Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli je březí to asi nevíte.Většinou přehradují podestýlku samice v říji,některé to dělají když zabřeznou a jiné jsou rostě takové hrabny a hrabou pořád.Pak nezbývá než kotec častěji čistit.
Zdravím, jak bylo řečeno výše.... Samice může být v říji, ale také už březí.
Také mám takové, co celý kotec "rolbují" jak říkám....
Celou podestýlku hrnou před sebou na jednu stranu, a pak zase zpět.
Seno z jeslí pořád vytahují, překusují a míchají s bobkama. Misky musí mít na dvířkách, protože jsou jinak pořád zahrabané.....vždy jsou březí.
Určitě vás potěší malými v hnízdě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Seno máte v jeslích?
Mám Kal 0.1 od kúpy po čase cca 1 mesiac sa stala agresívna vo svojom priestore. Problém je vložiť ruku do koterca aj pri krmeni. Frka, skáče prednými nohami. Je to prvorodička.
Okotená 23.03.23. Ráno cca 8:00 začala stavať hniezdo okolo 10:00 vlna a 13:00 okotená.
Od ruje po okotenie stále celá podstielka prehádzaná. Ale čo som chcel napísať, ked som videl, že zbiera na hniezdo tak som vyčistil koterec. cca 20 sek lebo je tvrdá podlaha. Pokojná bola .... A teraz opica ma ja kúše ak ruku dávam do vnútra.
Počítal som, že po okotení bude kludná ...
Zdravím vás, také jsem měla takovou samici. Misky měla připevněné na dvířkách, abych je mohla doplnit, když otevřu. Byla vždy taková od březosti po dobu, než malí z vylezli z hnízda.
Přesně jak říkáte, uši dozadu a výpady na ruku a na cokoli, co se ocitlo v kotci.
Jako matka byla super, ale pitbulka v kůži burgundy 😂.
Nakonec si ji vzal známý a má ji stále.
Třeba se také zklidní, až ji malí vylezou.
Ať se daří. 👍😉
Mal som FB, dávno neskutočne agresivna ale z môjho chovu. Mal som vek asi 12 rokov a tak veeeľa času na králikov. Čo z toho písania? Otvoril som dvirka, ľahla si a musel som ju hladkať, a druhou rukou som vykonával procesy :-) Nikoho iného nepustilo do koterca a ja som si hniezdo prehliadal bez atakov. 10-12 mladých mala stále.