovat??? Uz se vůbec nedivim,že ta chudák samice je agresivni a nemůže samce ani vidět..nebo vas to bavi??👎

14.3.2019 21:12
mlckova

XXX.XXX.157.153

No hele já měla samici co vyloženě chtěla "jen" šoust.t :) a nic z toho nebylo ,a trvalo to dlouho, šla nakonec na pekáč, tak se paní nedivím že by chtěla mít jistotu :) Jinak je lepší i agresivní samici dávat k samci, někdy se rozjede říje víc a ona je pak povolnější, každý den zkusit na chvíli, zakročit dřív než se servou, nechat ji třeba si to tam očuchat,přiblížit samce, ale nenechat servat!!!! Kromě doporučených rad jako zaměnit kotce,celer, petržel, připouštět na lačno , ráno ,a pokud samec neskákal víc jak týden nechat po prvním skoku po hodině znovu skočit, někdy se mi stává že samice ráno obskočená už večer nechce samce k sobě pustit , takže je už asi v tom, jiná ještě druhý den si dá nášup :), jinak po 14 dnech nenechávám přezkoušet, páč mám strach že bych jim ublížila a nejsem natolik zdatná abych nahmatala mláďata, nechávám to tak.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík