Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2020 12:19
Yukodama

XXX.XXX.42.236

Dobrý den,
chtěla bych začít s chovem králíků, konkrétně zakrslé beránky. Byl by tady někdo kdo by mi mohl poradit do začátku? Například na messengeru?
Chtěla bych chovat strakáče, samice modrý zb a samec zb modrý strakáč, je to možné? Aby měli mláďata rodokmen Čsch?

19.12.2020 20:54
zstrakac

XXX.XXX.249.226

Dobrý večer,samecZbmodrý strakáč se může křížit jen s celobarevným tzv.kominíkem ,který vypadne ze strakáčů. Pak by měli potomci rodokmen ČSCH

27.12.2020 12:06
czt

XXX.XXX.211.115

Nevím, jestli je chcete chovat na maso, jako mazlíčky atd. Já mám zkušenosti s chováním králíků hlavně v králikárně nebo volně venku, ale základ je prostě: Krmit granulkami, zrním, odřezky z ovoce a zeleniny, občas pamlsky a pokud jsou v kleci tak vodou, pokud jsou venku tak se nedivte že voda bude nejspíš nedopitá. Často hladit nebo drbat. Pokud budete mít králíka v bytě tak počítejte s tím že ho musíte i venčit na trávě a taky že je to veliký škůdce... Jinak nevím co konkrétně potřebujete vědět.

27.12.2020 13:24
Yukodama

XXX.XXX.70.146

Dobrý den, vím jak se o ušáky starat... Budu je mít na mazle popř na kralici hop 😉

27.12.2020 18:54
borax

XXX.XXX.91.21

czt napsal(a):
Nevím, jestli je chcete chovat na maso, jako mazlíčky atd. Já mám zkušenosti s chováním králíků hlavně v králikárně nebo volně venku, ale základ je prostě: Krmit granulkami, zrním, odřezky z ovoce a zeleniny, občas pamlsky a pokud jsou v kleci tak vodou, pokud jsou venku tak se nedivte že voda bude nejspíš nedopitá. Často hladit nebo drbat. Pokud budete mít králíka v bytě tak počítejte s tím že ho musíte i venčit na trávě a taky že je to veliký škůdce... Jinak nevím co konkrétně potřebujete vědět.

Už, aby začala škola.
Tohle je hodně vysoký level, bohužel 😟😤

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.12.2020 19:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

borax napsal(a):
Už, aby začala škola.
Tohle je hodně vysoký level, bohužel 😟😤

Jo jo, czt se na králících pěkně rozjel(a). Bohužel někteří se můžou těmito radami řídit.

27.12.2020 21:45
borax

XXX.XXX.91.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo jo, czt se na králících pěkně rozjel(a). Bohužel někteří se můžou těmito radami řídit.

Je tu 3 dny a všechno zná
Jestliže se jeho radami bude někdo bude řídit je bez králíků!!

27.12.2020 22:50
hokrví

XXX.XXX.96.97

borax napsal(a):
Je tu 3 dny a všechno zná
Jestliže se jeho radami bude někdo bude řídit je bez králíků!!

Je nuda, každý hledá nějakou tu zábavu, možná přijde nato, že tady není tak velká šou a bude hledat jinde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík