Utekl samec andulek kde mají 5 mladých v budce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2015 07:26
jimran

XXX.XXX.225.75

Myslite ze to samice dokrmi? jsou ve voliere a je tam i samec na vic. nevim si radno.

11.6.2015 08:06
cone

XXX.XXX.160.35

Samice by to mohla zvládnout odkrmit i sama, ostatně pokud se nechystáte mladé andulčata ručně dokrmovat nezbývá vám nic jiného než věřit že to dokáže.

11.6.2015 08:10
jimran

XXX.XXX.225.75

Uvazuju ty mensi prehodit jine samici... ma jich 5 a jedno ma sotva tyden.

11.6.2015 09:26
popo3

XXX.XXX.210.132

Skúsil by som to nechat na tú samicu s tým že by som aspoň 3krát za den skontroloval stav mladých.Pokial by boli dobre krmené ponechal by som to tak, pokial nie potom by som mladé poprehadzoval pod iné samice, no ak chcete možete ty menšie prehodit ušetríte samici námahu je to na Vás.

11.6.2015 10:02
romanforal@seznam.cz

XXX.XXX.243.131

Nemějte obavu samice je bezproblému dokrmí, jenom je večer pokontrolujte zda jsou nakrmená. Já samce běžně oddělávám, protože v určitém období samci přestávají mláďata krmit a snaží se znovu pářit a dochází k tomu, že mláďata jsou málo krmená a samice začnou mezi mláďata snášet další vejce.

11.6.2015 11:57
machlena

XXX.XXX.96.13

I mě se letos stalo, že mi samec uletěl a také samička zůstala s pěti mláďaty sama. Všechny dokrmila a vyvedla.
Já naopak, oddělávám samičku. Když nechci aby opakovaně hnízdili a vidím snahu samce opět se pářit, tak ji odchytím a dám jinam. Samec vždy pečlivě mláďata dokrmí.

zzbynek

11.6.2015 13:07
zzbynek

XXX.XXX.35.159

Zdravím
Přesně tohle se mi stalo také, měl jsem páru andulek ve voliéře kde byly jenom ony, samec mi uletěl, tak jsem hned na druhý den šel koupit nového, samec i když mladí jeho nebyli tak se o ně staral jako o vlastní.

11.6.2015 21:07
marketag

XXX.XXX.21.208

Mě vloni samec uhynul, když byly mladým tak dva tři týdny, bylo jich 6. Neměla jsem je kam podložit, všude měli dost vlastních, tak jsem zpočátku pomáhala samici krmit - ráno byla mláďata vždy hladová. Po dvou dnech naskočila a pak už je dokrmila sama. Dávám hned po opeření do budky denně klásek senegalu, mladí se rychle naučí ho ozobávat. Starší pak krmí své sourozence. Ale záleží na samici, některá to zvládne v pohodě a jedna jiná se mi po oddělení samce úplně vyčerpala a musela mladé nechat. Dokrmila jsem je pak ručně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík