Červená malá boulička u krku králíčka

Zakrslý (Z)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Omin

26.2.2023 13:09
Omin

XXX.XXX.244.31

Dobrý den, dnes je od rána náš králíček nějaký divný, nejí a schoval se do klece a tam leží, přitom včera byl čilý, hráli jsme si atd.. Vzala jsem si králíčka do ruky, a našla jsem na kůži pod srstí u krku takovou malou bouličku červenou, co to může být ? Mám vážně strach...

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2023 13:22

Omin napsal(a):
Dobrý den, dnes je od rána náš králíček nějaký divný, nejí a schoval se do klece a tam leží, přitom včera byl čilý, hráli jsme si atd.. Vzala jsem si králíčka do ruky, a našla jsem na kůži pod srstí u krku takovou malou bouličku červenou, co to může být ? Mám vážně strach...

Absces?

Divný, nejí, leží - já bych měla taky strach a šla k veterináři. Hned.

26.2.2023 14:48

Chtělo by to foto,ale nemyslím si,že by bouličky souvisela s tím,že králík nejí a leží.

26.2.2023 15:13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chtělo by to foto,ale nemyslím si,že by bouličky souvisela s tím,že králík nejí a leží.

Proč ne? Může to být absces, který sahá bůh ví jak hluboko.

Nicméně to tady tak jako tak nevyvěštíme.

26.2.2023 16:48
angor

XXX.XXX.174.238

Pokud nejí, je to průšvih. Boulicku bych tipovala na abces od zubů. Takže veterina ihned - pokud nejí, do zítra nepocka.

26.2.2023 18:23

Proč ne? Může to být absces, který sahá bůh ví jak hluboko.

Nicméně to tady tak jako tak nevyvěštíme.

Nevyřešíme,ale co jsem měla možnost se setkat s abcesem od zubů,tak to nebylo ze dne na den,ale trvalo to nějaký čas a předcházeli tomu viditelné změny v příjmu potravy.Pokud se objevilo nechutenství a apatie ze dne na den,tak to vždy bylo od zažívání.

26.2.2023 18:45

Nevyřešíme,ale co jsem měla možnost se setkat s abcesem od zubů,tak to nebylo ze dne na den,ale trvalo to nějaký čas a předcházeli tomu viditelné změny v příjmu potravy.Pokud se objevilo nechutenství a apatie ze dne na den,tak to vždy bylo od zažívání.

bohužel jsou i majitelé zvířat, pro které ty změny v příjmu potravy viditelné nejsou. a pak se jim to jeví jako ze dne na den.

jo, kdyby veterinář dostal korunu za každé "včera byl ještě v pořádku"...

26.2.2023 19:06

bohužel jsou i majitelé zvířat, pro které ty změny v příjmu potravy viditelné nejsou. a pak se jim to jeví jako ze dne na den.

No vidíte a já myslela,že si toho majitel jednoho mazlíka všimne,když si toho všimnu já u nějakých 160 i více zvířat.

26.2.2023 19:57

Jo jo - zvrací 2 dny, pak z nich vypadne, že 2 týdny. Pes úplně dehydrovaný, za operaci peníze dát nechtějí, takže eutanázie a při pitvě zjistíme, že sežraný míček. Který by se dal vyřešit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík