Papoušek zpěvavý

Prodám Papouška zpěvavého - Prodám velmi pěkné letošní opalíny z venkovní v...
500 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den,
mám dotaz na chovatele papoušků zpěvavých. Nikde nemůžu dohledat info, zda se snesou ve více párech?
Co jsem viděla má je většina chovatelů v bednovkách. Je to kvůli tomu, že se spolu nesnesou nebo jen kvůli odchovů mutací?
Už jsme je pár let chovali, ale měli jsme v hejnu jen 1 pár zpěvavých (spolu s andulkami, korelami a pap.horskými) a to bylo bez problémů.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Dobrý den,
mám dotaz na chovatele papoušků zpěvavých. Nikde nemůžu dohledat info, zda se snesou ve více párech?
Co jsem viděla má je většina chovatelů v bednovkách. Je to kvůli tomu, že se spolu nesnesou nebo jen kvůli odchovů mutací?
Už jsme je pár let chovali, ale měli jsme v hejnu jen 1 pár zpěvavých (spolu s andulkami, korelami a pap.horskými) a to bylo bez problémů.
Děkuji.
Viac párov je problematické.len mladé možu byť spolu.
Díky. Tak to zkusíme, počítám se skupinkou sestavenou z mláďat a případně bychom oddělovali.
Rotvik
napsal(a):
Já osobně společný chov nedoporučuji,v době toku jsou samci velmi agresivní.Mimo chovnou sezonu není sebemenší problém ..
Díky.
Karel1979
napsal(a):
Z knihy 550 otázek a odpovědí
Díky. Ale asi to radši riskovat nebudeme.
Papoušci zpěvaví hnízdí v přírodě mnohdy nejenom v dutinách stromů, ale k hnízdění rádi využívají i různé prohlubně a praskliny. Za velmi dlouhou dobu...
Papoušci zpěvaví chovaní v zajetí se chovají převážně v klecích a voliérách. Vnitřní voliéru můžeme zhotovit z různých materiálů. V minulosti (do jist...
Každý, kdo chce držet živého tvora, by si měl uvědomit, že přebírá velkou osobní odpovědnost za životní podmínky, které mu bude ve svém chovatelském zařízení vytvářet po c...