Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2019 16:18
Marko7

XXX.XXX.184.18

Vie mi niekto poradiť ako by som odobral samcovi spermie? Ďakujem

24.4.2019 20:03
borax

XXX.XXX.91.21

Je to natolik složité, že na to zapomeňte.
Navíc co s tím?

Znáte technoligii zamražení a zpětné "nastartování" spermií?
Postup umělé inseminace, vybavení...

Drahá záležitost, pro drobnochov naprosto nepoužitelná.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2019 20:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

bez pomůcek, teda umělé pochvy, nijak

24.4.2019 20:34
Marko7

XXX.XXX.184.18

Toto je zvieracia diskusia 😂😉

24.4.2019 20:35
Marko7

XXX.XXX.184.18

Ďakujem viem že sa to dalo odobrať teplou vodou ale ako bol postup tak neviem.

25.4.2019 07:38
jardavel

XXX.XXX.250.254

Marko7 napsal(a):
Ďakujem viem že sa to dalo odobrať teplou vodou ale ako bol postup tak neviem.

Musel by jste mít umělou pochvu. Ta se naplní teplou vodou a na konec pochvy se nasadí odběrná zkumavka. Potom vezmete samce nejlépe když ho dáte k samici a když samec začne kopulovat tak se mu na pyj nasadí umělá pochva do které samec ejakuluje.Není to nijak složité ale potřebujete trochu cviku a samec musí být zvyklí na manipulaci. Odebrané semeno se poté ředí speciálním ředidlem a potom se aplikuje skleněnou nebo jednorázovou plastovou pejetou samicím. Ty se ještě musí hormonálně ošetřit aby došlo k ovulaci.

25.4.2019 09:05
borax

XXX.XXX.3.122

jardavel napsal(a):
Musel by jste mít umělou pochvu. Ta se naplní teplou vodou a na konec pochvy se nasadí odběrná zkumavka. Potom vezmete samce nejlépe když ho dáte k samici a když samec začne kopulovat tak se mu na pyj nasadí umělá pochva do které samec ejakuluje.Není to nijak složité ale potřebujete trochu cviku a samec musí být zvyklí na manipulaci. Odebrané semeno se poté ředí speciálním ředidlem a potom se aplikuje skleněnou nebo jednorázovou plastovou pejetou samicím. Ty se ještě musí hormonálně ošetřit aby došlo k ovulaci.

Jinak fungují inseminátoři.
Samice včetně dodání semene stojí kolem 20 kč.
Samozřejmě musí jich byt třeba 100 ks.
Jinak to nemá cenu řešit.
Takhle by jste se to mohl naučit a sehnat potřebné nástroje pro odběr a aplikaci...

Jak jsem již psal, pro 5 samííc o tom nemá cenu ani uvažovat.

25.4.2019 15:50
jardavel

XXX.XXX.250.254

borax napsal(a):
Jinak fungují inseminátoři.
Samice včetně dodání semene stojí kolem 20 kč.
Samozřejmě musí jich byt třeba 100 ks.
Jinak to nemá cenu řešit.
Takhle by jste se to mohl naučit a sehnat potřebné nástroje pro odběr a aplikaci...

Jak jsem již psal, pro 5 samííc o tom nemá cenu ani uvažovat.

Ale inseminátoři asi nebudou mít semeno FB. Myslím že budou mít jen brojlerové králíky.

U Roudnice nad Labem v ovci Dobříň nebo Dobříš má nebo měl pan Drba reprodukční centrum kde měl samce všech plemen brojlerových králíků které se u nás chovali. Ale je to 15 let co jsem s ním byl v kontaktu takže nevím jestli ještě funguje.

25.4.2019 17:56
hokrví

XXX.XXX.105.226

jardavel napsal(a):
Ale inseminátoři asi nebudou mít semeno FB. Myslím že budou mít jen brojlerové králíky.

U Roudnice nad Labem v ovci Dobříň nebo Dobříš má nebo měl pan Drba reprodukční centrum kde měl samce všech plemen brojlerových králíků které se u nás chovali. Ale je to 15 let co jsem s ním byl v kontaktu takže nevím jestli ještě funguje.

Nemyslíte pana Pavla Drbu z Roudnice nad Labem.

25.4.2019 20:49
borax

XXX.XXX.91.21

jardavel napsal(a):

Funguje, ale dělá jen brojlery.
No vybavení by Vám možná poskytl.
Ale víte co, kašlete na to...

25.4.2019 21:26
jardavel

XXX.XXX.250.254

hokrví napsal(a):
Nemyslíte pana Pavla Drbu z Roudnice nad Labem.

Ano myslím od roku 2000 do roku 2005 jsem s ním spolupracoval.Buď jsem od něj kupoval naředěné semeno a nebo mi jezdil i inseminovat samice. Ale inseminovali jsme cca 100 až 200 samic v jeden den

26.4.2019 21:22
horal

XXX.XXX.13.30

Je to jednoduché, dejte mu erotický časopis playboy který je plný zajíčků a k tomu nádobku na odběr. Jaký dotaz příjde příště ? Operace slepého střeva?

Přidejte reakci

Přidat smajlík