Mohu skladovat trávu cca 3-5 dní v misce s vodou? Aby zároven neuškodila králíkům ?

Zakrslý lvíček (ZLv)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2020 14:33
Faj-fan

XXX.XXX.106.132

Dobrý den,
Předem se omlouvám zdali to zní jako hloupý dotaz ale chci se radši ujistit zda se to dá takto dělat.
Jak již je v nadpise ,mohu skladovat venku natrhanou trávu v misce (větší misce o objemu cca 2l ) pár dní ? např. 3-5 dní
občas natrhám větší množství a je mi škoda to vyhodit když už jsem to utrhl
krmím tím jak králíky tak agamy
ale nejsem si jist zda mohu i po několika dnech kdy tráva leží v misce se studenou vodou
Předem díky a doufám že tu jsou jen rozumní lidé a nebudou mně tu urážet za (trochu zvláštní dotaz)
Díky
Faj-fan

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.4.2020 14:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

zvláštní dotaz, ano.

je problém utrhnout jen tolik, kolik se hned zkrmí?

17.4.2020 14:48
Faj-fan

XXX.XXX.106.132

Není to problém, pouze se ptám když už se mi to stane že toho natrhám více tak než tu trávu nechat uschnout tak ji mohu další den zbytek využít
s těmi dny jsem to přehnal skrmím to vždy bud ten den nebo následující
Děkuji

Georgi

17.4.2020 21:58
Georgi

XXX.XXX.168.10

Nechat trávu ( když jí natrhám odpoledne ,)ve stínu do druhého dne je v pořádku .Déle určitě nenechat .Zkrmování mokré trávy bych se úplně vyvaroval .Králíci mívají průjem a hlavně z jara kdy začíná růst tráva snadno dojde k nafouknutí králíka a úhynu .

17.4.2020 23:09
saola

XXX.XXX.151.21

Se zeleným pro morčata (tráva, pampelišky apod) jsem to dělala tak, že pokud zbylo, dala jsem do igelitového pytle, pevně jsem ho uzavřela a vytlačila z něj předtím vzduch, a pak ho nechala v dolní přihrádce v lednici - tráva vydržela svěží bez problémů ty tři dny určitě. Namáčení v misce mi nepřijde vhodné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík