Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2022 09:49
jewarix

XXX.XXX.33.55

Zdravím, v pondělí se mi narodil první registrovaný vrh zakrských beránků modrých. Bohužel byla všechna mláďata mrtvá. Kdy mohu nechat znovu samici nakrýt? Slyšela jsem, že se nemá moc otálet, ale také ji nechci zbytečně vysilovat. Děkuji

jakub22

1.7.2022 14:04
jakub22

XXX.XXX.47.148

jewarix napsal(a):
Zdravím, v pondělí se mi narodil první registrovaný vrh zakrských beránků modrých. Bohužel byla všechna mláďata mrtvá. Kdy mohu nechat znovu samici nakrýt? Slyšela jsem, že se nemá moc otálet, ale také ji nechci zbytečně vysilovat. Děkuji

2 týdny budou stačit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2022 18:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

jakub22 napsal(a):
2 týdny budou stačit.

I dříve. V přírodě by samice nečekala.

9.7.2022 11:05
Snehy

XXX.XXX.85.188

Je tých tem viac na ifauna. Každý to robia ináč. Jeden ihned ja odporúčam samicu nechať zregenerovať cca 5 dní. Hlavne ak kotila prvý krát.

11.7.2022 21:16
Tomaas86

XXX.XXX.243.121

jewarix napsal(a):

Samice po porodu se dostane znovu do plné říje 20. den od porodu, to je dáno geneticky, tehdy je vhodné ji znovu připustit. Rovněž je možné připouštět 3. den po porodu, ale máte-li samičku do chovu na delší dobu, zbytečně jí budete vysilovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík