Vali80
napsal(a):
Skákat může, ale žádnou hitparádu od něj nečekejte. 5 měsíční samec burgunda mi normálně nakryl samici, ale jen 3 mladí.
Bylo to v době, kdy mi starší samci línali. Takový výkřik do tmy než šel do trouby.
Aha 🤔a já si do teďka myslel, že záleží na Samici ..kolik spustí vajíček..Samec má pytel plnej..tak do trouby měla,jít ona a nebo,ji nakrejvat když je v říji...
Vali80
napsal(a):
Ano, záleží na samici, kolik uvolní vajíček. Pokud je v říji, tak je plné hnízdo. Teď na podzim je to s připouštěním horší, co se týče starších samic. Každopádně 5ti měsíční samec by měl určitě skákat.
Co máte za plemeno?
Samice Bu a samec Hyla F1...a teď pořídit, kříženku NosxVss..a souhlas v 5 měsících skákat bude..ale za mně lepší když 8 a více.. už se k tomu umí lépe postavit 😉
Fatu
napsal(a):
Samice Bu a samec Hyla F1...a teď pořídit, kříženku NosxVss..a souhlas v 5 měsících skákat bude..ale za mně lepší když 8 a více.. už se k tomu umí lépe postavit 😉
Originál samec Hyla může skákat od 25 týdne- nejdříve.
A to je "rychlý" brojler!!
Nechápu kam tak spěcháte 🥺🤔
O Hylách toho moc nevím, chovám střední plemena Čv, Bu, strakáče a SiV. S těmi jsem maximálně spokojená.
Já samce nechávám kryt od 7 měsíců, pokud mají odpovídající váhu, což mají.
Dokonce činčiláka velkého jsem nechala v 6 měsících, protože už měl 5 kilo a chtěla jsem ho trochu zarazit v růstu.
Měl 7 mladých a dorostl do téměř 6 kil
🤣😂
Vali80
napsal(a):
O Hylách toho moc nevím, chovám střední plemena Čv, Bu, strakáče a SiV. S těmi jsem maximálně spokojená.
Já samce nechávám kryt od 7 měsíců, pokud mají odpovídající váhu, což mají.
Dokonce činčiláka velkého jsem nechala v 6 měsících, protože už měl 5 kilo a chtěla jsem ho trochu zarazit v růstu.
Měl 7 mladých a dorostl do téměř 6 kil
🤣😂
Oni váhu v těch měsících co píšete mít budou,ale ..je vykrmova váha a chovná.. když prejdete z vykrmoveho krmiva na "chovné"tak na váze spadnou..tak lépe nikam nespěchat..jak píše Borax.. ale každej kus je jinej 😀
georgi

XXX.XXX.118.61
S tím že po mladém samci je málo mladých nesouhlasím . Z nouze jsem před několika lety použil pětiměsíčního samce NOS . Mladých bylo deset . Silnější mláďata jsou po starších samcích , od sedmi měsíců .