Uživatel s deaktivovaným účtem

Chtěl bych si pořídit králíky na maso .
Uvažuji o samičkách Český albín , máte někdo zkušenosti jakého nejvhodnějšího samce na křížení- uvažuji o BoA,Bo ,Fr.Ber,Nb,Vb,Burg.,Kal.,
Díky
Proč chcete křížit takové krásné české plemeno,které samo dosahuje vysoké zmasilosti a velikosti?..a belgickym obrem?..jejich mláďata (předpokládám,že po samci),budou sice trochu větší,ale porostou mnohem déle,prvně rostou do "kostry",potom se osvaluji..kdysi jsem takto krizila Bo x velkou činčilu..

Nedá sa v jednoznačnne povedať, čo konkrétne je najlepšia varianta... Osobne držím viac samcov aj pri čistých plemenách je to dosť individuálne , treba skúšať a robiť viac variantov...Niekedy si dvaja sadnú a je to super, no niekedy je to trapenie a sklamanie . Osobne by som nešiel do Vb, a Nb.... Aj ked hovorím je to velmi individuálne... No je veľký predpoklad , že velké , žrave a pllodné jedince, z viacpočetných vrhov a z dobrou genetikou = dávaju lepšie potomstvo... Tak len skúšať a selektovať, ak je chuť čas a prostriedky...

Ono v prvé řadě záleží na tom,co od toho křížení očekáváte.Každý vám doporučí to,co vyhovuje jemu.Někdo chce velkého králíka,někdo dá přednost menšímu.Sama chovám čistokrevná plemena,ale na chuť masa mám raději dva malé třísláky než jednoho velkého.Chovala jsem velké činčily i belgičáky,ale nevyhovovali mně.Nejlépe je si to vyzkoušet sám.
Georgi

XXX.XXX.168.10
českého albína bych nekřížil s BO ani Fr Ber