Ahoj,
Asi hloupý dotaz, ale stejně;)
Moje dítko má pocit, že by náš beran měl mít svoji plyšovou hračku. Asi aby se necítil sám či co.. No já se chci zeptat, nehrozí nebezpečí napřiklad v podobě roztrhání a pozření plyše?
Nejradši bych se na to vůbec neptal, ale tohle téma poslední dny vládne naší domácnosti:DD
Děkujiiiii
Já bych si troufla říct, že ho s velkou pravděpodobností plyšák nebude zajímat. Našemu jsme ho zkusili dát, očichal ho a od té doby si ho už nevšímá. Že by ho trhal a žral, toho bych se nebála, přece jen je to králík a ne pes, takže ho takové divoké hry nelákají. Ale slyšela jsem, že něčí králík s plyšákem prý i spí, tak třeba se tomu vašemu bude zrovna líbit.
Petriarchát
napsal(a):
Ahoj,
Asi hloupý dotaz, ale stejně;)
Moje dítko má pocit, že by náš beran měl mít svoji plyšovou hračku. Asi aby se necítil sám či co.. No já se chci zeptat, nehrozí nebezpečí napřiklad v podobě roztrhání a pozření plyše?
Nejradši bych se na to vůbec neptal, ale tohle téma poslední dny vládne naší domácnosti:DD
Děkujiiiii
No nás králík rozkousal takového obřího medvěda, výplň byla všude, dcera mu nechala otevřeno do pokojicku. Asi ale nic nesezral, protože mu nic nebylo. My máme samečka trhace, trhá i oblečení, samička je zlatá, ta max okouse listy u podlahy. Jako hračka pro něj budou lepší větvičky, než plyšák.