Kmnhtg

XXX.XXX.85.31
Dobrý deň
prosím vás o radu, naši kralikovia majú cca mesiac teda už budú asi aj menej kŕmené od mami, ale stale ich kŕmi.
Moja otázka znie ako ich začať kŕmiť a kedy im začať dávať vodu?
Aký je presný postup?
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Já mám teď mladý kterým je taky něco málo přes měsíc. Máme pítka a králíci se už od mala z nich naučili pít a jinak žerou to co jejich matka to je: ječmen, seno a jednou za čas nějaké zelené (bršlici, pampelišky). Ještě se mi nestalo že by měli průjem nebo měli jiné střevní potíže i když jsem loni odchovy krmila i normálním zeleným (+ seno, ječmen a oves)
Hanka
Kmnhtg

XXX.XXX.85.31
Hanka 123
napsal(a):
Já mám teď mladý kterým je taky něco málo přes měsíc. Máme pítka a králíci se už od mala z nich naučili pít a jinak žerou to co jejich matka to je: ječmen, seno a jednou za čas nějaké zelené (bršlici, pampelišky). Ještě se mi nestalo že by měli průjem nebo měli jiné střevní potíže i když jsem loni odchovy krmila i normálním zeleným (+ seno, ječmen a oves)
Hanka
Jo super ďakujem . majú presne 23 dní a vidím že začínajú zrat normálnu stravu ktorú si zoberú od mamky a tak isto aj z pititka pijú tak či im to nejak neublíži keďže ešte nemajú ani ten mesiac ? Mláďatá prujem nemajú majú pekne malé bobky .
Kmnhtg

XXX.XXX.85.31
Hanka 123
napsal(a):
Ne neublíží naši králíci pijí z pítka asi od 3. týdne a krásně prospívají
Ďakujem za info moc ste mi pomohla ❤️ pekný večer prajem