Zdravím, můj králík začal včera večer odmítat granule, myslela jsem že je jen přežraná senem tak jsem ji granulky nechala přes noc v mističce a ráno je tam našla.. Celý den nechtěla jíst, tak jsem ji udělala kašičku z granulí a vody a snědla malé tři lžičky. Zítra se chystám k veterináři,ale nechci aby měla bolesti přes noc. Je zde něco co pro ni doposud mohu udělat? Jsou ji 4 roky, doteď ještě línala- pouštěla chlupy takže je možné že má žaludek plný, ikdyž když jsem prohmatávala žaludek tak byl měkkoučký. Občas si zobne seníčka, přes den jsem ji dala kousek jablíčka a dala si s chutí. Nevíte co by to mohlo být?
Uživatel s deaktivovaným účtem

a co bobky?
Ahoj, nyní jsem zkoumala chviličku bobky a zrovna mi tam do záchůdku vlezla. Podívala jsem se co z ní vylezlo a popsala bych to takto- všechno to byly pevné tvrdé kulaté bobky, takže žádný průjem. Dva byly spojeny. Jsem velmi špatná v popisování tak přihodím fotečku toho bobku a záchůdku. Děkuju za odpověď vážím si toho!

nejsou ty bobky třeba menší než obvykle? je jich tolik, jako obvykle?

a močí normálně?

může mít močové kameny nebo třeba nádor dělohy
pokud bobčí normálně, tak to asi nebude ze střeva, ale to je tak všechno co se dá říct