xanonymx

XXX.XXX.230.181
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti, mám půl ročního zakrslého králíčka. Jeho nejoblíbenější činností se stalo mazlení. Sotva ho pustím z klece, už běží za mnou na postel uvelebit se ke mně a chce hladit(často na mně i usne). Na jednu stránku jsem za to moc ráda, protože přesně takového mazla jsem chtěla, ale často vidím na facebooku apod. jak králíčci jiných majitelů jsou torpéda a často lítají jak blázni. To ten můj vůbec a zároveň ani vůbec neprojevuje takové ty jejich "záchvaty štěstí", přitom když jsem si ho v létě přivezla, ze začátku tyto blbosti dělal. Nemyslím si přitom, že by strádal a naopak si myslím, že se má moc dobře.
A zároveň, kdykoliv leží tak pokaždé jen v jedné poloze (myslím že na internetu je to definováno jako sfinga) a přitom dřív taky různě lehal na boku, s nataženýma packama atd. Myslíte, že je to prostě pouze povahou králíčka, tak jako každý člověk je jiný?
Uživatel s deaktivovaným účtem

moc ho řešíš.
xanonymx

XXX.XXX.230.181
Děkuji za Váš příspěvek, ale na to sem se neptala, dotaz jsem směřovala spíše na lidi, kteří mi budou schopni odpovědět na moji otázku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

tak v tom případě odpověď na poslední otázku je ano.
a moc to řešíš.