Mohu skladovat trávu cca 3-5 dní v misce s vodou? Aby zároven neuškodila králíkům ?
Zakrslý lvíček (ZLv)
Dobrý den,
Předem se omlouvám zdali to zní jako hloupý dotaz ale chci se radši ujistit zda se to dá takto dělat.
Jak již je v nadpise ,mohu skladovat venku natrhanou trávu v misce (větší misce o objemu cca 2l ) pár dní ? např. 3-5 dní
občas natrhám větší množství a je mi škoda to vyhodit když už jsem to utrhl
krmím tím jak králíky tak agamy
ale nejsem si jist zda mohu i po několika dnech kdy tráva leží v misce se studenou vodou
Předem díky a doufám že tu jsou jen rozumní lidé a nebudou mně tu urážet za (trochu zvláštní dotaz)
Díky
Faj-fan
Uživatel s deaktivovaným účtem

zvláštní dotaz, ano.
je problém utrhnout jen tolik, kolik se hned zkrmí?
Georgi

XXX.XXX.168.10
Nechat trávu ( když jí natrhám odpoledne ,)ve stínu do druhého dne je v pořádku .Déle určitě nenechat .Zkrmování mokré trávy bych se úplně vyvaroval .Králíci mívají průjem a hlavně z jara kdy začíná růst tráva snadno dojde k nafouknutí králíka a úhynu .
Se zeleným pro morčata (tráva, pampelišky apod) jsem to dělala tak, že pokud zbylo, dala jsem do igelitového pytle, pevně jsem ho uzavřela a vytlačila z něj předtím vzduch, a pak ho nechala v dolní přihrádce v lednici - tráva vydržela svěží bez problémů ty tři dny určitě. Namáčení v misce mi nepřijde vhodné.