Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sharlott

29.12.2022 15:07
Sharlott

XXX.XXX.209.237

Dobrý den.Mám volieru vysokou cca.143cm a v ní tri andulky.2 samičky 1 sameček. Sameček je sourozenec se samickou Molly.Je jim 1 rok.A druhé samičce je 5 let.Andulky byly nejprve odděleně. Sourozenci spolu a 5 letá samicka sama.Ale měli málo místa tak jsem jim koupila volieru jde jsou teď všichni. Nejprve 5 letá samicka obě andulky klovala ale kolem 5 dnů se zacali sameček a 5 letá samicka pářit.Ale nevyšlo jim to protože sameček je mnohem větší než samicka která neudrží rovnováhu. Ale zkoušeli to stále dokola.Ale poté co to zkoušeli naposledy už samicka nechtěla.Tak si ji sameček nevšímal a začal se věnovat druhé andulce její sestře. A hned se začali pařit. Ale problém. Páří se v krmitku z kterého jí i 5 léta andulka ale nedostane se tam protože se tam Sourozenci věčně páří.A také zrní vyhazuji z krmítka aby měli více místa. A 5 kera samicka nejspíš začala zarlit a zase si všímala samečka. Ten se teď paří s oběma samickama.a problém je že jsem začátečník a nevím nic o těchto věcech .budku nemají protože nechci aby měli malí ale bojím se že samicka Molly naklade vajíčka fo krmítka. A navíc ani nevím čím je mám krmit kdyby čekali malé.a nevím jak poznat jestli ty malé budou nebo ne .můžete mi poradit?

Děkuji.

29.12.2022 15:14
maxichov

XXX.XXX.224.26

Sharlott napsal(a):
Dobrý den.Mám volieru vysokou cca.143cm a v ní tri andulky.2 samičky 1 sameček. Sameček je sourozenec se samickou Molly.Je jim 1 rok.A druhé samičce je 5 let.Andulky byly nejprve odděleně. Sourozenci spolu a 5 letá samicka sama.Ale měli málo místa tak jsem jim koupila volieru jde jsou teď všichni. Nejprve 5 letá samicka obě andulky klovala ale kolem 5 dnů se zacali sameček a 5 letá samicka pářit.Ale nevyšlo jim to protože sameček je mnohem větší než samicka která neudrží rovnováhu. Ale zkoušeli to stále dokola.Ale poté co to zkoušeli naposledy už samicka nechtěla.Tak si ji sameček nevšímal a začal se věnovat druhé andulce její sestře. A hned se začali pařit. Ale problém. Páří se v krmitku z kterého jí i 5 léta andulka ale nedostane se tam protože se tam Sourozenci věčně páří.A také zrní vyhazuji z krmítka aby měli více místa. A 5 kera samicka nejspíš začala zarlit a zase si všímala samečka. Ten se teď paří s oběma samickama.a problém je že jsem začátečník a nevím nic o těchto věcech .budku nemají protože nechci aby měli malí ale bojím se že samicka Molly naklade vajíčka fo krmítka. A navíc ani nevím čím je mám krmit kdyby čekali malé.a nevím jak poznat jestli ty malé budou nebo ne .můžete mi poradit?

Děkuji.

musíš číst, tady je článků

29.12.2022 16:02
David2013

XXX.XXX.174.170

Sharlott napsal(a):

Děkuji.

To je hotová telenovela. Jak tady bylo napsáno, chtělo by to první nastudovat aspoň základy než si něco pořídím. Prvně mladé nikdy čekat nebudou, nejsou to savci, budou mít maximálně vajíčka, pak se třeba vylíhnout mladé. Když jste nechtěl/a mladé tak proč jste pořizoval/a samce a samice, měl/a jste pořídit ideál jen samce. Když už se tak stalo, tak vám nezbude, než je oddělit, nebo prodat samce nebo samice a nechat si jen jedno pohlaví, pokud nechcete mladé, protože andulky pokud budou moc chtít tak vám to začnou snášet klidně do krmítka, sedět tam si myslím nebudou a samice se budou zbytečně vyčerpávat. Pokud je necháte hnízdit, tak by bylo dobré jim dát budku, při mladých krmit míchanicí a suchým zrním, ovoce, zelené. Zbytek si dostudujte ať to není tak lehké.

