Rýžovník šedý - stříbrný pár.

Prodám Rýžovníka šedého - Mladý stříbrný nepříbuzný, kroužkovaný, harmonizu...
5 Kč
Dobrý deň.
Chcem sa opýtať o aké mutácie sa jedna. Mal by to byť pár.
Ďakujem za odpovede.
Prosím a on zpívá? Mně se jen zdá na samce dost světlý podotýkám na opála.Ovšam mně se zdá že ten samec má červené oči, nevím na fotce to špatně vidim?. Kdyby ano tak to je kombinace dvou barev plavoopálová v tom případě vypadá dobře, neboť samičky jsou hodně s světlé. S chovatelským pozdravem Janča.L.
Honza12
napsal(a):
Mám stejnou kombinaci akorát samce stříbrného (opál) po přírodních rodičích a samici plavou. Jaký se dá prosím očekávat odchov?
Zdravím s této kombinace by měli vzejít všechny mladé šedé ale samci budou štěpit do obou barev a samičky pouze do opalů. Ale může se stát že samička může štěpit do opalů tak by těm mohlo vzejít 25%samců šedých/opál+plavý.75% opálů. S tím že 1/2samci /plavé a 2/2samkčky čisté opálové.
Uda
napsal(a):
Zdravím s této kombinace by měli vzejít všechny mladé šedé ale samci budou štěpit do obou barev a samičky pouze do opalů. Ale může se stát že samička může štěpit do opalů tak by těm mohlo vzejít 25%samců šedých/opál+plavý.75% opálů. S tím že 1/2samci /plavé a 2/2samkčky čisté opálové.
Děkuji.