Uživatel s deaktivovaným účtem

Albín je len vždy albín, tak by som sa rád dozvedel o tých vlohach...
Tady je matka kříženka Bu * Vss připuštěna Ča a výsledek v barvách, 3x hnědá stříbřitá, 2x žlutá a jenom 2x bílá. Pokud je některý z rodičů kříženec budou se rodit mláďata barevně i po prarodičích.

napsal(a):
Albín je len vždy albín, tak by som sa rád dozvedel o tých vlohach...
samozřejmě, že albín má vlohy pro jiné barvy.
akorát se nemohou projevit, protože je to zvíře albín. může mít vlohu klidně pro fialovou s puntíčkama, ale zároveň není schopen tvořit žádný pigment.

napsal(a):
samozřejmě, že albín má vlohy pro jiné barvy.
akorát se nemohou projevit, protože je to zvíře albín. může mít vlohu klidně pro fialovou s puntíčkama, ale zároveň není schopen tvořit žádný pigment.
Je to krásne, keď si predstavím že kukám na bieleho Albína a záleží len na mojej fanzii v akej farebnej variante ho vidím...😊 Inak nič to nemení na mojom tvrdení, že je to jednoducho albín.

napsal(a):
Je to krásne, keď si predstavím že kukám na bieleho Albína a záleží len na mojej fanzii v akej farebnej variante ho vidím...😊 Inak nič to nemení na mojom tvrdení, že je to jednoducho albín.
O vlohách jste se dozvěděl.

napsal(a):
O vlohách jste se dozvěděl.
Nemám s tým problém, no téma je to dobra, tak sa snáď pobavime...
Děkuji všem za reakce, prosím zůstaňme v poklidné rovině. Nemám doposud zkušenosti s kombinací ČA 1,0 a jiné čistokrevné zvíře, vidím z vašich reakcí že v pozici samce ČA se objevují u mladých i bílá mláďata. Má doposud jen opačnou zkušenost kdy ČA 0,1 je samice, tam se bílá mláďata neobsahují. Zkřížil jsem tří barevného strakáče komeníka se samicí ČA a mladí byli: 3x černý s bílou podsadou, 2x černý s hnědou podsadou, 1x hnědý jako Bu a 1x žlutě modrý jako ČL. Děkuji a posílejte dál.
Pro lepší atmosféru posílám své prosincové mladé čistých ČA, prvnička 8mladých, narozeny v -6'C.

Je to v pohode, albinizmus je v podstate genetická porucha, dedičná... Ale to tu dámy určite vedia, môžeme to rozobrať do detailov .Je to fajn téma, tak do toho.
bb

XXX.XXX.29.55
kamil.č
napsal(a):
Po samci ČA a samici Burgundský mám mladé cca půl na půl (3 rezavá, 4 bílá). Zatím jsou ale v hnízdě, takže na porovnání přírůstků oproti čistokrevnému chovu ČA je ještě brzy. S jiným meziplemeným křížením samce ČA zkušenosti nemám.
Přeji hezké Vánoce všem!
To není Burgundský ale kříženec

bb
napsal(a):
To není Burgundský ale kříženec
Hmm, ono si to treba dobre prečítať a potom reagovať ...
bb

XXX.XXX.29.55
napsal(a):
Hmm, ono si to treba dobre prečítať a potom reagovať ...
1,0 ČA genotyp aa---------- 0,1 Bu genotyp AAbbCCDDGG
Po samci ČA a samici Burgundský jsem nechal samici. Připustil jsem zpětně nepříbuzným samce ČA a mám mladé cca půl na půl (3 barevná, 4 bílá). Asi tak.......

bb
napsal(a):
1,0 ČA genotyp aa---------- 0,1 Bu genotyp AAbbCCDDGG
Po samci ČA a samici Burgundský jsem nechal samici. Připustil jsem zpětně nepříbuzným samce ČA a mám mladé cca půl na půl (3 barevná, 4 bílá). Asi tak.......
Samicu si po ČA a BU nenechal to sa pletieš, to si si domyslel a teraz sa stým nevieš Vyrovnať, asi tak A inak u mňa v králikarni: an an BB CC dd GG..........

Vtipný pohľad na vec sa cení, no na hrade máte stále plno : čo som počul a videl ... Ako vždy, si mimo.

petr008
napsal(a):
Ale kdeže mimo, iba som na vecou . Mimochodem a co máte na hradě vy?
No musím uznať, že si to vystihol. U nás je cukrík pekne zabalený ale je to v podstate ta istá salónka ako u vás...