Eklektus Polychloros prodej

Prodám Eklekta různobarvého - Eklektus polychloros 3/0, 1x 2023 9000 kč, 1x...
Dobry den,
mám eklektuse ruznobarevneho a pořad se drbe a probírá peří a také se velmi často čepíří nevíte jestli by to mohli být roztoči někde jsem o tom četl a dneska zkusím dat bili papír na spodek klece. A nevíte jak bych se jich případně zbavil a jestli to nebudou roztoči nevíte co by to mohlo být?
Když mi preperovala dříve tak tohle nedelala její 12 let ale já ji mám 6 měsíců.
Děkuji za rady.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Jednoduchá odpověď,pokud máte ptáka šest měsíců a je mu dvanáct let.Dříve byl jinde OK než se dostal k vám,takže se ptákovi z nějakého důvodu u vás nedaří,hledejte problém u sebe,né u papouška.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Houmi7
Jste sebestředný hlupák,že vy si něco myslíte,to neznamená,že papoušek se má lépe.A radu jsem napsal.Tak nevím kdo píše debilní komentáře.
Žádná rada tam není jen ze se má špatně bohužel v rodině je 11 let takže vím kd jak se měl a co mohl atd :) takže ano vím ze se má u nás lépe ne jen ze si to myslím :) a říkal to i veterinář ze ji je u nás lip ještě nějaký debilni kecy víte hovno a mluvíte příště nemluvte a napište radu třeba jestli to jsou doopravdy roztoče nebo ne a když ano jak se zbavit jich atd ne jen debilni radu má se špatně :) asi se mate špatně vy když musíte psát takovýhle komentářů mate doma komplexy a tady si to léčite na lidech kteří jen chtějí normálně poradit 👍😊 takže ještě něco pane hlupáku ?
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Houmi7
Já nenapsal,že se má pták špatně,ale hůře,což znamená,že mu něco nesedí.Právě to,co měl u předešlých majitelů.Příště napište,že máte IQ těsně nad sedmdesát a že jste hulvát,nebudu na dotaz reagovat.
Hlavně moje první odpověď byla napsána ve vší slušnosti a výstižně,jestli se to dotklo vašeho ega,tak z to nemohu.
Ne napsala jste ze se má špatně místo toho aby jste napsal co ku muže vadit abych to mohl zlepšit je to něco jiného tak jako to napsal druhy pan ;) jednoduše normálně a ne jak blb jasné ze mu něco vadí ale nevim co proto jsem psal sem abych se to dozvěděl a někdo ki poradil a rada má se špatně není rada ;)
Houmi7
napsal(a):
Ne napsala jste ze se má špatně místo toho aby jste napsal co ku muže vadit abych to mohl zlepšit je to něco jiného tak jako to napsal druhy pan ;) jednoduše normálně a ne jak blb jasné ze mu něco vadí ale nevim co proto jsem psal sem abych se to dozvěděl a někdo ki poradil a rada má se špatně není rada ;)
Tebe patri kopnout do prd...i stvym ptakem .
Houmi7
napsal(a):
Dobry den,
mám eklektuse ruznobarevneho a pořad se drbe a probírá peří a také se velmi často čepíří nevíte jestli by to mohli být roztoči někde jsem o tom četl a dneska zkusím dat bili papír na spodek klece. A nevíte jak bych se jich případně zbavil a jestli to nebudou roztoči nevíte co by to mohlo být?
Když mi preperovala dříve tak tohle nedelala její 12 let ale já ji mám 6 měsíců.
Děkuji za rady.
Normální dotaz, normální reakce. Pak někomu při čtení rupne v bedně, urážky, vulgární slova a už to jede. Z překlepů a pravopisu je vidět, jak to brnká na nervy. Že by to působil nouzový stav?
Nyní k věci.
Roztoči, je jich více druhů, s tím papírem na zem jjsou asi myšleni čmelíci. Ti ale ve dne na těle nejsou, pokud by jich nebyla plná klec. Ale on se drbe pořád, jak napsáno. Ano, rosení, ale ani to nemusí zapůsobit.
Ikdyž není rosený, neměl by se drbat, ale po určité době by měl peří takové "ocaperatěné". Po koupání a rosení přejde do normálu.
Jak z textu vidět, je to samice, ale nerozumím tomu, že : ".... dřív přepeřovala a tohle nedělala " , když ji máte jen 6 měsíců. Kolikrát za ten půlrok tedy přepeřovala? A jestli se měla 11 let dobře nebo nyní špatně nebo lépe je úplně dětinská neproduktivní polemika. Že bych se mýlil?
Mám pár,Samec vzorové opeření, samice se více či méně škube 3 roky byla též dobrá.
Eklekti to mají asi v "oblibě". A že se čepýří na to se nedá odpovědět. Samice se někdy načepýří jako koule, když se jí něco nelíbí.
Diskutovat, bez argumentace si nadávat k ničemu nevede.
A Houmi7 bych doporučoval trochu pokory při reakcích na odpovědi na jeho dotaz.
A nyní se těším na reakce, že nemám vychovávat a poučovat.
Příjemný zbytek nedělního večera všem.
Moudivláček
napsal(a):
Normální dotaz, normální reakce. Pak někomu při čtení rupne v bedně, urážky, vulgární slova a už to jede. Z překlepů a pravopisu je vidět, jak to brnká na nervy. Že by to působil nouzový stav?
Nyní k věci.
Roztoči, je jich více druhů, s tím papírem na zem jjsou asi myšleni čmelíci. Ti ale ve dne na těle nejsou, pokud by jich nebyla plná klec. Ale on se drbe pořád, jak napsáno. Ano, rosení, ale ani to nemusí zapůsobit.
Ikdyž není rosený, neměl by se drbat, ale po určité době by měl peří takové "ocaperatěné". Po koupání a rosení přejde do normálu.
Jak z textu vidět, je to samice, ale nerozumím tomu, že : ".... dřív přepeřovala a tohle nedělala " , když ji máte jen 6 měsíců. Kolikrát za ten půlrok tedy přepeřovala? A jestli se měla 11 let dobře nebo nyní špatně nebo lépe je úplně dětinská neproduktivní polemika. Že bych se mýlil?
Mám pár,Samec vzorové opeření, samice se více či méně škube 3 roky byla též dobrá.
Eklekti to mají asi v "oblibě". A že se čepýří na to se nedá odpovědět. Samice se někdy načepýří jako koule, když se jí něco nelíbí.
Diskutovat, bez argumentace si nadávat k ničemu nevede.
A Houmi7 bych doporučoval trochu pokory při reakcích na odpovědi na jeho dotaz.
A nyní se těším na reakce, že nemám vychovávat a poučovat.
Příjemný zbytek nedělního večera všem.
Jak jsem psal v rodině už je 11 let takže vím jestli tohle delala někdy při preperovani 😊to není nouzový stav ale třeba ze jsem byl v práci a neměl jsem moc času psát úhledným komentáře a nebudu mít pokoru k člověku co mi odepise na můj dotaz větou má se špatně není to pomoc a ani rada a když někdo žádá o radu tak stačí napsat tu radu a když nevim nekomentuji není to jednoduché ? Jiný mi dokázali poradit v jedny větě a k tenhle lidem pokoru mám když mi dokážou odpovedet normálně na můj dotaz 😊 proč ty řeči okolo měl ? Nebylo to zbytečné? No dříve se tak necepířila až teď to začala dělat ale už to dela mnohem min lidé co mi poradili asi měli pravdu a dekuju jim :)
jariss
napsal(a):
Proč se nezeptáte toho veterináře,který říkal,že se u Vás má lépe.
Protože papoušci se dost stresují a nechci ji tam brát když to není nezbytně nutné a když je možnost se poradit tady a zjistit ze to je prkotina jako třeba ten suchý vzduch a kropení tak proč ji tam zbytečně brát a stresovat jí?