Sharlott

29.12.2022 16:14
Sharlott

XXX.XXX.209.237

1.nejsem až tak hloupá abych nevěděla že snáší vejce.ale jak víte z těch vajec se vylihnou malé andulky
2.já jsem si pár nepořídila.dostala jsem ho k 10.narozeninám
3.o andulkách toho vím dost jen ne o páření
4.to vaše,,to je hotová telenovela,,jsem nepotřebovala
5.Mockrat vam děkuji za rady.jsem ráda že mi někdo poradil.rodice o tom totiž nic neví

29.12.2022 16:18
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.11.144

Sharlott napsal(a):
1.nejsem až tak hloupá abych nevěděla že snáší vejce.ale jak víte z těch vajec se vylihnou malé andulky
5.Mockrat vam děkuji za rady.jsem ráda že mi někdo poradil.rodice o tom totiž nic neví

je to v prví řadě velká nezodpovědnost dospělých, kteří ti ptáky dali bez toho aby si o nich znala základy kam patří i reprodukce a krmení v období odchovu mladých. jsou dvě možnosti, ptáky rozdělit nebo jedno pohlaví prodat či vyměnit za stejné, které si chceš nechat.

Neregistrovaný uživatel

29.12.2022 16:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Sharlott napsal(a):

Desetiletá a tak odvážná a jak to krásně pojednala v pěti bodech!

Sharlott

29.12.2022 16:40
Sharlott

XXX.XXX.209.237

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Desetiletá a tak odvážná a jak to krásně pojednala v pěti bodech!

Já jsem vás žádala jen o pomoc a ne abyste mne komandovali

Díky

Neregistrovaný uživatel

29.12.2022 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Sharlott napsal(a):
Já jsem vás žádala jen o pomoc a ne abyste mne komandovali

Díky

To není komandování,ale pouhé konstatování!Asi jste to ve škole ještě neprobírali.

Sharlott

29.12.2022 17:02
Sharlott

XXX.XXX.209.237

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To není komandování,ale pouhé konstatování!Asi jste to ve škole ještě neprobírali.

Nehodlám se s vámi tady hádat.Jestli mi nechcete pomoc tak mi ani nepište. A neprobíráme školu ale andulky.

Nashledanou

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.12.2022 17:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sharlott napsal(a):
Nehodlám se s vámi tady hádat.Jestli mi nechcete pomoc tak mi ani nepište. A neprobíráme školu ale andulky.

Nashledanou

Jenže ten váš text se opravdu špatně čte. Jsou tam hrubky, chybí interpunkce, členění do odstavců.

29.12.2022 17:14
David2013

XXX.XXX.192.87

Sharlott napsal(a):

Podívej, to nikdo nenapsal, že jsi hloupá, jestli je to pravda, že ti je deset tak to chápu,ale v tom případě je to nezodpovědné od osoby co ti je dali jako dárek,jsou to živý tvorové, ale to je jedno už, stalo se stalo. Nějaké rady jsi ode mě dostala, není to jen že bych ti nadával a trochu pokárat jsem tě musel protože takhle se to nedělá. Jestli je ti opravdu 10 let, tak se ti omlouvám ty za to nemůžeš.

Sharlott

29.12.2022 17:23
Sharlott

XXX.XXX.209.237

David2013 napsal(a):
Podívej, to nikdo nenapsal, že jsi hloupá, jestli je to pravda, že ti je deset tak to chápu,ale v tom případě je to nezodpovědné od osoby co ti je dali jako dárek,jsou to živý tvorové, ale to je jedno už, stalo se stalo. Nějaké rady jsi ode mě dostala, není to jen že bych ti nadával a trochu pokárat jsem tě musel protože takhle se to nedělá. Jestli je ti opravdu 10 let, tak se ti omlouvám ty za to nemůžeš.

To co jsem napsala měla být citace přímo pro jednoho člověka ale preklikla jsem se a poslala to všem .

Sharlott

29.12.2022 17:40
Sharlott

XXX.XXX.209.237

Sharlott napsal(a):
To co jsem napsala měla být citace přímo pro jednoho člověka ale preklikla jsem se a poslala to všem .

Vlastně pro vás

Přidejte reakci

Přidat smajlík