Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

xanonymx

7.12.2019 21:55
xanonymx

XXX.XXX.230.181

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti, mám půl ročního zakrslého králíčka. Jeho nejoblíbenější činností se stalo mazlení. Sotva ho pustím z klece, už běží za mnou na postel uvelebit se ke mně a chce hladit(často na mně i usne). Na jednu stránku jsem za to moc ráda, protože přesně takového mazla jsem chtěla, ale často vidím na facebooku apod. jak králíčci jiných majitelů jsou torpéda a často lítají jak blázni. To ten můj vůbec a zároveň ani vůbec neprojevuje takové ty jejich "záchvaty štěstí", přitom když jsem si ho v létě přivezla, ze začátku tyto blbosti dělal. Nemyslím si přitom, že by strádal a naopak si myslím, že se má moc dobře.
A zároveň, kdykoliv leží tak pokaždé jen v jedné poloze (myslím že na internetu je to definováno jako sfinga) a přitom dřív taky různě lehal na boku, s nataženýma packama atd. Myslíte, že je to prostě pouze povahou králíčka, tak jako každý člověk je jiný?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2019 09:42

moc ho řešíš.

xanonymx

8.12.2019 10:30
xanonymx

XXX.XXX.230.181

Děkuji za Váš příspěvek, ale na to sem se neptala, dotaz jsem směřovala spíše na lidi, kteří mi budou schopni odpovědět na moji otázku.

8.12.2019 14:42

tak v tom případě odpověď na poslední otázku je ano.

a moc to řešíš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík