Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Metropolis

26.12.2022 21:29
Metropolis

XXX.XXX.121.213

Zdravím, mám takový problém. Jako on to tak vážný problém není, ale momentálně potřebuju pracovat v noci a jsem bezradná. Mám dvě andulky. Jindy úplná zlatíčka, ale teď jak nastala zima je brzo tma. Když je zhasnuto jsou potichu. Jakmile, ale rozsvítím začnou křičet. Ne jenom pípat, to by až tak moc nevadilo, ale přímo řvát a to jsou přikryté dekou,. která nepropouští světlo Takhle, MĚ by to nevadilo, já jsem zvyklá, ale když takhle začnou řvát o půlnoci tak to vadí sousedům. Bydlím v paneláku. Není možné je dát do jiné místnosti nebo, že bych já pracovala někde jinde. Bydlím v garzonce. Jestli máte prosím nějaké rady či typy, nebo nějaký fígl. Sem s tím prosím 🙏 děkuji.

27.12.2022 08:00
Santi

XXX.XXX.25.95

Pokud by měly Andulky absolutní tmu, tak křičet určitě nebudou. Stačí jim opravdu málo světla na probuzení. Jaké mají světelné podmínky přes den a jak dlouho mají světlo do konce dne? Zkuste jim případně po setmění přisvěcovat, ať jim prodloužíte den a mají čas na potravu.

27.12.2022 08:08
kareta

XXX.XXX.173.121

Metropolis napsal(a):
Zdravím, mám takový problém. Jako on to tak vážný problém není, ale momentálně potřebuju pracovat v noci a jsem bezradná. Mám dvě andulky. Jindy úplná zlatíčka, ale teď jak nastala zima je brzo tma. Když je zhasnuto jsou potichu. Jakmile, ale rozsvítím začnou křičet. Ne jenom pípat, to by až tak moc nevadilo, ale přímo řvát a to jsou přikryté dekou,. která nepropouští světlo Takhle, MĚ by to nevadilo, já jsem zvyklá, ale když takhle začnou řvát o půlnoci tak to vadí sousedům. Bydlím v paneláku. Není možné je dát do jiné místnosti nebo, že bych já pracovala někde jinde. Bydlím v garzonce. Jestli máte prosím nějaké rady či typy, nebo nějaký fígl. Sem s tím prosím 🙏 děkuji.

A to je problém dát přes noc andulky s klecí třeba do koupelny , nebo na záchod ? Ten snad v garzonce máte.

Oto43

27.12.2022 19:18
Oto43

XXX.XXX.19.221

kareta napsal(a):
A to je problém dát přes noc andulky s klecí třeba do koupelny , nebo na záchod ? Ten snad v garzonce máte.

super rada.

Neregistrovaný uživatel

27.12.2022 19:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Oto43 napsal(a):
super rada.

Jestli máte lepší sem s ní!!

Metropolis

27.12.2022 20:37
Metropolis

XXX.XXX.2.185

A když budu potřebovat jedno nebo druhé tak je vzbudím. Díky za seriózní radu 😂

28.12.2022 07:50
kareta

XXX.XXX.84.6

Metropolis napsal(a):
A když budu potřebovat jedno nebo druhé tak je vzbudím. Díky za seriózní radu 😂

Jiná rada asi není. Budete muset pracovat v noci v koupelně, nebo na záchodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík