Australské andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Australské andulky 2:3 r. 2024 za 250kč/ks. 728...
Baja77
XXX.XXX.148.162
Dobrý den, přicházím s dotazem. Včera jsme pořídili mladou andulku, bylo nám řečeno že andulky právě vylétly z budky a ještě nejsou plně dorostlé. Bohužel jsem si až doma všimli, že andulce chybí letky pouze na jednom křídle. Jedná se o francouzské pelichání?? Popřípadě, jestli letky někdy dorostou a andulka bude moct létat (nepořídili jsme andulku do chovu nebo na pozdější rozmnožení, pouze jako domácího mazlíčka a žádné jiné ptactvo doma nemáme). andulka jinak vypadá naprosto zdravě, a spokojeně. Děkuji za vaše odpovědi a rady. Přiložím jednu fotografii z klece, jelikož je ještě plachá
Uživatel s deaktivovaným účtem
a předvčírem vás nezajímalo, jak má vypadat zdravé mládě andulky vhodné k prodeji do nového domova?
Baja77
napsal(a):
Dobrý den, přicházím s dotazem. Včera jsme pořídili mladou andulku, bylo nám řečeno že andulky právě vylétly z budky a ještě nejsou plně dorostlé. Bohužel jsem si až doma všimli, že andulce chybí letky pouze na jednom křídle. Jedná se o francouzské pelichání?? Popřípadě, jestli letky někdy dorostou a andulka bude moct létat (nepořídili jsme andulku do chovu nebo na pozdější rozmnožení, pouze jako domácího mazlíčka a žádné jiné ptactvo doma nemáme). andulka jinak vypadá naprosto zdravě, a spokojeně. Děkuji za vaše odpovědi a rady. Přiložím jednu fotografii z klece, jelikož je ještě plachá
Jestli andulka právě vylétla z budky, tak ji musíte ještě dokrmovat. Děláte to, nebo už žere sama?
Baja77
XXX.XXX.148.162
Už v klidu žere sama.
Baja77
XXX.XXX.148.162
Jistě že zajímalo, vím jak má vypadat dospělá andulka ale bohužel nejsem odborník. Paní nám podala dezinformaci o tom že andulky ještě nemají poradně dorostlá křídla. Přišlo nám to divné až doma, když jsme si andulku pořádně prohlédli a podívali se na internet co to znamená. Zajímalo mě pouze jestli andulka bude někdy schopna letu.
Baja77
napsal(a):
Jistě že zajímalo, vím jak má vypadat dospělá andulka ale bohužel nejsem odborník. Paní nám podala dezinformaci o tom že andulky ještě nemají poradně dorostlá křídla. Přišlo nám to divné až doma, když jsme si andulku pořádně prohlédli a podívali se na internet co to znamená. Zajímalo mě pouze jestli andulka bude někdy schopna letu.
Nebude.
Baja77
napsal(a):
netřeba být odborník,
stačí rychlý, opravdu rychlý googl, který vám řekne, že andulky vylétávají z budky už opeřené a že sice bezprostředně po nejsou zdatnými letci, ale zároveň že v tom věku nejsou ještě odstavené. Pokud andulka žere sama, není "včera vylétlá".
A vy chcete přece kupovat už odstavenou, samostatně žeroucí andulku
Ale nevadí, právě že lidi víc googlí nákup novýho telefonu. Pak se nedivme, že je možný prodávat skokany.
Baja77
napsal(a):
Dobrý den, chytněte andulče a udělejte fotky obou roztažených křídel ze spodní strany a detailní foto místa kde letky chybí. Třeba se najde nějaká rada. Po bitvě je každý generál, jenže každý udělá někdy chybu a nezbývá než se z toho poučit a pokusit se jí napravit.
JoPe
napsal(a):
Dobrý den, chytněte andulče a udělejte fotky obou roztažených křídel ze spodní strany a detailní foto místa kde letky chybí. Třeba se najde nějaká rada. Po bitvě je každý generál, jenže každý udělá někdy chybu a nezbývá než se z toho poučit a pokusit se jí napravit.
Co chcete napravovat kdyz je to skokan tak jedina moznost nechat utratit.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
eli22
napsal(a):
..... a "chovateli" rozbít hubu.
Kterému-kupujícímu nebo prodávajícímu?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
eli22
napsal(a):
prodávajícímu.
Kupující by zasloužil minimálně pohlavek.
Baja77
XXX.XXX.148.162
Takže i přes negativní komentáře zde jsme se andulku rozhodli nechat, je to mazel a byli jsme smíření že létat již nebude. Opak byl pravdou a po prvotním vypadaní letek na obouvh křídlech a ocasu, nám po přepeření narostly krásné dlouhé letky a andulka se učí pomalu létat
lada123
napsal(a):
Ukažte foto jak vypadá, když vám to tady psali
Nedočkáme se.
lada123
napsal(a):
Bohužel ne, já stejnak nevěřím že by za 2 měsíce byl ok 😁
Není. Ale napsat to může.
Baja77
XXX.XXX.148.162
Baja77
napsal(a):
Tady teda přikládám fotografie.
Fotka možná zkresluje ale i tak jde vidět že nedorostly všechny letky
Baja77
XXX.XXX.148.162
lada123
napsal(a):
A ještě vás vyvedu z omylu, když andulka přepeřuje tak nikdy ji nevypadnou všechny letky aby nemohla lítat. Tady je to jasné.
Toto opravdu vím, andulku už jsem měla 😆 a přepeřování jsem zažila nespočetně krát, a je mi jasné že andulka má určitě vir stále v sobě a kvůli toho nemáme absolutně v plánu pořizovat ji kamaráda. Na začátku jsem se slušně zeptala jako majitel domácího mazlíčka a vrátil se mi možná tak jeden pozitivní komentář. Děkuji tedy všem co se pustili do debaty. Jen doufáme že se stane zázrak a letky znovu nevypadnou, jelikož litá už opravdu pěkně
Baja77
XXX.XXX.148.162
lada123
napsal(a):
Ano vir má stále v sobě a i vy jste roznašeč
Ano ano, naštěstí nemám rozhodně v plánu pořizovat jiného papouška a tak vir dále nepřenášíme
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.9.12
lada123
napsal(a):
A ještě vás vyvedu z omylu, když andulka přepeřuje tak nikdy ji nevypadnou všechny letky aby nemohla lítat. Tady je to jasné.
Vyvedu vás z omylu můžou.
clok
XXX.XXX.57.161
tak kdyz se to projevi u mladych,a para je v poradku tak dat pryc i tu paru nebo jednoho z nich staci ?
clok
XXX.XXX.57.161
petajz
napsal(a):
Všechny,i když se zdají být zdraví tak ten virus mají v sobě a jsou přenašeči.Pokud máte víc párů je otázka času kdy vám nakazí celý chov.
uz jsem je rozdelil..byli spolu z ostatnima na josefa...tak snad to neprenesli
clok
XXX.XXX.57.161
clok
napsal(a):
uz jsem je rozdelil..byli spolu z ostatnima na josefa...tak snad to neprenesli
Jeste jsem zapomel..na kakariki to doufam nejde prenest...aspon jsem o tom jeste neslysel..nevim
clok
XXX.XXX.57.161
lada123
napsal(a):
Jde to přenest i na kakariki, i jiné ptactvo.. můžete to přenést i k jinému chovateli.
moje mlade andulky ocasni pera maji,ale letky maji kratke..jestli je to francouska nevim..nikdy jsem to nemel
clok
XXX.XXX.57.161
clok
napsal(a):
foto zde
Parádní Francouz 👍
clok
XXX.XXX.57.161
lada123
napsal(a):
Řekl bych že se jedná o francouzské pelichání, počkejte si třeba vám ještě někdo napíše svůj názor
potom nevim proc vsude pisou ze vypadaji ocasni pera...a je z neho skokan...tato faze jeste nenastala..a muze to byt i neco jineho...hlavne ne viroveho puvodu...nevim
clok
XXX.XXX.57.161
clok
napsal(a):
potom nevim proc vsude pisou ze vypadaji ocasni pera...a je z neho skokan...tato faze jeste nenastala..a muze to byt i neco jineho...hlavne ne viroveho puvodu...nevim
tak jsem se dival kdy se vylehnuli...tak je to pulka az prvni tyden brezen...tak uvidim...pan co je uvidel na Fb me nadal co to nabizim
clok
napsal(a):
tak jsem se dival kdy se vylehnuli...tak je to pulka az prvni tyden brezen...tak uvidim...pan co je uvidel na Fb me nadal co to nabizim
Je zcela irelevantní kdy se vylíhli ....je to skokan jak vyšitý
clok
XXX.XXX.57.161
napsal(a):
Je zcela irelevantní kdy se vylíhli ....je to skokan jak vyšitý
a odkdy skokan lice...5m a ,a ocasni perka...to me hlava nebere
clok
napsal(a):
a odkdy skokan lice...5m a ,a ocasni perka...to me hlava nebere
Takže mi chceš tvrdit že to co máš na těch fotkách normálně litá jo? Na druhé fotce už chybí několik ocasních per....
clok
XXX.XXX.57.161
exotchov
napsal(a):
Lidi se nechteji vzdat svych mrzaku a jsou schopni je i nadale mnozit a nabizet dale jako krasne andulky.
A kde je nabizim....ze otom nic nevim..vy jste tady asi vsichni ia..ze
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.14.54
Nabízet bude zbytečné-stačila zveřejněná fota!!
clok
XXX.XXX.57.161
kubanec
napsal(a):
Já mám pocit že jste častý účastník diskuzí a pak taková Francie ..,.
A ty to poznas kdyz kupujes paru ze je nositelem francie...to by jsi ziskal mozna nobelovu cenu..takove chytraky jak jsi ty vyradit
clok
XXX.XXX.57.161
kubanec
napsal(a):
Ty jste nemoh koupit ty museli bejt zadarmo
spravne pane odbornik...mladata jsem nekupoval,ty se vylihnuli...zadarmo
clok
XXX.XXX.57.161
kubanec
napsal(a):
No jestli je to váš odchov tak to máte o zábavu postaráno
ale zde je zabava z odbornikama to nejlepsi co muze chovatele potkat..mnoho chytreho co si precetli na netu a pak to tu siri..je k nezaplaceni
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.14.54
clok
napsal(a):
spravne pane odbornik...mladata jsem nekupoval,ty se vylihnuli...zadarmo
Tím bych se raději nechválil.
clok
XXX.XXX.57.161
kubanec
napsal(a):
Jo jo ty fotky fakt můžete dát na net jako ukázkový příklad ale nic si z toho nedělejte takovejch andul je v chovu mraky jen to před výkupem přberou a život jde dál
tak tak,prodat do vykupu co se da ..a zivot jde dal
5008.
XXX.XXX.228.41
clok
napsal(a):
A kde je nabizim....ze otom nic nevim..vy jste tady asi vsichni ia..ze
Sám to tady píšeš, že tě pán na Fb seřval co to nabízíš. Tak si ty lži aspoň pamatuj, pak seš tady za vola😃
clok
XXX.XXX.57.161
5008.
napsal(a):
Sám to tady píšeš, že tě pán na Fb seřval co to nabízíš. Tak si ty lži aspoň pamatuj, pak seš tady za vola😃
Jozi (5008) neboj,ja uz to resit nebudu hlavne ne tady!!!!!