Korela Chocholatá

Prodám Korelu chocholatou - Prodám 10ks korely chocholaté. Chov z venkovní...
200 KčLusy142
XXX.XXX.10.17
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak je to u korel s páření příbuzných. Zda vadí např. Když spolu mají "táta" a "dcera" mladé. Vím že je to blbý dotaz, ale zajímá mě to.
Lusy142
napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak je to u korel s páření příbuzných. Zda vadí např. Když spolu mají "táta" a "dcera" mladé. Vím že je to blbý dotaz, ale zajímá mě to.
Ano pribuzenska plemenitba za urcitym cilem existuje.mate internet a ke studii je tam toho mnoho,nebudu opisovat. takze studujte.
Lusy142
napsal(a):
Dostala jste správnou odpověď od exotchov.
Já jen dodám. Nemáte blbý dotaz. Mám padesátiletou zkušenost s chovem všech možných druhů ptáků, ale vy se ptáte na korely.
Pokud víte, že rodiče jsou nepříbuzní, klidně nechte potomky odchovávat, ale při prodeji tuto informaci sdělte kupujícímu.\Pokud by znovu pářil sourozence a pod, vzniknou problémy a dnes je už asi u těch korel příbuzné vše se vším, když se nevedou rodokmeny jako třeba u králíků, ale i tam se asi švindluje. Třeba se mýlím a rád si vyslechnu kritiku .
Lusy142
XXX.XXX.10.17
Děkuji za odpovědi
Moudivláček
napsal(a):
Dostala jste správnou odpověď od exotchov.
Já jen dodám. Nemáte blbý dotaz. Mám padesátiletou zkušenost s chovem všech možných druhů ptáků, ale vy se ptáte na korely.
Pokud víte, že rodiče jsou nepříbuzní, klidně nechte potomky odchovávat, ale při prodeji tuto informaci sdělte kupujícímu.\Pokud by znovu pářil sourozence a pod, vzniknou problémy a dnes je už asi u těch korel příbuzné vše se vším, když se nevedou rodokmeny jako třeba u králíků, ale i tam se asi švindluje. Třeba se mýlím a rád si vyslechnu kritiku .
Pokud víte, že rodiče jsou nepříbuzní, klidně nechte potomky odchovávat, ale při prodeji tuto informaci sdělte kupujícímu.\
a to jako proč ? Jen tak ?
pravdu má exotchov pribuzenska plemenitba za urcitym cilem existuje
ve vaší (moudiv) odpovědi ŽÁDNÝ cíl nevidím, jen úplně zbytečný inbreeding
lupus4
napsal(a):
Pokud víte, že rodiče jsou nepříbuzní, klidně nechte potomky odchovávat, ale při prodeji tuto informaci sdělte kupujícímu.\
Pokud by si kupující od takto složeného páru kupoval více ptáků tak je taková informace určitě důležitá a slušná.
lupus4
napsal(a):
Pane lupus4 ,
v mé odpovědi byl jediný cíl odpovědět na laický dotaz tazatelky srozumitelnou větou. Nic víc.
Třeba vaše reakce ji poučí více.
i