Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kiki1243

26.8.2020 12:34
Kiki1243

XXX.XXX.1.254

Dobrý den,
včera se můj králík kolem 1 hodiny ráno probudil a se zamručením si dupl na mé posteli. Ještě jsem nespala, takže jsem se hned koukala co se děje. Seskočila na zem a dupla si opět dvakrát po sobě. Nejistě se rozhlížela kolem a dokonce se i postavila na zadní, a nehybně na něco koukala. Nic nikde nebylo, takže mě zarazilo, když se nejistě vydala ke své ohrádce. Znáte to, nehopsala, ale pomalu se natahovala, jako by se plížila. Chvíli stála na místě, ale najednou jí něco vystrašilo a jako torpédo mi skočila na postel a šla se vyloženě schovat za mě, kde si opět dupla a zamručela. Něco podobného se mi stalo tak před měsícem. Je možné, že mám v pokoji ducha nebo se na chvíli prostě jenom zbláznila? Nebo jen z nějaké věci cítila psa? Máme je na zahradě, ale třeba z oblečení ho mohla vycítit? Každopádně tu noc jsem radši vzala králíka do přepravky a šla jsem spát do obýváku i s ní na gauč.
Stalo se vám něco podobného a máte na to nějakou teorii?

26.8.2020 21:30
Valentko

XXX.XXX.102.49

Vy asi pozeráte nejak veľa filmov. Niekedy je až do popuku čo všetko ľudí napadne.

27.8.2020 08:58
hokrví

XXX.XXX.105.226

Nevím zdali je duch vidět, můj duch když je pod peřinou, manželka ho nevidí, ale ví a něm.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.8.2020 10:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podľa mňa sa jedná skôr o mimozemšťanov je ich tu plno, sú všade aj vo vláde ... Viem to podľa toho , že nám vôbec nerozumejú no aj tak tvrdia, že im ide len o naše dobro....

27.8.2020 19:16
kkki

XXX.XXX.54.213

Možná vidíte duchy jen Vy.K

28.8.2020 09:15
horal

XXX.XXX.13.28

Anebo je vypouštíte a králík je cítí.

28.8.2020 21:18
Olánek

XXX.XXX.207.69

Předně je třeba vycházet z počátku králíka,ten se nenarodil jako čistá tabule,ale s předanými geny rodičů,celého rodu.Musíte z poznámek o jeho předcích vyčíst jak potlačovali problém strachu,zda také opakovaným dupnutím či únikem do samoty.Králíkovi nic nepodsouvejte,musí problém sám vyřešit,dle okolností a z vlastního pramene v králičím rozhovoru.

1.12.2020 21:59
hona

XXX.XXX.12.113

všem díky za pobavení... Obzvlášť autorce Kikině 1243... :-)

Roman717

24.12.2022 01:18
Roman717

XXX.XXX.186.76

aj ja mam kralika a aj mne sa to uz viac-krát stalo v noci, nerozumiem tomu tiez. Pravdepodobne naozaj nieco vidia alebo citia, kraliky su extremne senzitivne. Tie sproste komentare ostatnych si nevsimajte, komentuju nieco a kralika v zivote ani len nevideli, jedine na tanieri. Poznam tieto typy postihnutych mudrlantov, ktori maju potrebu sa k vsetkemu vyjadrovat a hlavne trapne vyjadrovat.

24.12.2022 07:13
borax

XXX.XXX.91.21

Roman717 napsal(a):
aj ja mam kralika a aj mne sa to uz viac-krát stalo v noci, nerozumiem tomu tiez. Pravdepodobne naozaj nieco vidia alebo citia, kraliky su extremne senzitivne. Tie sproste komentare ostatnych si nevsimajte, komentuju nieco a kralika v zivote ani len nevideli, jedine na tanieri. Poznam tieto typy postihnutych mudrlantov, ktori maju potrebu sa k vsetkemu vyjadrovat a hlavne trapne vyjadrovat.

Romane trapný jsi ty!

Reagovat na 2 roky staré vlákno v 1:18 .
Nemůžeš spát?
Chápeš ,že jediný kdo je tady mimo jsi ty?

Adamn

24.12.2022 11:25
Adamn

XXX.XXX.38.59

borax napsal(a):
Romane trapný jsi ty!

Reagovat na 2 roky staré vlákno v 1:18 .
Nemůžeš spát?
Chápeš ,že jediný kdo je tady mimo jsi ty?

No, já jsem o toto fórum jen zavadil, ale podle všeho malé holčičce, která má mazlíčka a ptá se na obyčejnou dětskou otázku tady vykládat jak pod peřinou manželce vypoušíte duchy, nebo ji podsouvat že je vypouští ona mi přijde krajně nevhodné, až buranské. Jen primitivové takto hovoří s dětmi.
Stačilo říci, že se jedná o přirozený projev a králík si potřeboval zadovádět, nebo se něčeho lekl, tečka. Jen urážet a zesměšňovat, to svědčí o vašem intelektu.

24.12.2022 13:01
borax

XXX.XXX.91.21

Adamn napsal(a):
No, já jsem o toto fórum jen zavadil, ale podle všeho malé holčičce, která má mazlíčka a ptá se na obyčejnou dětskou otázku tady vykládat jak pod peřinou manželce vypoušíte duchy, nebo ji podsouvat že je vypouští ona mi přijde krajně nevhodné, až buranské. Jen primitivové takto hovoří s dětmi.
Stačilo říci, že se jedná o přirozený projev a králík si potřeboval zadovádět, nebo se něčeho lekl, tečka. Jen urážet a zesměšňovat, to svědčí o vašem intelektu.

Reagoval jsem na Romana.
Chápete, že je to vlákno dávno mrtvé?!
Nikoho jsem neurazil.
Jste zbytečně přehnaně citlivý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík