Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2020 16:41
zbosace

XXX.XXX.19.175

Zdravím.
Hľadám pozorné oko. Vták na obrázku je škorica alebo pastel?
Ďakujem za slušnú odpoveď.
Nie som majiteľom vtáka, bol som požiadaný o radu.

30.8.2020 20:37
lavice

XXX.XXX.90.150

zbosace napsal(a):
Zdravím.

Myslím obyčejný přírodní. Jací jsou rodiče je důležité vědět.

alfonzo

30.8.2020 21:41
alfonzo

XXX.XXX.0.243

lavice
Nikdy jsem takového obyčejného přírodního neviděl a věřím,že nikdo další krom vás na této diskuzi.

30.8.2020 21:57
JoPe

XXX.XXX.82.6

zbosace napsal(a):
Zdravím.

Je to pastel. Skořice nemá takle sytě modré líce nikdy, letky bývají zbarveny do hněda a hlavně by neměla takle tmavé nohy.

30.8.2020 22:11
lavice

XXX.XXX.90.150

alfonzo napsal(a):
lavice
Nikdy jsem takového obyčejného přírodního neviděl a věřím,že nikdo další krom vás na této diskuzi.

alfonzo
zase jsi chytrý, ale svůj názor jsi nenapsal.Čekáte až bude více odpovědí a pak se připojím.Hoj.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2020 22:16

lavice napsal(a):
alfonzo
zase jsi chytrý, ale svůj názor jsi nenapsal.Čekáte až bude více odpovědí a pak se připojím.Hoj.

Proč by měl být chytrý ?jen poukázal na vaši totální neznalost .... víte vůbec jak vypadá přírodní penant?

30.8.2020 22:22
lavice

XXX.XXX.90.150

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč by měl být chytrý ?jen poukázal na vaši totální neznalost .... víte vůbec jak vypadá přírodní penant?

Nechám si poradit od vás asi.

30.8.2020 22:38

lavice napsal(a):
Nechám si poradit od vás asi.

Není třeba se hned urážet to že něco nevíte není ostuda jen je špatně když někomu radíte něco o čem nemáte evidentně ponětí

alfonzo

30.8.2020 23:04
alfonzo

XXX.XXX.0.243

lavice
Nevím od kdy si my dva tykáme,když nevíte jak vypadá přírodní penant,tak nenapadejte druhé.Já když přestřelím,nebo napíšu nesmsl se přiznám,že jsem udělal chybu.Nečekám na nikoho,abych se chytil a sdílel názor.O ptácích sám vím dost,abych mohl odpovědět na základě vlasních znalostí.Že čas od času něco opomenu,nebo zamotám jsem vysvětlil v nedávné diskuzi,dále nemíním rozebírat,potkat to může každého.
Jinak ta světlá křídla a ocas ,nejsou znaky klasické skořice.Pokud žádám radu sám,nebo pro kamaráda,tak základem je optat se případně na rodiče,pokud je to možné.Tady je většina dotazů pro jasnovidce,tazatelé nemají základy myšlenkových pochodů jak se podává dotaz poradcům neznalých produktu.Všechny tyto věci jsme se učili na základní škole,umět se vyjadřovat k určité věci.Pokud by to tazatelé zvládali,velice se urychlí vyjádření správného názoru.

30.8.2020 23:04
lavice

XXX.XXX.90.150

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Není třeba se hned urážet to že něco nevíte není ostuda jen je špatně když někomu radíte něco o čem nemáte evidentně ponětí

Nikomu jsem neradil, jasně je psáno ----myslím. Když jste takový znalec.Hoj.

alfonzo

30.8.2020 23:19
alfonzo

XXX.XXX.0.243

lavice
Příště až použijete obrat "myslím" tak dopište tazateli, že o produktu nic nevíte,že se jen chcete zapojit jako aktivní b...c do diskuze o které nemáte páru.Vše bude v pořádku a já,ani ostatní nic nebudou namítat,máte přeci nárok na svobodu slova,bude vám vyhověno k plné spokojenosti.

31.8.2020 08:15
pavon

XXX.XXX.148.89

JoPe napsal(a):
Je to pastel. Skořice nemá takle sytě modré líce nikdy, letky bývají zbarveny do hněda a hlavně by neměla takle tmavé nohy.

Přesně tak,správná odpověď.

31.8.2020 14:05
Valentko

XXX.XXX.102.49

Takto vyzerá prirodná rozela penant.

31.8.2020 14:49
JoPe

XXX.XXX.82.6

Valentko napsal(a):
Takto vyzerá prirodná rozela penant.

Jj Valentko, to máš sice pravdu,ale to ví hodně lidí jak vypadá přírodní typ r. penant, ale pán vyfotil mutační mládě a tam nastávají případy, kdy se to poznává špatně.

31.8.2020 16:42
zbosace

XXX.XXX.19.3

Páni, každý z vás môže prispieť k úrovni(vyššej) kedysi perfektnej ifauny. Aroganciou to však nedosiahneme. Vtáctvo chovám vyše 40 rokov a stále sa mám čo učiť od skúsenejších, ešte stále neviem všetko. Chvála bohu...
K veci. Vyžiadal som si údaje o chovnom páre a bola mi zaslaná fotka. Dole rodičia, údajne to žlté samec, mláďa o ktorom sa diskutuje v krúžku.

31.8.2020 18:16
lavice

XXX.XXX.90.150

alfonzo napsal(a):
lavice
Příště až použijete obrat "myslím" tak dopište tazateli, že o produktu nic nevíte,že se jen chcete zapojit jako aktivní b...c do diskuze o které nemáte páru.Vše bude v pořádku a já,ani ostatní nic nebudou namítat,máte přeci nárok na svobodu slova,bude vám vyhověno k plné spokojenosti.

Alfonz, aktivní b...c jste vy. Je to vidět když člověk pohlédne do diskuse.Hoj.

Martinkrasnaves

21.2.2021 10:23
Martinkrasnaves

XXX.XXX.242.114

Tu je foto po polroku neskor. Som priamo majitel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík