nepribuzny pár penant pomeranč

Prodám Roselu penant - Nabízím nepribuzny pár penant pomeranč kroužek 24 ih...
Zdravím.
Hľadám pozorné oko. Vták na obrázku je škorica alebo pastel?
Ďakujem za slušnú odpoveď.
Nie som majiteľom vtáka, bol som požiadaný o radu.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
lavice
Nikdy jsem takového obyčejného přírodního neviděl a věřím,že nikdo další krom vás na této diskuzi.
zbosace
napsal(a):
Zdravím.
Hľadám pozorné oko. Vták na obrázku je škorica alebo pastel?
Ďakujem za slušnú odpoveď.
Nie som majiteľom vtáka, bol som požiadaný o radu.
Je to pastel. Skořice nemá takle sytě modré líce nikdy, letky bývají zbarveny do hněda a hlavně by neměla takle tmavé nohy.
Uživatel s deaktivovaným účtem
lavice
napsal(a):
alfonzo
zase jsi chytrý, ale svůj názor jsi nenapsal.Čekáte až bude více odpovědí a pak se připojím.Hoj.
Proč by měl být chytrý ?jen poukázal na vaši totální neznalost .... víte vůbec jak vypadá přírodní penant?
Uživatel s deaktivovaným účtem
lavice
napsal(a):
Nechám si poradit od vás asi.
Není třeba se hned urážet to že něco nevíte není ostuda jen je špatně když někomu radíte něco o čem nemáte evidentně ponětí
alfonzo
XXX.XXX.0.243
lavice
Nevím od kdy si my dva tykáme,když nevíte jak vypadá přírodní penant,tak nenapadejte druhé.Já když přestřelím,nebo napíšu nesmsl se přiznám,že jsem udělal chybu.Nečekám na nikoho,abych se chytil a sdílel názor.O ptácích sám vím dost,abych mohl odpovědět na základě vlasních znalostí.Že čas od času něco opomenu,nebo zamotám jsem vysvětlil v nedávné diskuzi,dále nemíním rozebírat,potkat to může každého.
Jinak ta světlá křídla a ocas ,nejsou znaky klasické skořice.Pokud žádám radu sám,nebo pro kamaráda,tak základem je optat se případně na rodiče,pokud je to možné.Tady je většina dotazů pro jasnovidce,tazatelé nemají základy myšlenkových pochodů jak se podává dotaz poradcům neznalých produktu.Všechny tyto věci jsme se učili na základní škole,umět se vyjadřovat k určité věci.Pokud by to tazatelé zvládali,velice se urychlí vyjádření správného názoru.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
lavice
Příště až použijete obrat "myslím" tak dopište tazateli, že o produktu nic nevíte,že se jen chcete zapojit jako aktivní b...c do diskuze o které nemáte páru.Vše bude v pořádku a já,ani ostatní nic nebudou namítat,máte přeci nárok na svobodu slova,bude vám vyhověno k plné spokojenosti.
Páni, každý z vás môže prispieť k úrovni(vyššej) kedysi perfektnej ifauny. Aroganciou to však nedosiahneme. Vtáctvo chovám vyše 40 rokov a stále sa mám čo učiť od skúsenejších, ešte stále neviem všetko. Chvála bohu...
K veci. Vyžiadal som si údaje o chovnom páre a bola mi zaslaná fotka. Dole rodičia, údajne to žlté samec, mláďa o ktorom sa diskutuje v krúžku.
alfonzo
napsal(a):
lavice
Příště až použijete obrat "myslím" tak dopište tazateli, že o produktu nic nevíte,že se jen chcete zapojit jako aktivní b...c do diskuze o které nemáte páru.Vše bude v pořádku a já,ani ostatní nic nebudou namítat,máte přeci nárok na svobodu slova,bude vám vyhověno k plné spokojenosti.
Alfonz, aktivní b...c jste vy. Je to vidět když člověk pohlédne do diskuse.Hoj.
Martinkrasnaves
XXX.XXX.242.114