Jijxx

XXX.XXX.206.175
Zdravím, všude jsem se dočetl, že králičice během březosti jsou náladové až agresivní, má králičice je však naopak přítulnější než kdy jindy. Olizuje mi ruce, chodí za mnou všude po bytě, dohlíží na mě neustále.. Tím zda je opravdu březí si jistý nejsem, je to 17 dní od připuštění a břicho má na dotek jiné než před tím, moc se v tom nevyznám. Je možné že i přes takto nastandartní chování je přesto březí nebo mám těšení se na nový přírůstek rovnou vzdát?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jijxx
napsal(a):
Zdravím, všude jsem se dočetl, že králičice během březosti jsou náladové až agresivní, má králičice je však naopak přítulnější než kdy jindy. Olizuje mi ruce, chodí za mnou všude po bytě, dohlíží na mě neustále.. Tím zda je opravdu březí si jistý nejsem, je to 17 dní od připuštění a břicho má na dotek jiné než před tím, moc se v tom nevyznám. Je možné že i přes takto nastandartní chování je přesto březí nebo mám těšení se na nový přírůstek rovnou vzdát?
Může být březí, ale nemusí. Znala jsem kobylu, která pomalu žrala lidi. Jako březí byla miliónová.
Jijxx
napsal(a):
Ta naše byla zase plachá a strašně se bála. Co zabřezla začala být odvážnější. Po okocení je z ní mazel. Každý na mě kouká, že mi dovolí kontrolu hnízda a nemusím jí dávat pryč, nenapadne mě a dovolí přepočítat. Později i pochovat, ale je vidět, že mě třeba důvěřuje víc než muži.
Každý tvor je holt individuální.