Veterinář Uherské Hradiště pro exotické ptactvo

Andulka vlnkovaná
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dazzy

8.1.2023 18:24
Dazzy

XXX.XXX.154.201

Dobrý den,
Mohl by mi prosím, někdo poradit specializovanou veterinu na exotické ptactvo. V okoli Uherské Hradiště. Předem děkuji za odpovědi.

A nebo poradit. Mam andulku tyden doma. A při čištěni klece mi vylétla ven. Narazila do okna a do dveri. Pak se parkrat proleta a pristala na zeni. Jak sem ji brala ze země, tak mi vruce zustalia dvě krajni letky z křídla. A zašpinilo se ji kridlo od krve.. par kapek i na spodu klece. Uz je to par dni a to křidlo ma stale trochu spinave a neleta.
A zrejmě se do toho přidal i průjem.
Žere dobře. Ale z vodou je to horši. Za celou dobu ci ji mam se ji viděla jednou pit. Vym ze muze pit rano a pak celi den ji nemusim vidět. Ale nějaka rada jak do ni dostat tekutiny.

8.1.2023 20:53
lada123

XXX.XXX.28.113

Letky v křídlech dorostou, až bude znovu prepeřovat. Vodu má v napáječce nebo kde?

9.1.2023 12:17
V.N.

XXX.XXX.20.148

Dazzy napsal(a):
Dobrý den,
Mohl by mi prosím, někdo poradit specializovanou veterinu na exotické ptactvo. V okoli Uherské Hradiště. Předem děkuji za odpovědi.

A nebo poradit. Mam andulku tyden doma. A při čištěni klece mi vylétla ven. Narazila do okna a do dveri. Pak se parkrat proleta a pristala na zeni. Jak sem ji brala ze země, tak mi vruce zustalia dvě krajni letky z křídla. A zašpinilo se ji kridlo od krve.. par kapek i na spodu klece. Uz je to par dni a to křidlo ma stale trochu spinave a neleta.
Žere dobře. Ale z vodou je to horši. Za celou dobu ci ji mam se ji viděla jednou pit. Vym ze muze pit rano a pak celi den ji nemusim vidět. Ale nějaka rada jak do ni dostat tekutiny.

Mvdr.Kadera

9.1.2023 13:44
vegh

XXX.XXX.82.227

Dazzy napsal(a):
Dobrý den,

Na andulku veterinu ? je zbytočné,škoda za finance.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2023 13:48

vegh napsal(a):
Na andulku veterinu ? je zbytočné,škoda za finance.

Však to nejsou vaše peníze. Lidi chodí na veterinu i s křečkem.

9.1.2023 17:55
kakapo2

XXX.XXX.175.86

Kaděra papoušky nedělá..a jestli vám ji vezme,tak počítejte jen na to že se vám na ni někdo jen podívá a předepíše nějaké prášky tak 500kc....v případě víkendu ještě plus 1000kc...

9.1.2023 17:58
petajz

XXX.XXX.141.152

kakapo2 napsal(a):
Kaděra papoušky nedělá..a jestli vám ji vezme,tak počítejte jen na to že se vám na ni někdo jen podívá a předepíše nějaké prášky tak 500kc....v případě víkendu ještě plus 1000kc...

Obávám se že máte skokana.Čas ukáže.

9.1.2023 18:12

andulka je pouštní zvíře, nemusíte jí vidět pít.

co se těch křídel týče, pošlete foto.

Přidejte reakci

Přidat smajlík