Proc můj Pepík dává pusi do zrcadla

Andulka vlnkovaná
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2018 13:28
Jirkalbc

XXX.XXX.19.191

Ahoj koupili sme si andulku od chovatele je to kluk a když mu říkám ať mi řekne ahoj tak de k malému zrcadlí a začne reagovat na ahoj tím že do něj dává pusu nehapu proc a v klecí mi se nauku něha se i hladit ale když ho pustit proletět tak na ruku nejde jemu 2 měsíce a týden

16.10.2018 13:57
supik99

XXX.XXX.196.90

Ahoj, andulka v zrcátku vidí kamaráda svého druhu, proto si povídá s ním. Pokud vyvrhuje zrníčka, tak se snaží o nakrmení domnělého "kamaráda" v zrcátku. Je to běžné chování u andulek, které žijí sami a mají zrcátko. Můžeš zrcátko odstranit, pokud si myslíš že je to třeba. Když nebude zrcátko, patrně si oblíbí jiný předmět, se kterým si bude povídat. Chození na ruku trénuj přes jídlo. Klas prosa či cokoliv, co má rád, podávej jen z ruky. Nejdřív v kleci a později jen mimo klec. Nebo ji na ruce vyndávej z klece a třeba ji něčím zabav, třeba pak si hned neuvědomí, že je mimo klec a na ruce. Stačí mu i povídat. Tak hodně štěstí. Staňková

16.10.2018 21:13
Jirkalbc

XXX.XXX.19.191

supik99 napsal(a):
Ahoj, andulka v zrcátku vidí kamaráda svého druhu, proto si povídá s ním. Pokud vyvrhuje zrníčka, tak se snaží o nakrmení domnělého "kamaráda" v zrcátku. Je to běžné chování u andulek, které žijí sami a mají zrcátko. Můžeš zrcátko odstranit, pokud si myslíš že je to třeba. Když nebude zrcátko, patrně si oblíbí jiný předmět, se kterým si bude povídat. Chození na ruku trénuj přes jídlo. Klas prosa či cokoliv, co má rád, podávej jen z ruky. Nejdřív v kleci a později jen mimo klec. Nebo ji na ruce vyndávej z klece a třeba ji něčím zabav, třeba pak si hned neuvědomí, že je mimo klec a na ruce. Stačí mu i povídat. Tak hodně štěstí. Staňková

Do rej dekuju no v klecí se hovna jinak pohladit se něha i křídla ale jak je venku tak na ruku nejde je jen na záclon a pak se do klece nevrátí dával sem mu piškot a nic tak já nevím snažím se ho naučit mluvit 2 měsíce v kuse mu říkám ahoj a on nic jen kroutí hlavou a pak de na to zrcátko a dává mu pusu kdyz na něj mluvím

Přidejte reakci

Přidat smajlík