Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.6.2020 12:57

potom co jsme přestali chovat býka, několik let na nás vlaštovky zapoměly. Při bílení chlívka jsme staré a zdánlivě 20let zapomenuté hnízdo odstranili. Do chlívku jsme začali pouštět odrostlá králíčata. Vlaštovky zjistily pohyb a dva roky nakukovaly a váhaly jestli zahnízdit. Letos na jaře jsme koukali na dokument o vlaštovkách, jak opravují hnízda i 50let stará. Mého muže napadlo, že to asi nebudou takové skvělé stavitelky, tak smíchal bláto se senem a hnízdo jim postavil. Vlaštovky 3dny okukovaly a vystaly ho měkou peřinkou a už bydlí.

13.6.2020 13:14

15.6.2020 17:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
potom co jsme přestali chovat býka, několik let na nás vlaštovky zapoměly. Při bílení chlívka jsme staré a zdánlivě 20let zapomenuté hnízdo odstranili. Do chlívku jsme začali pouštět odrostlá králíčata. Vlaštovky zjistily pohyb a dva roky nakukovaly a váhaly jestli zahnízdit. Letos na jaře jsme koukali na dokument o vlaštovkách, jak opravují hnízda i 50let stará. Mého muže napadlo, že to asi nebudou takové skvělé stavitelky, tak smíchal bláto se senem a hnízdo jim postavil. Vlaštovky 3dny okukovaly a vystaly ho měkou peřinkou a už bydlí.

Chválím

2.7.2020 18:28

3.7.2020 15:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
už líhnem

Nádhera! za každou vlaštovku, nemají to holky lehké.

3.7.2020 16:34

Já jsem to sem dala hlavně proto, že mě pobavily, ale i proto aby si lidi uvědomili, že vlaštovky nepostaví hnízdo až tak snadno. Mě by třeba nenapadlo, že hnízda léta opravují dokola. Takže neshazovat, ani ta stará a zdánlivě opuštěná.

6.7.2020 04:17
mlckova

XXX.XXX.63.130

Vlaštovky i jiřičky se vrací do hnízda kde byli loni , a stačí jim dát prkýnka ve tvaru T pod krov a docela se chytají ve stavění :)

18.7.2020 08:21

pokračování

Přidejte reakci

Přidat smajlík