Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2023 11:08
rudy13

XXX.XXX.37.16

králíci se nechtějí připouštět nechtějí se ramlovat.Čím podpořit aby se ramlovaly, krmivo,vitamíny nebo co-

2.1.2023 11:54
ančovička1

XXX.XXX.243.240

Čím samičky krmíte?.. mají dost?..moje samičky mají říji,až je mi to líto😀..mají smůlu,ještě připouštět nechci..krmim samozřejmě seno, směs granule,ječmen, ovesné vločky..kousek řepy, občas půlku jablka,občas kousek chleba..

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.1.2023 15:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak teď je zrovna teplo a ,alespoň mně,se samice remlují o stošest.Takže jsem napřipouštěla zbytek samic,co nemá mladý anebo není březí.
Záleží na tom,jak jsou samice staré,v jaké jsou kondici,jak krmíte,ale také kde je chováte.

georgi

2.1.2023 17:01
georgi

XXX.XXX.118.61

Jak psali předchozí pisatelé . Všechno záleží na kondici králíka .rudy13 nepíše čím krmí , jak provádí připouštění a jestli se u něj tento problém objevil poprvé . Krmím granule večer ráno oves někdy střídám s kukuřicí . Seno samozřejmě . Chleba také občas dávám . S připuštěním jsem nikdy větší problém neměl . Překrmený králík na připuštění také není dobrý . Někdo doporučuje přidat do krmení petržel .

3.1.2023 10:10
Vali80

XXX.XXX.53.126

Zkuste samici hodit do rohu (tam kde má bobky) lopatku bobků od samce. Za tři-čtyři dny ji zkuste dát k samci. Já krmím dost různorodě (ale stejně) a také bez problémů. Některé samice jsou pěkné "mašiny" a se zabřeznutím potíž nemají. Spíš se mi i ramlují samice, které mají mladé v hnízdě. Zasvítí na ně slunce a už cpou misky do hnízd....

U nás všechny připuštěné, tři z pěti okocené. Další zítra, poslední za 10 dnů!

AŤ se vám daří

Přidejte reakci

Přidat smajlík