Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2019 21:55
Mixi3362

XXX.XXX.53.50

Dobrý den chtěla bych si pořídit FB jako mazla je to prý klidná a vyrovnaná povaha
Vim ze je náročný na prostor ovšem to neni problem ovšem zajímá me jak správně krmit?
Stačí jen seno a oves? Nebo kupovat nejake granule? Vyplatí se mi lépe koupit balík sena a velký pytel ovsa než pytel 25kg granulí někde z netu? Nechci ho na výkrm a veškeré granule co najdu jsou pro poslední fázi výkrmu nebo podporují vice masa apod o to mi vůbec nekde nepotřebují úplného obra
Take bych se chtela zeptat mate zkušenost s tímto plemenem jako mazel?
Da se jej naučit na ksiry a jít s nim občas ven?
Nějaký králíci hop vůbec nespadá v úvahu nejsem si úplně jista zda takový obr by to zvládl :D
Budu vděčná za jakoukoliv radu :)

12.6.2019 06:41
rapotacka11

XXX.XXX.79.9

Jste dospělá nebo ?

12.6.2019 20:06
Mixi3362

XXX.XXX.53.50

Nějak nechapu vas komentář

12.6.2019 20:16
rapotacka11

XXX.XXX.79.9

Zajímá Vás vodítko.
Přišlo mi to pubertální.

12.6.2019 20:27
Mixi3362

XXX.XXX.53.50

Ano zajímalo máme v okolí pěkne louky a jen tak ho tam vypustit nechci ale chtěla bych mu dopřát čerstvou trávu a pohyb na louce ne vždy asi budu mit možnost nalozit i ohradní tak proto bych rada aby se dal naučit i na vodítko abych mela jistotu ze neutece ale zároveň se bude moc projít a napsat

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2019 20:56

Mixi3362 napsal(a):
Ano zajímalo máme v okolí pěkne louky a jen tak ho tam vypustit nechci ale chtěla bych mu dopřát čerstvou trávu a pohyb na louce ne vždy asi budu mit možnost nalozit i ohradní tak proto bych rada aby se dal naučit i na vodítko abych mela jistotu ze neutece ale zároveň se bude moc projít a napsat

to si pořiďte pejska, pokud chcete parťáka na procházky po loukách

králík k tomuto účelu vhodný není.

12.6.2019 21:48
Mixi3362

XXX.XXX.53.50

Neřekla jsem ze ho chci tahat denně proboha ale občas ho vzít ven prece nebude porad zavřeny v kralikarne 🤦
Tak přece se může take protáhnout na liuce nebo snad ne? Ptam se na úplně něco jiného a zatím jen sami rejpalove ;)

12.6.2019 22:02
rapotacka11

XXX.XXX.79.9

Proboha nač ho potřebujete ?
Zavřít ?
A občas na promenádu ?

12.6.2019 22:07
ančovička1

XXX.XXX.35.128

..co když se mu ta promenada zalibi a budete s nim muset chodit kazdy den nebo vám roztrhá kralikarnu?

MišaH.

12.6.2019 22:31
MišaH.

XXX.XXX.141.119

Francouzský berany jsem chovala, povahově fajn zvířata, ale myšlenka vycházek a kšírků mi přijde trochu ujetá, králík prostě na vodítko nepatří, jedno jaké plemeno, když už pohyb tak výběh. A když už trváte na běhání po louce, tak si taky zjistěte něco o nemocech, on se tam občas rád proběhne i nějaký ten zajíc....

Co se týká krmení, nevím co přesně chcete slyšet, ale pokud to má být mazlíček, tak bych granule a celkově jadrná krmiva držela na minimu - mají sklony rychle zatloustnout.

14.6.2019 12:50

Je super keď sa niekto chce miesto sedenia na Internete venovať aj králikom No opatrne s tou lúkou, každá ma svojho majiteľa a ten nemusí byť a ani nebude nadšený s toho že sa mu tam budete promenádovať s králikom...

14.6.2019 22:33
nehezacka1

XXX.XXX.210.49

Francouzské berany chovám a ano ve většině případů jsou to mazlové.To se ale většinou nedá říct o samicích březích či s mláďaty.Co se týče krmení vám neporadím,ale myslím si že pokud mu nedáte pořádně najíst,nenaroste a může mít i zdravotní problémy.

15.6.2019 20:47
Mixi3362

XXX.XXX.53.50

nehezacka1 napsal(a):
Francouzské berany chovám a ano ve většině případů jsou to mazlové.To se ale většinou nedá říct o samicích březích či s mláďaty.Co se týče krmení vám neporadím,ale myslím si že pokud mu nedáte pořádně najíst,nenaroste a může mít i zdravotní problémy.

Moc vám děkuji mate krásné fotecky jsou to krasavci
S jídlem nebude problém soused kazdorocne neví co s několika balíky sena a jsme na vesnici a seno není problém ovoce zelenina čerstvá tráva popripade nejake granule to take problém není všeho bude dostatek a s jeho velikosti počítám a nechci z něho dělat nějakého prcka prostw ma byt veliký a ma hodně jist tak to tak bude :)
Na louky jsme chodili i s konma jak říkám mala vesnice a známé se tu a máme domluvene ze tráva se může spásat

15.6.2019 20:53
nehezacka1

XXX.XXX.210.49

S tou procházkou po louce bych byla opatrná.Běhají tam zajíci,tak ať něco ten váš nechytne.Já třeba nekrmím ani trávu.Nafouknutí, kokcidióza a další s další.A určitě doporučuji očkovat na mor i dvojku a myxomatózu.😉

15.6.2019 21:29

stačí bobek od psa, ono ty boubele tasemnic už z králíka nikdy nedostanete

15.6.2019 21:58
Mixi3362

XXX.XXX.53.50

Moc děkuji za rady
Budeme opatrni a očkování 100% udelame všechny chtěla bych nechat i kastrovat jen nevím zda to není zbytečnost když bude sam aby to pro něj nebyl velký zásah :/

Přidejte reakci

Přidat smajlík