Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2023 20:17
MARSCH

XXX.XXX.199.43

Dobrý den, lze takto identifikovat o co se jedná? Je to něco, co lze řešit nějakým běžně dostupným přípravkem doma? Ohraničené lysiny na uších a stroupky kůže. Jakoby lupy. Z ničeho nic. Králík chovaný na volno v bytě.

3.3.2023 20:43
ančovička1

XXX.XXX.243.243

Podívejte se mu i do uší..jestli tam nemá svrab..hluboko v uchu..a dojděte s nim k veterináři..

3.3.2023 21:12
MARSCH

XXX.XXX.199.43

Uvnitr usi nic nema.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.3.2023 22:31

Jinde na těle nemá lupy,nevypadává mu srst?Na hřbetě,okolo pohlaví. Vypadá to na dravčíka.

4.3.2023 08:00

MARSCH napsal(a):
Dobrý den, lze takto identifikovat o co se jedná? Je to něco, co lze řešit nějakým běžně dostupným přípravkem doma? Ohraničené lysiny na uších a stroupky kůže. Jakoby lupy. Z ničeho nic. Králík chovaný na volno v bytě.

Viz výše. Veterinář. Může to být parazit, může to být plíseň. Ani jedno doma nevyřešíte.

4.3.2023 15:20
MARSCH

XXX.XXX.199.43

Nikde zatim lysiny nema. Veterina je jasna, jen se tam nedostane hned, tak jsem doufal, ze existuji rychlejsi cesty. Diky

4.3.2023 15:55

MARSCH napsal(a):
Nikde zatim lysiny nema. Veterina je jasna, jen se tam nedostane hned, tak jsem doufal, ze existuji rychlejsi cesty. Diky

Nikde zatím lysiny nemá ... Tak co je teda ne té fotce?

A takhle plešatý je jak dlouho? Pochybuji, že se to udělalo přes noc.

4.3.2023 18:39

Ono třeba u toho dravčíka než se objeví lysiny trvá dost dlouho a pokud si majitel ničeho nevšimne dříve.tak to je ten králík hodně zanedbaný.

4.3.2023 19:07

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ono třeba u toho dravčíka než se objeví lysiny trvá dost dlouho a pokud si majitel ničeho nevšimne dříve.tak to je ten králík hodně zanedbaný.

A to je ono.

Přijde mi, že takové dotazy se objevují často v pátek večer. Jako když zadavatel(ka) už nějakou dobu čeká, že to přejde samo. A když radíme veterináře, tak to nejde, protože víkend.

Netýká se jenom králíků.

4.3.2023 19:08
MARSCH

XXX.XXX.199.43

Bylo to najednou. Objevily se ty "lupy". Zdalo se, ze je to jen smitko. Ukazalo se, ze srst lze v tech mistech snadno vytahnout.
Jinde na tele to nema.

4.3.2023 19:51

MARSCH napsal(a):
Bylo to najednou. Objevily se ty "lupy". Zdalo se, ze je to jen smitko. Ukazalo se, ze srst lze v tech mistech snadno vytahnout.
Jinde na tele to nema.

Viz výše. Chce to veterináře. Protože taková plíseň je přenosná i na člověka.

4.3.2023 19:53
angor

XXX.XXX.174.238

V pondělí k veterináři, než se to ještě víc rozjede.

4.3.2023 19:55

Viz výše. Chce to veterináře. Protože taková plíseň je přenosná i na člověka.

Jsem to nestihla editovat.

Prdlajs, tohle prostě není najednou. Myslím ty plešulky.

4.3.2023 20:25
angor

XXX.XXX.174.238

Jsem to nestihla editovat.

Prdlajs, tohle prostě není najednou. Myslím ty plešulky.

To souhlasim, tohle se neudělá ze dne na den, tohle je už značně rozjeté - zanedbane. O to bude složitější léčba.

Přidejte reakci

Přidat smajlík